Gry darmowe/gry freeware - komentarze

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
dKc
Awatar użytkownika
dKc
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

GhostHound pisze:
adrianopol4 pisze:
GhostHound pisze: Ja przed chwilą właśnie dostałem do MWNL3, trochę to trwało, ale jednak dotrzymali słowa, przynajmniej w moim przypadku :)
Jak myślisz, jest sens ubiegać się o prize 2?
Jeśli subskrybowałeś podczas prize2 i nadal nie dostałeś to albo poczekaj jeszcze chwilę, albo napisz im na maila community@sega.co.uk
a to nie jest tak, że oni tych kodów z prize 2 już nie mają?
Ja swój kupiłem na allegro już.:)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

a to nie jest tak, że oni tych kodów z prize 2 już nie mają?
Ja swój kupiłem na allegro już.:)
Być może, wyślij w pw linka do aukcji, ja niestety nie mogę znaleźć o.O
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

adrianopol4 pisze: No subskrybowałem inaczej nie robiłbym z siebie idiotę pisząc do nich :D Prize 3 dostałem robiąc dokładnie te same kroki jakie wykonałem ubiegajac się o prize 2. No nic, jak wrócę z pracy i nadal nic to napiszę do nich :)
Prize 2 skończyły się w piątek (19.02) po południu, na stronie widniała taka informacja i choć subskrybować newsletter ciągle można było, to już tylko po to żeby kolejnych akcji nie przegapić. Sprawdź jakiego maila dostałeś - jeśli zatytułowany jest "Make War Not Love 3 - Please Confirm Subscription" a nie "Make War Not Love 3 - Prize Redemption : Please Confirm Subscription", to oznacza że zapisałeś się za późno.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

o kurdę, stary, już usunąłem te e-maile od nich :P ale dzięki za info. Mówi się trudno, to tylko gry ;D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

20,000 copies of In Between!
STEAM
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

gowno nie chcialo mi zaliczyc retweeta - zna ktos sposob na przyszlosc bo klucza przez to nie zdobylem
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Hildunio pisze:
gowno nie chcialo mi zaliczyc retweeta - zna ktos sposob na przyszlosc bo klucza przez to nie zdobylem
Miałem podobnie - pisało, że już popełniłem takowego retweeta (faktycznie, w jednym z poprzednich rozdawnictw) - więc usunąłem tego retweeta z Twittera i wtedy zaliczyło nowego i klucz dostałem :)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

TomHa pisze:
Hildunio pisze:
Miałem podobnie - pisało, że już popełniłem takowego retweeta (faktycznie, w jednym z poprzednich rozdawnictw) - więc usunąłem tego retweeta z Twittera i wtedy zaliczyło nowego i klucz dostałem :)

Pozdrawiam!
cos tak myslalem ze moze byc cos w ten deseń :x - dzieki :piwo:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Są dwie gierki na dlh.net do zgarnięcia. Jedna z nich (Commander - Conquest Of The Americas) wymaga polajkowania ich FP na facebook'u. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego pomimo zalajkowania ich strony na fb nie pokazuje mi się key? Klucze są nadal dostępne - 2,5k co godzinę aktualnie wziętych 2,1k....
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

adrianopol4 pisze: Są dwie gierki na dlh.net do zgarnięcia. Jedna z nich (Commander - Conquest Of The Americas) wymaga polajkowania ich FP na facebook'u. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego pomimo zalajkowania ich strony na fb nie pokazuje mi się key? Klucze są nadal dostępne - 2,5k co godzinę aktualnie wziętych 2,1k....
U mnie pomogło odświeżenie strony :) Klucz się pojawił od razu, chociaż komunikat brzmiał, że już się skończyły :)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

TomHa pisze:
adrianopol4 pisze: Są dwie gierki na dlh.net do zgarnięcia. Jedna z nich (Commander - Conquest Of The Americas) wymaga polajkowania ich FP na facebook'u. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego pomimo zalajkowania ich strony na fb nie pokazuje mi się key? Klucze są nadal dostępne - 2,5k co godzinę aktualnie wziętych 2,1k....
U mnie pomogło odświeżenie strony :) Klucz się pojawił od razu, chociaż komunikat brzmiał, że już się skończyły :)
Kiedyś też zmiana języka na niemiecki pomagała, a często nawet klucze do gry były dostępne tam kiedy w wersji angielskiej już sięgnęły limitu, nie wiem jak teraz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
TomHa pisze:
Kiedyś też zmiana języka na niemiecki pomagała, a często nawet klucze do gry były dostępne tam kiedy w wersji angielskiej już sięgnęły limitu, nie wiem jak teraz.
Całkiem niedawno miałem podobnie, żeby w ogóle strona się wczytała i pokazała wolne klucze musiałem kombinować z ustawianiem j. niemieckiego + niemiecki defaultowy VPN via Zenmate.
Bez tego najczęściej pokazywało, że klucze są już wybrane lub trzeba było czekać pełną godzinę na restock, który i tak nic nie dawał.
Dzięki! Wylosowałem Match 3. :E
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Całkiem niedawno miałem podobnie, żeby w ogóle strona się wczytała i pokazała wolne klucze musiałem kombinować z ustawianiem j. niemieckiego + niemiecki defaultowy VPN via Zenmate.
Bez tego najczęściej pokazywało, że klucze są już wybrane lub trzeba było czekać pełną godzinę na restock, który i tak nic nie dawał.
Możesz powiedzieć jak to zrobić "+ niemiecki defaultowy VPN via Zenmate"? Byłbym wdzięczny bo nie bardzo rozumiem :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

@UP
Jasne, wyraziłem się po prostu niejasno.
Przeglądarka Chrome ma fajną, darmową aplikację: ZenMate https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog do pobrania z 4 wbudowanymi VPNami (USA, Niemcy, Rumunia i coś jeszcze, Chiny?).
Wystarczy włączyć i używać tego defaultowego niemieckiego VPNa na czas łączenia się z DHLem i reszta idzie już gładko.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

herbatnick pisze: @UP
Jasne, wyraziłem się po prostu niejasno.
Przeglądarka Chrome ma fajną, darmową aplikację: ZenMate https://chrome.google.com/webstore/deta ... nfo-dialog do pobrania z 4 wbudowanymi VPNami (USA, Niemcy, Rumunia i coś jeszcze, Chiny?).
Wystarczy włączyć i używać tego defaultowego niemieckiego VPNa na czas łączenia się z DHLem i reszta idzie już gładko.
Niestety i to nie pomogło :( ALE!

Znalazłem rozwiązanie. Pomieszałem coś w ustawieniach aplikacji na FB. Założyłem nowe konto na fb i przez nie polajkowałem. Kodzik od razu wskoczył. Myślę, że usunięcie aplikacji z mojego głównego konta oraz ponowne jej powiązanie z moim konto przyniosło by również pożądany efekt. Dzięki wszystkim za próbę pomocy i wsparcia. Pozdrawiam! :macha: :trollface: :tak:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

koniec
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Dajcie spokój z tym ga. Naklikałem się, naklikałem i nic nie dostałem. Więcej tych zadań powinni dać. Niewarte zachodu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Osobiście zanim się uporałem z tym durnym Twitterem, który blokuje mi konto to GA się skończył -.-
ODPOWIEDZ