[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

szyszon pisze: Ktos w ogole wybiera sie na ten event osobiscie?

Pewnie ktoś się wybiera to w kocu duża impreza na kilka tysięcy osób.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

BLooDek pisze:

Dzięki za odpowiedź, nie wiedziałem :(
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

szyszon pisze:
BLooDek pisze:

Dzięki za odpowiedź, nie wiedziałem :(
bardzo miły ze mnie chłopczyk zawsze chętnie pomagam :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Sorry za duble posta ale pytam bo ktos na pewno ma. Ma ktoś stream z ts'em virtusów? :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

BLooDek pisze: Sorry za duble posta ale pytam bo ktos na pewno ma. Ma ktoś stream z ts'em virtusów? :)
Pewnie ktoś ma :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

kanał esl_pov2 na twitchu :D
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Awiaton pisze:
BLooDek pisze: Sorry za duble posta ale pytam bo ktos na pewno ma. Ma ktoś stream z ts'em virtusów? :)
Pewnie ktoś ma :E
Czytać sie naucz, napisałem, że wiem, że ktoś ma.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

jak ktos chce mi pomoc przejsc 4 misje kooperacyjne to niech zapoda tu lub na pw steama bo nie mam z kim zagrac :)
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

W jaki sposób teraz się rozjaśnia Countera? Miałem dość długą przerwę od tych karabinów - można nadal używać Gammy Adjustera czy można jakoś inaczej jeszcze rozjaśnić grę? Jestem trochę ślepy i muszę mieć bardzo jasno ustawioną grę - jasność w opcjach gry ustawiona na maksa a i tak słabo widzę. ; / Te tymczasowe blokady po dwóch grach rankingowych są przyznawane tylko początkującym czy zawsze już będę musiał czekać?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

@up - tylko początkującym, bez rangi. Co do gammy, nie wiem - nigdy specjalnie nie rozjaśniałem ekranu (chyba że było tak słonecznie jak dziś to zazwyczaj pomagało rozjaśnienie matrycy)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

mwk pisze: W jaki sposób teraz się rozjaśnia Countera? Miałem dość długą przerwę od tych karabinów - można nadal używać Gammy Adjustera czy można jakoś inaczej jeszcze rozjaśnić grę? Jestem trochę ślepy i muszę mieć bardzo jasno ustawioną grę - jasność w opcjach gry ustawiona na maksa a i tak słabo widzę. ; / Te tymczasowe blokady po dwóch grach rankingowych są przyznawane tylko początkującym czy zawsze już będę musiał czekać?
W ustawieniach karty graficznej zwiększ cyfrową poświate/nasycenie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

https://www.tumblr.com/video/rendezvous ... 60214/500/

Są takie sytuacje w grze częste? :D Czy raczej gracze nie patrzą się przez całą rundę w jedną bramę?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Były podobne nawet w Katowicach
https://www.youtube.com/watch?v=9WV1-AklbEQ
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Mam do wykonania 4 misje coopowe z pierwszego drzewka (crashsite, dd2, mirage, dust) i 2 misje z drugiego (office, cobblestone). Jakby ktoś też je miał i chciał je wykonać to niech wysyła inva na steamie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Każdy je ma na mapie ;P Ja miałem wolne w zeszłym tygodniu do ich wybrania. Teraz zakopałem się w 1kk$. A te co-opy nie są aż tak proste ;D Za jakieś 2 dni mogę być do dyspozycji.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca

Witam, ja z małą prośbą. Podpowie ktoś jak trenować skilla w cs? Ciągle gram ale jestem słaby. Kompletnie nie radzę sobie na trybie turniejowym. Radzę sobie na DM ( 250-400 pkt) i na wyścigach zbrojeń ( zazwyczaj 12-14 lvl na koniec) ale jak wchodzę na turniejowy to na koniec mam staty typu 5 / 1 /18. Chciałbym trochę się podszkolić więc proszę o porady. Są jakieś mapki na których można trenować strzelanie czy coś?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Zawsze uważałem, że DM to najlepsze rozwiązanie. Nie wiem jak bardzo zaawansowany jesteś, ale przypuszczam, że nie bardzo. Dlatego polecam obejrzenie podstawowych filmów na YT, nauczenie się kilku dobrych nawyków: niestrzelanie w biegu, trzymanie celownika na poziomie głowy, niewychylanie na crouchu.
Najważniejsze to jednak uświadomić sobie, że turniejowe to nie DM. Powinno się tam skupić przede wszystkim na celach mapy. Polecam obejrzeć kilka profesjonalnych meczy. I przede wszystkim grać ze znajomymi, samemu może być ciężko.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

dragranis pisze: Witam, ja z małą prośbą. Podpowie ktoś jak trenować skilla w cs? Ciągle gram ale jestem słaby. Kompletnie nie radzę sobie na trybie turniejowym. Radzę sobie na DM ( 250-400 pkt) i na wyścigach zbrojeń ( zazwyczaj 12-14 lvl na koniec) ale jak wchodzę na turniejowy to na koniec mam staty typu 5 / 1 /18. Chciałbym trochę się podszkolić więc proszę o porady. Są jakieś mapki na których można trenować strzelanie czy coś?
strzelanie ćwiczysz sobie na DM, pograj trochę na uproszczonym abyś wiedział jakie są miejscówki i jak się ustawiać no i kolejna rzecz - znajdź sobie swoją ekipę z którą będziesz grał bo tak z randomami często bywa ciężko.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

dragranis pisze: Witam, ja z małą prośbą. Podpowie ktoś jak trenować skilla w cs? Ciągle gram ale jestem słaby. Kompletnie nie radzę sobie na trybie turniejowym. Radzę sobie na DM ( 250-400 pkt) i na wyścigach zbrojeń ( zazwyczaj 12-14 lvl na koniec) ale jak wchodzę na turniejowy to na koniec mam staty typu 5 / 1 /18. Chciałbym trochę się podszkolić więc proszę o porady. Są jakieś mapki na których można trenować strzelanie czy coś?
300pkt? to jest jakieś 18 zabójstw na cały dm, a 1 zabójstwo na 30 sekund XD Jak ty możesz mówić że radzisz sobie na dmie? Co masz w ogóle za rangę bo nie podałeś, może jest za wysoka dla ciebie.

tak btw

ODPOWIEDZ