Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Zmienili formułę - teraz wysyłają kod Steamowy na maila.
In order to redeem the prize bundle, please enter your email address below.
Please allow up to 24 hours for a unique Steam code containing this content to be sent to you.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
Kod: Zaznacz cały
Almost finished... We need to confirm your email address. To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.
- Kontakt:
Nie ma, nie opłaca się brać takich gier

Do mnie przyszedł normalnie, kilka sekund po podaniu maila.robart_ pisze:nie przychodzi zwrotny mail z potwierdzeniemKod: Zaznacz cały
Almost finished... We need to confirm your email address. To complete the subscription process, please click the link in the email we just sent you.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Mam pytanie bo z moim angielskim jest słabo. Na tej stronce jest jakiś konkurs o ile dobrze zrozumiałem czym dłużej gram w jedną z 3 gier tym więcej nagród. Posiadam jedną z tych gier , tylko tu pytanie czy trzeba jakoś powiązać konto steam z ich stroną czy w jakiś inny magiczny sposób biorą czas.
Jeśli coś źle zrozumiałem to poprawcie mnie.
- Kontakt:
To jest taka zabawa, w tytuł w którym grasz - czy to online, czy po prostu kampanię, nalicza rozegrane bitwy dla danej drużyny: Dawn of War 2, Company of Heroes 2 albo Attila. Zwycięska drużyna ma otrzymać DLC do danego tytułu ale jak to będzie wyglądać to nie wiemJAROMIR [PL] pisze: Mam pytanie bo z moim angielskim jest słabo. Na tej stronce jest jakiś konkurs o ile dobrze zrozumiałem czym dłużej gram w jedną z 3 gier tym więcej nagród. Posiadam jedną z tych gier , tylko tu pytanie czy trzeba jakoś powiązać konto steam z ich stroną czy w jakiś inny magiczny sposób biorą czas.

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Cierpliwości, kody mają zostać rozesłane w 24h od wpisania się na ich listę mailingową.
In order to redeem the prize bundle, please enter your email address below.
Please allow up to 24 hours for a unique Steam code containing this content to be sent to you.
SEGA in association with CREATIVE ASSEMBLY and RELIC ENTERTAINMENT.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
@remike - ja bym to zrobił inaczej - w tym temacie WYŁĄCZNIE giveawaye, w których co najwyżej zadania trzeba zrobić. Wszelakie losowania typu orlygift do innego tematu. Myślę, że to rozsądna opcja.
ale mam pytanie jeśli zaproszę znajomych i dostane punkty to będą na zawsze ??
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
https://gleam.io/hwSmJ/5000-x-on-a-roll-3d-giveaway
On a Roll 3D
On a Roll 3D