CD-Action - temat ogólny

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Kupiłem najnowszy numer i jest info, że przenieśli się do nowej redakcji. Oczywiście płyta u mnie nadal się drze w napędzie i chodzi jak traktor. :) Co ciekawe płyta z 08/2017 działa cicho.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Do mniejszej czy większej? Zakładam, że to pierwsze :trollface: :tak:
Bo że problem z płytą to chyba akurat u nich nic nowego :nie: Ale i tak chyba dla Dwóch Tronów kupie, mimo że to chyba najsłabszy z Trylogii i raczej tylko dobra gra.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Nie wiem, nie napisane jest. Ale redakcja mieści się na Oławskiej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

To już wiadomo jaka gra będzie w następnym numerze.
Obrazek
https://www.cdaction.pl/news-51338/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

lol komentarze na CDA nigdy nie zawodzą
"To jakiś przeciek, tak wcześnie XD To na pewno gra od Ubi pewnie kolejny Asasyn" :E
"Jeśli za kupno nowego CDA będziecie rozdawać SP:KP to idę kupić trzy egzemplarze!" :E
"South Park jako główny pełniak to już teraz sygnał, żeby odłożyć kasę." - cały miesiąc oszczędzania tych 15 złotych
Ale pełniak przyzwoity za taką cenę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Dobra gra :tak: Szkoda, że już mam :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

A data 17 Października to premiera numeru 12/2017 jakby ktoś nie wiedział.
W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę. :) W ogóle nieźle trafili, 17 Października premiera South Park: The Fractured But Whole.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

KąsaczPL pisze: A data 17 Października to premiera numeru 12/2017 jakby ktoś nie wiedział.
W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę. :) W ogóle nieźle trafili, 17 Października premiera South Park: The Fractured But Whole.
przypadek... nie sądze... :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin

KąsaczPL pisze: W sumie się spodziewałem, że ta gra nie za długo dotrze do CD-Action. Ostatnio nieźle nawalają pełniakami od Ubisoftu więc i mamy tą grę. :)
Monek22 pisze: przypadek... nie sądze... :macha:
Skąd takie wnioski? Przecież nie tak wiele dali pełniaków ubi, a ubication to nazywają ich tylko totalni hejterzy i trolle (a nawet hejterskie trolle). Widać, że zimno wam w głowy, ale na szczęście mam dla was rozwiązanie tego problemu
Spoiler:pokaż
A do meritum zaskoczenia nie ma i sprzedaż znowu im skoczy, bo dobrze się wstrzelą z datą. Sam wezmne, bo się nie załapałem, jak w stonce z worem bramborów dawali.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Obrazek

Pewnie nie na Steama więc się nie liczy :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0

Fajnie, ale wolę pudełko kupić niż z cdactiona. Ale gra dobra, to im trzeba przyznać. Jakby tak dali jeszcze pacz psy, to rozważyłbym zakup.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

@Garrus Oooj tam, dodasz se jako grę spoza sztim i będziesz w sztim grał, to nikt się nie zorientuje, a nawet na propsie będziesz. Ja wiem, że tak zrobię. Ten fejm, ach... :trollface: :tak:

@up jakoś mi się pacz psy nie podoba - takie tłumaczenie niegodne nawet starej Cenegi. Lepsze chyba by było Konfidenci albo jak chcesz stylizację to Gumowe_Ucho (nawet lepiej by u nas wyjszło, by by mogło być I_I i nawet tekstury z logiem by mogli podmienić).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

prosze prosze prosze o kijka na stima bo mam tylko ocenzurowaną niemiecką wersje, przydałoby się pograć w te skomplikowane rpg w jezyku ojczystym
a może ktoś wie/spotkał się ze spolszczeniem do kijka?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

W pudełkowej wersji gry jest klucz na Steama. Może tutaj też będzie...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Armin pisze: prosze prosze prosze o kijka na stima bo mam tylko ocenzurowaną niemiecką wersje, przydałoby się pograć w te skomplikowane rpg w jezyku ojczystym
a może ktoś wie/spotkał się ze spolszczeniem do kijka?
Grałem w Kijka na x360 po polsku. Warto. Humor został raczej zachowany. Kilka razy się uśmiałem, a kilka razy hmmm powiedzmy, że średnio trafia w moje gusta. Ale gierka sama w sobie fajna, nawet dla kogoś kto w całym życiu obejrzał pół odcinka South Parka..
Gierka chodzi za grosze i na 100% szykują się jakieś promocje na ten tytuł skoro CD-A jedzie z info już teraz..Dobra gra jak na CD-A, tylko jak zwykle problem, że było już tyyle promo na nią, że większość pewnie ma. No i martwią te przenosiny, Niemiaszki tną koszty, a to zwykle kończy się w jeden sposób..
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

viper218 pisze: Dobra gra jak na CD-A, tylko jak zwykle problem, że było już tyyle promo na nią, że większość pewnie ma. No i martwią te przenosiny, Niemiaszki tną koszty, a to zwykle kończy się w jeden sposób..
Jakie przenosiny? :?:
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Sami pisali i ponoć nawet zdjęcia dali z nowej redakcji, ale nie widać potwierdzenia, czy jest mniejsza. Ja przypuszczam, że do mniejszej klitki się przenieśli, skoro im nakład spada :trollface:
sacrus pisze: osobiście wątpię aby za to dali jakaś kasę, to jest biznes prywatny nie państwowy gdzie idioci pracują.
No to teraz pojawia się pytanie kto normalny by dał komuś takiemu jak smug prawo głosu w jakiejkolwiek kwestii czy formie, skoro on odpycha czytelników :lol:
Chyba że taka strategia i tylko koledzy mają kupować papir, ale chyba nie mają ich tylu, aby pociągnąć coś takiego :trollface: :tak:
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: Sami pisali i ponoć nawet zdjęcia dali z nowej redakcji, ale nie widać potwierdzenia, czy jest mniejsza. Ja przypuszczam, że do mniejszej klitki się przenieśli, skoro im nakład spada :trollface:
Gdybym to coś czytał to może bym zauważył. :trollface:
bolesna prawda pisze:
sacrus pisze: osobiście wątpię aby za to dali jakaś kasę, to jest biznes prywatny nie państwowy gdzie idioci pracują.
No to teraz pojawia się pytanie kto normalny by dał komuś takiemu jak smug prawo głosu w jakiejkolwiek kwestii czy formie, skoro on odpycha czytelników :lol:
W punkt :E :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Ja byłem w redakcji CDA, widziałem całą spółkę, masz zdjęcia z przenosin? Jestem ciekaw czy mniejsza miejscówka czy większa.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Raczej większe ze względu na przenosiny redakcji PC Format z Warszawy do Wrocławia, która razem z CD-Action utworzy redakcję magazynów komputerowych.
ODPOWIEDZ