CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
LP3 wbrew numerowi w tytule to prequel do LP1 Extreme Condition oraz jego sequela - LP2.
Najważniejsze to wiedzieć z poprzednich części że te pomarańczowe orby to źródło energi cieplnej a także by strzelać z świecące punkty na ciele przeciwnika.

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Pfffffffffffff

A tylko był bandelek za dolara ze wszystkimi dodatkami

O, a tego to to to nie znam, ale za cebuliony za 9 zł było niecałe na sztim, a oni tu tylko DRM-Free?Inner Voices PL/EN (DRM-free)
Ogólnie to taki bida-ekszyn raczej. Może rzucą czymś ciekawszym od ubiszrotu albo daedalic, ale raczej się nie zapowiada.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
o
jeżeli to jest ta gra:
http://store.steampowered.com/app/339340/
to ten pełniak uratował mi numer bo nie mam tej gry
Coraz większa część ich "targetu" woli oglądać jutuberów zamiast czytać wypociny starych zgredów i przeterminowane njusy. Jedyne, czym mogą zawalczyć, to gry, ale na tym odcinku podkopują ich promocje i coraz łatwiejszy dostęp do sklepów (polska waluta, płatności przelewem zamiast obowiązkowej karty). I tak cud, że jeszcze zipią

- Kontakt:
czy ktoś wie co z firmą Bauer bo zmienili szate graficzną na stronce z prenumeratami a do tego nie moge się u nich zalogować na swoje konto ani nie działa przypomnienie hasła na maila, chociaż i tak wpisuje poprawne dane logowania.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Akurat uwielbiam czytać od nich wiele rzeczy. Owszem newsy jako miesięcznik mają stare, ale recenzje wole zawsze czytać u nich. Co do publicystyki to ogółem bardzo lubie, ale wybiórczo. Historie starych sprzętów jak Amiga czy coś, co tworzy Smuggler mnie nie interesuje, ale już o Wiedźmine czy innych rzeczach bardzo chętnie czytam.upperi pisze:Coraz większa część ich "targetu" woli oglądać jutuberów zamiast czytać wypociny starych zgredów i przeterminowane njusy. Jedyne, czym mogą zawalczyć, to gry, ale na tym odcinku podkopują ich promocje i coraz łatwiejszy dostęp do sklepów (polska waluta, płatności przelewem zamiast obowiązkowej karty). I tak cud, że jeszcze zipią
A ile masz lat? Bo jak więcej niż 15, to zdaje się, że nie jesteś ich targetem. Jakieś 10 (albo więcej) lat temu na forum markolfa próbowałem zwrócić uwagę Smuglera, że powinni postawić na poważniejszy styl i teksty - ostatecznie Smug stwierdził, że piszą przede wszystkim dla nastolatków i taki właśnie styl do nich trafia. Przestałem wtedy kupować CDA (miałem prenumeratę, którą przedłużałem z przyzwyczajenia).Hardkor pisze: Akurat uwielbiam czytać od nich wiele rzeczy. Owszem newsy jako miesięcznik mają stare, ale recenzje wole zawsze czytać u nich. Co do publicystyki to ogółem bardzo lubie, ale wybiórczo. Historie starych sprzętów jak Amiga czy coś, co tworzy Smuggler mnie nie interesuje, ale już o Wiedźmine czy innych rzeczach bardzo chętnie czytam.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Więcej xD No ja w tej chwili czytam bardziej z przyzwyczajenia. Kupuje od lat, czytam od lat, więc to już coś normalnego dla mnie. Sprawia mi to przyjemność, więc spoko.
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
A ja czytam 2/3 numery na rok, bo prenumerata zagraniczna wychodzi drogo
Ale za to jaka radość jak już dorwę czasopismo - bardzo przyjemnie się czyta, bo o grach nie czytam w necie prawie w ogóle.

Ale za to jaka radość jak już dorwę czasopismo - bardzo przyjemnie się czyta, bo o grach nie czytam w necie prawie w ogóle.
- Kontakt:
Pierwszy przeciek padł błyskawicznie. Odgadliście, że bonusem jest dwustronny plakat z kalendarzem (82 x 59 cm), na którym są grafiki z Red Dead Redemption 2 oraz Kingdom Come: Deliverance.