Gry z nadchodzącej paczki to:
1. The Uncertain
2. Bulb Boy
3. Mushroom Wars
4. Tempest
5. Red Solstice
Źródło: https://news.g2a.com/news/g2a-deal-edition-3/
G2A Deal
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
No patrzcie, zgadłemTakelot pisze: Gry z nadchodzącej paczki to:
1. The Uncertain
Źródło: https://news.g2a.com/news/g2a-deal-edition-3/

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Pierwsza reakcja: ale syf! 
Druga: nie jest wcale tak tragicznie źle.
Ciekawe, czy znowu coś rzucą dla subskrybujących. Ogólnie to g2a jednak nie jest super mocną firmą, i lepiej po aferze z giftami nie będzie. Po pierwszym Dealu oczekiwaliśmy więcej. Bundel wcale zły nie jest, ale pieniędzy ode mnie nie dostaną.

Druga: nie jest wcale tak tragicznie źle.
Ciekawe, czy znowu coś rzucą dla subskrybujących. Ogólnie to g2a jednak nie jest super mocną firmą, i lepiej po aferze z giftami nie będzie. Po pierwszym Dealu oczekiwaliśmy więcej. Bundel wcale zły nie jest, ale pieniędzy ode mnie nie dostaną.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
g2a meh deal
same powtorki, gdzie nic gaci nie urywa, Uncertain jako glowne danie spoko, ale jakos slabo mimo wszystko
edit:
remike moglby zdradzic czy koledzy z dżituej maja problem z namawianiem devow na wspolprace

same powtorki, gdzie nic gaci nie urywa, Uncertain jako glowne danie spoko, ale jakos slabo mimo wszystko

edit:
remike moglby zdradzic czy koledzy z dżituej maja problem z namawianiem devow na wspolprace

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
W sumie kiepski bandel, ale jakoś mnie nie zdziwił - kwiecień przeskoczyli, bo pewnie nie znaleźli chętnych do współpracy, a opinię mają, jaką mają na necie, więc nie każdy jest chętny. W sumie to nawet nie ma bonusa dla subskrybujących, więc
2,5 euro niby niewiele za takie małe cosie, ale chyba część z nich była za darmo, więc taki lekki niesmak pozostaje.
Jak tak dalej pójdzie, to do 12 dila to nie dotrwa raczej

2,5 euro niby niewiele za takie małe cosie, ale chyba część z nich była za darmo, więc taki lekki niesmak pozostaje.
Jak tak dalej pójdzie, to do 12 dila to nie dotrwa raczej

Wszystko mam także słaba paczka unsub leci
Słabizna, również wszystko mam, same bundlowe duble.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Dziwnie szybko G2A monthly straciło na "świeżości" fundując bundlowane już tytuły.
Oby tylko to G2Amonthly nie skończylo tak jak onemorebundle.
Odgrzewane kotlety słabo się sprzedają.
Oby tylko to G2Amonthly nie skończylo tak jak onemorebundle.
Odgrzewane kotlety słabo się sprzedają.
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Nawet ten pierwszy epizod Uncertain jakiś czas temu przeszedłem. Nie żałuję spędzonego czasu, ale rewelacja ani rewolucja to żadna nie jest, taki typowy przeciętniak z niezłym pomysłem na fabułę. Chociaż voice acting głównego robota to masakra.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Planar conquest was a gift for early adopters that stuck around for G2A Deal #2. The extra game was a one time thing.

To ciekawe, co z tymi obiecanymi bonusami, skoro nie gra

Oj coś przeczuwam, że szybko się skończy to dilowanie g2a
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Dodatkowo nie wiem czy zauważyliście ale w dziwny sposób liczny odmierzający do startu bundla się wydłużył. Wczoraj było już kilkanaście godzin a dziś jest dzień i ponad 20 godzin do startu. Takie rzeczy tylko w G2A. A druga sprawa po co nazywać coś monthly deal skoro nie wychodzi dokładnie co miesiąc
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Marudzicie. Szału może nie ma, ale przecież cena kosmiczna nie jest, a Tempest czy The Uncertain to niezłe tytuły jak na bundla. I jeśli były bundlowane, to chyba całkiem dawno temu, albo w takim bundlu w którym nie wydawały się wcale tak atrakcyjne.
@Niriles
Błądzisz
Oba wspomniane przez Ciebie tytuły były 2 miesiące temu w bundlach IG, które zwyczajowo kosztują po parę złotych, a dodatkowo zawierają mnóstwo innych gier.
Błądzisz