Konkurs - kto pierwszy, ten lepszy #1
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
134
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy
Brawo

Zdecydowanie nie mieliście szczęścia, już myślałem że odpowiedź padnie jako ostatnia ze wszystkich możliwych.

Potwierdzenie odpowiedzi:
hasło do pliku - yZaBygaG
hasło do archiwum - tysiąckagoldplis
Zgaduję że konkurs mógł być dla niektórych trochę męczący ze względu na sprawdzanie, które liczby już padły, aby nie zdublować odpowiedzi (co się oczywiście wam zdarzało), ale ci pomysłowi na pewno sobie je od początku gdzieś notowali.

A kto z was korzystał z forumowej szukajki? :
https://i.imgur.com/OIeSkjw.png
Co prawda nie działa na liczby jedno- i dwu- cyfrowe, ale przed napisaniem jakiejś trzycyfrówki można było sprawdzić czy została już podana w temacie. W następnych konkursach na pewno się wam mocno przyda, więc polecam z niej korzystać przed udzieleniem odpowiedzi, jeśli nie chcecie sprawdzać po kolei każdego posta lub bawić się w spisywanie.
Wielkie brawa dla Hildunia, który udostępnił wszystkim tabelkę z numerkami, na pewno wielu osobom ułatwił zabawę.
Taki mały przypadeczek - wybierając liczbę do konkursu, 179 jako pierwsza przyszła mi do głowy, jest dla mnie całkowicie przypadkowa, dopiero w trakcie konkursu zauważyłem że mam obecnie 178 postów, a post ogłaszający zwycięzcę będzie numerem 179.

KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to

A teraz trochę większy zbieg okoliczności, aż spadłem z fotela - sprawdzając wasze posty w momencie, w którym Hildunio wrzucił tabelkę po raz drugi, kątem oka zobaczyłem:
https://i.imgur.com/ToXcrpr.png
------>
https://www.euro.com.pl/gry-playstation ... make.bhtml
Kto myśli że to przypadkowa gra, to niech zobaczy na jaką grę zagłosowałem w plebiscycie:
viewtopic.php?f=18&t=20007

PS: Następny konkurs za tydzień (dzień wcześniej giveaway), dokładnej kategorii nie zdradzę, ale powiem tylko tyle, że będzie to jakieś zagadnienie z jednego z przedmiotów szkolnych.

- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 6):
- Toxiczo • SzopPacz • Jumsala • malco • eldawido159 • Armin
- Podziękował: 197 razy
- Podziękowania: 408 razy
- Kontakt:
Tak, nie był to przypadkowy strzał. Najpierw dałem 177 jako liczba postów przed tym konkursem, później 178 już licząc z tym postem, heh. Zabrakło jednej liczbyArbiter Elegancji pisze: 30 sty 2021, o 15:01 KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to. Zabrakło mi jednego posta. : p

- Ci użytkownicy podziękowali KeeRay za ten post:
- Arbiter Elegancji
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
hah to strzelanie chyba bardziej męczące było niż strzelanie w tytuły gier haha na szczęście to się skończyłoArbiter Elegancji pisze: 30 sty 2021, o 15:01Brawo![]()
Zdecydowanie nie mieliście szczęścia, już myślałem że odpowiedź padnie jako ostatnia ze wszystkich możliwych.![]()
Potwierdzenie odpowiedzi:
hasło do pliku - yZaBygaG
hasło do archiwum - tysiąckagoldplis
Zgaduję że konkurs mógł być dla niektórych trochę męczący ze względu na sprawdzanie, które liczby już padły, aby nie zdublować odpowiedzi (co się oczywiście wam zdarzało), ale ci pomysłowi na pewno sobie je od początku gdzieś notowali.![]()
A kto z was korzystał z forumowej szukajki? :
https://i.imgur.com/OIeSkjw.png
Co prawda nie działa na liczby jedno- i dwu- cyfrowe, ale przed napisaniem jakiejś trzycyfrówki można było sprawdzić czy została już podana w temacie. W następnych konkursach na pewno się wam mocno przyda, więc polecam z niej korzystać przed udzieleniem odpowiedzi, jeśli nie chcecie sprawdzać po kolei każdego posta lub bawić się w spisywanie.
Wielkie brawa dla Hildunia, który udostępnił wszystkim tabelkę z numerkami, na pewno wielu osobom ułatwił zabawę.
Taki mały przypadeczek - wybierając liczbę do konkursu, 179 jako pierwsza przyszła mi do głowy, jest dla mnie całkowicie przypadkowa, dopiero w trakcie konkursu zauważyłem że mam obecnie 178 postów, a post ogłaszający zwycięzcę będzie numerem 179.![]()
KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to. Zabrakło mi jednego posta. : p
A teraz trochę większy zbieg okoliczności, aż spadłem z fotela - sprawdzając wasze posty w momencie, w którym Hildunio wrzucił tabelkę po raz drugi, kątem oka zobaczyłem:
https://i.imgur.com/ToXcrpr.png
------>
https://www.euro.com.pl/gry-playstation ... make.bhtml
Kto myśli że to przypadkowa gra, to niech zobaczy na jaką grę zagłosowałem w plebiscycie:
viewtopic.php?f=18&t=20007
PS: Następny konkurs za tydzień (dzień wcześniej giveaway), dokładnej kategorii nie zdradzę, ale powiem tylko tyle, że będzie to jakieś zagadnienie z jednego z przedmiotów szkolnych.![]()
graty dla Jumsali i dla tych co trwali w rywalizacji
i jeżeli dobrze policzyłem to 60 liczb nie zostało podanych

a Armin chyba najczęściej podawał dubble :p
ps. zamiast przeglądarki całego forum lepiej przeglądarke tylko tego tematu