Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Alien Hallway
L6JZ5-IV6K7-JG32M
Zombie Shooter
L53FT-GZMDN-H6IQI
Zombie Shooter 2
L6AM0-B8YXK-MZ3CL
Velvet Sundown
key: A8C184D4D86CFBE6AE5C
Info:
Simply go to the website
http://www.velvetsundown.com/register
and type in your key.
L6JZ5-IV6K7-JG32M
Zombie Shooter
L53FT-GZMDN-H6IQI
Zombie Shooter 2
L6AM0-B8YXK-MZ3CL
Velvet Sundown
key: A8C184D4D86CFBE6AE5C
Info:
Simply go to the website
http://www.velvetsundown.com/register
and type in your key.
A9MM3-0LN0M-W9YV9-3GWMP-ISZRU
Pathologic na Desure
Pathologic na Desure
hej może nie ten temat ale mam Pathologic w wersji pudełkowej też i czy to fajna gra bo nie mam konta na desurze i później może wstawie kod opłaca się instalować ew.pobierać?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Dzięki za Pathologic! Zaraz dorzucę coś od siebie 
EDIT:

EDIT:
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czy to taki problem podziękować za grę, aby było wiadomo, że jest już zajęta?
Ja tu już się cieszę, że nikt gry nie zajął, nawet instaluje Desure nie wierząc, że aż takiego mam fuksa, że minęło tyle czasu a tu gra nadal wolna, aż tu nagle kod okazuje się zajęty...
Ja tu już się cieszę, że nikt gry nie zajął, nawet instaluje Desure nie wierząc, że aż takiego mam fuksa, że minęło tyle czasu a tu gra nadal wolna, aż tu nagle kod okazuje się zajęty...
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Mi się osobiście wydaje, że nie dziękuje się żeby było wiadomo, że jest zajęta... dziękuje to się osobie wrzucającej za wrzucenie i za grę.
Druga sprawa nie musisz mieć zainstalowanej desury, bo aktywacji można dokonać na stronie.
Trzecia sprawa, desura jest o tyle fajna, że wiadomo, kto się kodem poczęstował.
Czwarta sprawa powyższą grę możesz nabyć już od 5 groszy...
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Pathologic (Desura)
9I5RB-G86JA-HQQ2B-M6ES9-3LCD6
9Q8YB-WB2HL-U89H6-OGKAB-NCS1F
Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness (Steam)
H7F0X-C3LPX-8ME59
H7J7K-Z9A9R-9B4WJ
9I5RB-G86JA-HQQ2B-M6ES9-3LCD6
9Q8YB-WB2HL-U89H6-OGKAB-NCS1F
Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness (Steam)
H7F0X-C3LPX-8ME59
H7J7K-Z9A9R-9B4WJ