Więcej nie było, niesprzedane dali do kiosków osobno po 10 zł.
Mówili, że Retro kosztuje złotówkę (tyle podrożał pakiet z CDA), a teraz po dychu sprzedają, to dopiero janusze biznesu, nie jakiś bazar. !!!11
CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
W numerze 07/2017
- G Data Internet Security na 90 dni
- Dwustronny plakat z Gwint: Wiedźmińska Gra Karciana
Jutro poznamy 3 z 4 pełniaków
https://www.cdaction.pl/news-49850/cd-a ... cieku.html
- G Data Internet Security na 90 dni
- Dwustronny plakat z Gwint: Wiedźmińska Gra Karciana
Jutro poznamy 3 z 4 pełniaków
https://www.cdaction.pl/news-49850/cd-a ... cieku.html
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Ale lata temu, ostatni raz w 2015 
Z ciekawości przejrzałem jak to z tą grą się ma wszystko - no na HB jest za 0,8 euro, a dzisiaj podadzą wszystkie pełniaki - jak nic nie będzie wartego poza tym to chyba jednak nie wezmne

Z ciekawości przejrzałem jak to z tą grą się ma wszystko - no na HB jest za 0,8 euro, a dzisiaj podadzą wszystkie pełniaki - jak nic nie będzie wartego poza tym to chyba jednak nie wezmne

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
hmmm Nie wiem czy nie lepszym pomysłem CD-A byłoby wrzucanie na cd dobrze ocenianych indyków lub gier, które są dobre a przeszły jakoś bokiem..A tak? Rzucają gierki, które były za darmo (wiele razy), co w czasach internetu jest strzałem w kolano lub gierki, które ze wględu na głośność każdy ograł kilka lat temu..Ostatni pełniak, który włączyłem to było Guns, Gore & Cannolli. To będzie chyba już 7-8 numer z rzędu, którego nie kupię, bo szkoda mi tych 16zł na coś czego nie potrzebuję. O poziomie tekstów nie wspomnę, bo może rzeczywiście z wiekiem inaczej się patrzy na gazetę, którą się czytało np. 15 lat temu. No i pewnie target też jest inny niż zgred po 30..Szkoda tylko, że nawet na ich własnym forum prezentują redaktorzy sporą butę i pewność siebie..Gdzie te piękne czasy, gdzie brało się 5 dyszek i kupowało 6 gazetek i przebierało się w gierkach..