Oficjalny turniej Łowcy Gier w CS:GO

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Zdyskwalifikować pajaców (czyli co zrozumiałe całą drużynę) i po problemie. Dziwne macie zasady jak drużyna, która została utworzona nawet w 50% nie składa się z regulaminowych, podstawowych zawodników, którzy się zapisali w wyznaczonym temacie.

Z trollami i cwaniakami trzeba twardo, to nie forum :E.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Jestem Za! dyskwalifikacja teamu 1
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Myślę, że mecz powinien zostać powtórzony z jedynym możliwym stadinem - Pawko (+/- 1 ranga), albo team 1 powinien zostać zdyskwalifikowany za niepoinformowanie o 2 standinach.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

No to w teorii mecz nie powinien się odbyć skoro było widać, że coś jest nie tak, ale teraz to już po wszystkim. W takim razie skoro nie było w ogóle ogłoszone kto gra, to albo powtórka meczu albo dyskwalifikacja teamu 1. Dodatkowo wszyscy, którzy się przyczynili do trollowania powinni dostać ostrzeżenie. Zrozumiałbym jakby tych dwóch standinów, którzy by tutaj się wpisali (czyli szyszon za globala = taka sama ranga + Bloodek za jakiegoś golda 4 = +/- jedna ranga), ale skoro tam się działy jakieś cyrki, to tak jak powyżej.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

@sergeron To takie decyzje należą do Ciebie, jako organizatora ;-) Co do meczu 1 vs. 3, dostaliśmy informację o jednej zmianie w "jedynce" i tak graliśmy, dopiero później nas uświadomiono, że jednak było coś nie halo.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Z takimi pajacami to nie ma się co cackać, wykluczyć z turnieju i po wszystkim, prosta, jedyna słuszna decyzja. Cwaniaczek pozapraszał sobie kolegów i mocarzy wielkich udają.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Tzn. bardziej mi w tym poście chodziło o to czy T1 chce grać jeszcze raz w prawidłowym składzie czy rezygnuje, bo ostrzeżenia na pewno zostaną rozdane (tylko muszę zobaczyć kto tam w ogóle grał jako niewpisany stand-in).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Bloodek grał, znak szczególny - autokampa.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

W Teamie 1, którego byłem członkiem zagrał Poosi, bo sam nie mogłem zagrać. Ma tą samą rangę co ja, czyli Gold 4.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Powinno być 2 stand-inów, nie wiem dlaczego ktoś zastąpił aducana.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

knypken pisze: Powinno być 2 stand-inów, nie wiem dlaczego ktoś zastąpił aducana.
przejrzałem 3 ostatnie strony i żadnej informacji o standinach nie daliscie :)
W Team 3 jedna zmiana na dziś: za kstki zagra vlodek2532. Zmiana zgodnie z informacją od organizatorów - +/- 1 ranga.
jedynie tylko tą informacje znalazłem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Przyglądam się turniejowi z boku i mam taką małą "radę":
Weźcie przerwijcie ten turniej. Poświęćcie (organizatorzy) trochę czasu i dopracujcie szczegóły (które wyszły podczas obecnego turnieju) organizacji i dopiero wtedy stwórzcie nowy turniej. Z ustalonym harmonogramem, możliwymi stand-inami, z tym kto będzie stream'ował itp. rzeczy.
Wydaje mi się, że wtedy będzie mniej nerwów dla co niektórych ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Przepraszam, że zapomniałem napisać o 2 stand-inie, za mnie, choć to nie ma wpływu, bo ta sama ranga . W każdym razie ktoś wbił na serwer "na dziko", jako 3 stand-in za aducana.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

yuppy pisze: Przyglądam się turniejowi z boku i mam taką małą "radę":
Weźcie przerwijcie ten turniej. Poświęćcie (organizatorzy) trochę czasu i dopracujcie szczegóły (które wyszły podczas obecnego turnieju) organizacji i dopiero wtedy stwórzcie nowy turniej. Z ustalonym harmonogramem, możliwymi stand-inami, z tym kto będzie stream'ował itp. rzeczy.
Wydaje mi się, że wtedy będzie mniej nerwów dla co niektórych ;)
no rozumiem że są problemy z teamami? ale co z takimi co nie mają problemów z data meczu i zawsze są obecni?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

knypken pisze: Przepraszam, że zapomniałem napisać o 2 stand-inie, za mnie, choć to nie ma wpływu, bo ta sama ranga . W każdym razie ktoś wbił na serwer "na dziko", jako 3 stand-in za aducana.
A ten Poosi w ogóle ma konto na łowcach? O ile mi wiadomo jest to turniej tylko dla łowców. Myślę, że standin powinien się stosować do 10. punktu regulaminu.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Zagrał, bo nikogo innego nie znalazłem, sam mam dość csa i rezygnuje z turnieju.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Kontakt:

No niestety ten turniej można potraktować jedynie jako 'testowy'. W następnej edycji wezmą udział osoby sprawdzone w tej edycji, z którymi nie ma problemu i ewentualnie brakujące miejsca wypełni się dodatkowymi osobami z odpowiednim stażem. Ilość noname'ów, brak terminarza, brak organizatora/nadzorującego turniej - to wszystko wyszło słabo. Plus za dobry serwer do takich turniejów, mamy też bazę osób które potrafią się bawić (drużyny 3,4,5,8 i pojedyncze osoby z pozostałych) i będzie można na nich oprzeć następny turniej.

My rozegraliśmy mecz prawie tydzień temu i od tego czasu nasza połowa drabinki już umarła. Przykre
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

nie prościej po prostu ten turnieć olać, odwołać, a nagrody wrzucić jako giveawaye dla osób, które wzięły w nim udział i nie robiły sobie jaj, nie trollowały, nie uciekali z meczy? Nie ma sensu tego ciągnąć dalej skoro:
a.) drużyny są źle zbalansowane, bo przy takiej ilości graczy nie da się tego zrobić dobrze
b.) połowie nie pasują terminy, prędzej ja wbiję globala niż ten turniej się zakończy
c.) ciężkie może być w niektórych wypadach wyłonienie tego kto na nagrodę zasłużył, skoro w połowie meczy gra ktoś inny/standiny

Ten turniej i każdy inny następny będzie wyglądać tak samo. Nie zbalansuje się drużyn w taki sposób, by szanse były równe, jedynie podział na turniej silverów, turniej goldów itp wyglądałby jako tako, ale to też średnio wykonalne by było ze względu na ilość osób biorących udział
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Jutro drużyna 7 ma mecz i wolałbym, żeby się odbył. Bez pochopnych decyzji, poczekajmy do tego 7 maja proszę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

No tak ja byłem w składzie bo poprosił mnie budrys nie odpowiadam za inne osoby które wbijają do składu to nie były moje boty tylko osoby z własną wolą. Jeżeli komuś coś nie odpowiada to proszę się kierować do organizatora który wyraził dwukrotnie zgode na zamiane zawodników...
ODPOWIEDZ