CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Do mniejszej czy większej? Zakładam, że to pierwsze

Bo że problem z płytą to chyba akurat u nich nic nowego
Ale i tak chyba dla Dwóch Tronów kupie, mimo że to chyba najsłabszy z Trylogii i raczej tylko dobra gra.

Bo że problem z płytą to chyba akurat u nich nic nowego

- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
lol komentarze na CDA nigdy nie zawodzą
"To jakiś przeciek, tak wcześnie XD To na pewno gra od Ubi pewnie kolejny Asasyn"
"Jeśli za kupno nowego CDA będziecie rozdawać SP:KP to idę kupić trzy egzemplarze!"
"South Park jako główny pełniak to już teraz sygnał, żeby odłożyć kasę." - cały miesiąc oszczędzania tych 15 złotych
Ale pełniak przyzwoity za taką cenę.
"To jakiś przeciek, tak wcześnie XD To na pewno gra od Ubi pewnie kolejny Asasyn"

"Jeśli za kupno nowego CDA będziecie rozdawać SP:KP to idę kupić trzy egzemplarze!"

"South Park jako główny pełniak to już teraz sygnał, żeby odłożyć kasę." - cały miesiąc oszczędzania tych 15 złotych
Ale pełniak przyzwoity za taką cenę.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
A data 17 Października to premiera numeru 12/2017 jakby ktoś nie wiedział.
W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę.
W ogóle nieźle trafili, 17 Października premiera South Park: The Fractured But Whole.
W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
przypadek... nie sądze...KąsaczPL pisze: A data 17 Października to premiera numeru 12/2017 jakby ktoś nie wiedział.
W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę.W ogóle nieźle trafili, 17 Października premiera South Park: The Fractured But Whole.

Skąd takie wnioski? Przecież nie tak wiele dali pełniaków ubi, a ubication to nazywają ich tylko totalni hejterzy i trolle (a nawet hejterskie trolle). Widać, że zimno wam w głowy, ale na szczęście mam dla was rozwiązanie tego problemu
Spoiler:pokaż
@Garrus Oooj tam, dodasz se jako grę spoza sztim i będziesz w sztim grał, to nikt się nie zorientuje, a nawet na propsie będziesz. Ja wiem, że tak zrobię. Ten fejm, ach...

@up jakoś mi się pacz psy nie podoba - takie tłumaczenie niegodne nawet starej Cenegi. Lepsze chyba by było Konfidenci albo jak chcesz stylizację to Gumowe_Ucho (nawet lepiej by u nas wyjszło, by by mogło być I_I i nawet tekstury z logiem by mogli podmienić).

@up jakoś mi się pacz psy nie podoba - takie tłumaczenie niegodne nawet starej Cenegi. Lepsze chyba by było Konfidenci albo jak chcesz stylizację to Gumowe_Ucho (nawet lepiej by u nas wyjszło, by by mogło być I_I i nawet tekstury z logiem by mogli podmienić).
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
prosze prosze prosze o kijka na stima bo mam tylko ocenzurowaną niemiecką wersje, przydałoby się pograć w te skomplikowane rpg w jezyku ojczystym
a może ktoś wie/spotkał się ze spolszczeniem do kijka?
a może ktoś wie/spotkał się ze spolszczeniem do kijka?
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Grałem w Kijka na x360 po polsku. Warto. Humor został raczej zachowany. Kilka razy się uśmiałem, a kilka razy hmmm powiedzmy, że średnio trafia w moje gusta. Ale gierka sama w sobie fajna, nawet dla kogoś kto w całym życiu obejrzał pół odcinka South Parka..
Gierka chodzi za grosze i na 100% szykują się jakieś promocje na ten tytuł skoro CD-A jedzie z info już teraz..Dobra gra jak na CD-A, tylko jak zwykle problem, że było już tyyle promo na nią, że większość pewnie ma. No i martwią te przenosiny, Niemiaszki tną koszty, a to zwykle kończy się w jeden sposób..
Sami pisali i ponoć nawet zdjęcia dali z nowej redakcji, ale nie widać potwierdzenia, czy jest mniejsza. Ja przypuszczam, że do mniejszej klitki się przenieśli, skoro im nakład spada 

Chyba że taka strategia i tylko koledzy mają kupować papir, ale chyba nie mają ich tylu, aby pociągnąć coś takiego

No to teraz pojawia się pytanie kto normalny by dał komuś takiemu jak smug prawo głosu w jakiejkolwiek kwestii czy formie, skoro on odpycha czytelników

Chyba że taka strategia i tylko koledzy mają kupować papir, ale chyba nie mają ich tylu, aby pociągnąć coś takiego