Konkurs - kto pierwszy, ten lepszy #1

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

134
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 55 razy

324
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 38 razy
Kontakt:

72
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

230
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Jumsala pisze: 30 sty 2021, o 14:55179
Brawo :macha:

Zdecydowanie nie mieliście szczęścia, już myślałem że odpowiedź padnie jako ostatnia ze wszystkich możliwych. :trollface:

Potwierdzenie odpowiedzi:
hasło do pliku - yZaBygaG
hasło do archiwum - tysiąckagoldplis

Zgaduję że konkurs mógł być dla niektórych trochę męczący ze względu na sprawdzanie, które liczby już padły, aby nie zdublować odpowiedzi (co się oczywiście wam zdarzało), ale ci pomysłowi na pewno sobie je od początku gdzieś notowali. ;)
A kto z was korzystał z forumowej szukajki? :
https://i.imgur.com/OIeSkjw.png
Co prawda nie działa na liczby jedno- i dwu- cyfrowe, ale przed napisaniem jakiejś trzycyfrówki można było sprawdzić czy została już podana w temacie. W następnych konkursach na pewno się wam mocno przyda, więc polecam z niej korzystać przed udzieleniem odpowiedzi, jeśli nie chcecie sprawdzać po kolei każdego posta lub bawić się w spisywanie.

Wielkie brawa dla Hildunia, który udostępnił wszystkim tabelkę z numerkami, na pewno wielu osobom ułatwił zabawę.

Taki mały przypadeczek - wybierając liczbę do konkursu, 179 jako pierwsza przyszła mi do głowy, jest dla mnie całkowicie przypadkowa, dopiero w trakcie konkursu zauważyłem że mam obecnie 178 postów, a post ogłaszający zwycięzcę będzie numerem 179. :D
KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to :E . Zabrakło mi jednego posta. : p

A teraz trochę większy zbieg okoliczności, aż spadłem z fotela - sprawdzając wasze posty w momencie, w którym Hildunio wrzucił tabelkę po raz drugi, kątem oka zobaczyłem:
https://i.imgur.com/ToXcrpr.png
------>
https://www.euro.com.pl/gry-playstation ... make.bhtml
Kto myśli że to przypadkowa gra, to niech zobaczy na jaką grę zagłosowałem w plebiscycie:
viewtopic.php?f=18&t=20007
:D

PS: Następny konkurs za tydzień (dzień wcześniej giveaway), dokładnej kategorii nie zdradzę, ale powiem tylko tyle, że będzie to jakieś zagadnienie z jednego z przedmiotów szkolnych. ;)
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 6):
ToxiczoSzopPaczJumsalamalcoeldawido159Armin
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 197 razy
Podziękowania: 408 razy
Kontakt:

Arbiter Elegancji pisze: 30 sty 2021, o 15:01 KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to :E . Zabrakło mi jednego posta. : p
Tak, nie był to przypadkowy strzał. Najpierw dałem 177 jako liczba postów przed tym konkursem, później 178 już licząc z tym postem, heh. Zabrakło jednej liczby :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali KeeRay za ten post:
Arbiter Elegancji
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

A już miałem siadać do aktualizacji excela od wczorajszego wieczora. :D Wspólnymi siłami w końcu ktoś trafił. :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 208 razy
Kontakt:

Ja po prostu zaczęłam wypisywać liczby pierwsze ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 34 razy
Podziękowania: 25 razy

Dzięki za konkurs i Brawa dla Jumsali :)
Ci użytkownicy podziękowali malco za ten post:
Jumsala
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

Arbiter Elegancji pisze: 30 sty 2021, o 15:01
Jumsala pisze: 30 sty 2021, o 14:55179
Brawo :macha:

Zdecydowanie nie mieliście szczęścia, już myślałem że odpowiedź padnie jako ostatnia ze wszystkich możliwych. :trollface:

Potwierdzenie odpowiedzi:
hasło do pliku - yZaBygaG
hasło do archiwum - tysiąckagoldplis

Zgaduję że konkurs mógł być dla niektórych trochę męczący ze względu na sprawdzanie, które liczby już padły, aby nie zdublować odpowiedzi (co się oczywiście wam zdarzało), ale ci pomysłowi na pewno sobie je od początku gdzieś notowali. ;)
A kto z was korzystał z forumowej szukajki? :
https://i.imgur.com/OIeSkjw.png
Co prawda nie działa na liczby jedno- i dwu- cyfrowe, ale przed napisaniem jakiejś trzycyfrówki można było sprawdzić czy została już podana w temacie. W następnych konkursach na pewno się wam mocno przyda, więc polecam z niej korzystać przed udzieleniem odpowiedzi, jeśli nie chcecie sprawdzać po kolei każdego posta lub bawić się w spisywanie.

Wielkie brawa dla Hildunia, który udostępnił wszystkim tabelkę z numerkami, na pewno wielu osobom ułatwił zabawę.

Taki mały przypadeczek - wybierając liczbę do konkursu, 179 jako pierwsza przyszła mi do głowy, jest dla mnie całkowicie przypadkowa, dopiero w trakcie konkursu zauważyłem że mam obecnie 178 postów, a post ogłaszający zwycięzcę będzie numerem 179. :D
KeeRay - jeśli twoje 178 na drugiej stronie konkursu było podyktowane właśnie moją liczbą postów, to :E . Zabrakło mi jednego posta. : p

A teraz trochę większy zbieg okoliczności, aż spadłem z fotela - sprawdzając wasze posty w momencie, w którym Hildunio wrzucił tabelkę po raz drugi, kątem oka zobaczyłem:
https://i.imgur.com/ToXcrpr.png
------>
https://www.euro.com.pl/gry-playstation ... make.bhtml
Kto myśli że to przypadkowa gra, to niech zobaczy na jaką grę zagłosowałem w plebiscycie:
viewtopic.php?f=18&t=20007
:D

PS: Następny konkurs za tydzień (dzień wcześniej giveaway), dokładnej kategorii nie zdradzę, ale powiem tylko tyle, że będzie to jakieś zagadnienie z jednego z przedmiotów szkolnych. ;)
hah to strzelanie chyba bardziej męczące było niż strzelanie w tytuły gier haha na szczęście to się skończyło
graty dla Jumsali i dla tych co trwali w rywalizacji

i jeżeli dobrze policzyłem to 60 liczb nie zostało podanych :)
a Armin chyba najczęściej podawał dubble :p

ps. zamiast przeglądarki całego forum lepiej przeglądarke tylko tego tematu
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post:
Jumsala
ODPOWIEDZ