Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Pytanko bym miał co do Idle Mastera. Jeśli mam dwie gry włączone które dropią karty to szansa na trafienie czegoś spada drastycznie z tego co wiem. A co w przypadku jeśli IM dropi mi karty, a gram w grę bez kart? Czy szansa na trafienie karty jest taka sama jakbym miał jedną grę włączoną czy tutaj również szansa jest mniejsza?
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Po ostatnich zmianach w dropach (po 2h). IM najpierw włącza wsio (max 31 naraz) by wbić 2h, a później pojedynczo dropi. A szybkość dropu zależy od gry i ilości odpalonych gier. Najlepiej pojedynczo, góra dwie.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
To w ogole jest bardzo fajna gra, taka w stylu lat 90, ze swietna muzyka. Na Steamie milosnicy Arkanoida za wiele dla siebie nie znajda, a tu taki rodzynek. Za to w ostatnich grach w grze pojawily sie takze osiagniecia. Wczoraj gralem (a jestem w polowie kampanii) i nic nie wpadalo. Czy ktos u siebie probowal i cokolwiek wpadalo?
Według http://steamcommunity.com/app/287120/di ... 458501811/ to acziki jeszcze nie są gotowe.PostScript pisze:To w ogole jest bardzo fajna gra, taka w stylu lat 90, ze swietna muzyka. Na Steamie milosnicy Arkanoida za wiele dla siebie nie znajda, a tu taki rodzynek. Za to w ostatnich grach w grze pojawily sie takze osiagniecia. Wczoraj gralem (a jestem w polowie kampanii) i nic nie wpadalo. Czy ktos u siebie probowal i cokolwiek wpadalo?
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Mój IM 1.3 też coś zdropił podczas idlowania 2h. Ale pewnie też zależy ile pozycji ma naraz wyidlować. A może przy zmianach z akceptowaniem wymian itemów przez apke mobilną coś pozmieniali w dropie.
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
To nie ma nic do rzeczy. Ja nic nie zmieniałem i dropiło szybciej. Dopiero dzień później podniosłem poziom odznaki na Steam zmieniając tamto coś w mobilnej apce, a dropi dalej tak samo szybko jak dropiło bez zmiany.