CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Grałem i powiem krótko - czterech liter nie urywa. Miał być "powrót do przeszłości" we współczesnej oprawie, a wyszło niestrawnie. Wytyczanie dróg jest upierdliwie, ekonomia uproszczona i niemal każda misja kampanii wygląda tak samo. Wytrzymałem chyba 5 mapek i odinstalowałem, bo jest wiele lepszych gier. Ogólnie rzecz biorąc wszystkie części Osadników po IV są słabe, nie licząc Drogi do Królestwa.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Ja nie mam tylko Narodzin Kultur, bo nie ma tej części nigdzie cyfrowo, ani w pudełkowej antologii
. Może jest szansa, że kiedyś będzie w CDA, ale pewnie do tego czasu dawno kupię pudło
.

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
ten sklep OtherTees to polski albo mają oddział w PL, że taka tania wysyłka?
miałem odsprzedać ten kod na 10zl zniżki za 1-2zl ale chyba jednak sam sobie go wykorzystam
miałem odsprzedać ten kod na 10zl zniżki za 1-2zl ale chyba jednak sam sobie go wykorzystam
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Nie mam nic przeciwko temu, że CDA dodaje do czasopisma gry od Ubi. Ale uczynienie z Assassin's Creed Chronicles: China głównego pełniaka to słabe posunięcie. Ten tytuł był w bundlu za 1$ razem z resztą trylogii. Co w sumie może oznaczać, że i one pojawią się w kolejnych numerach.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Wywalasz gwoździa z loga kwejka i wychodzi... zapowiedź tego, co nadejdzie
poważnie, perfekcyjne miejsce na logo ubisoftu.
Już samo "dwie twashe pejsbuka" bardzo zachęcające - poziom pewnie tak niski, jak ten o cycach w grach czy co to było - byle trafić do swoich "czytelników"

Już samo "dwie twashe pejsbuka" bardzo zachęcające - poziom pewnie tak niski, jak ten o cycach w grach czy co to było - byle trafić do swoich "czytelników"

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Assassin's Creed Chronicles: China to nieco ponad 5 godzin rozgrywki na fajnym poziomie, o ile się lubi gry podobne do Mark of the Ninja, Shank czy Deadlight. Szału to nie ma, 4 liter nie urywa aczkolwiek idzie w to nawet przyjemnie pograć (o ile nie będziecie mieli szewskiej pasji przez sterowanie). A i nie trzeba znać kanonu Assassin's Creed by czegoś nie pogubić. Ale tylko dla tej gry to nie warto.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wymieniłeś same wady tej produkcji i napisałeś że "na fajnym poziomie", zgadzam się z Tobą gra jest krótka, sterowanie jest fatalne (nie potrafię sobie przypomnieć innej popularnej gry w której byłoby tak fatalne sterowanie, mówię o padzie, na klawiaturze dosłownie nie da się grać, przykładowo żeby rzucić petardę trzeba bodajże trzymać dwa oddalone od siebie przyciski na klawiaturze i ruszać myszą XD), fabuły nie ma. Gra to zmarnowany potencjał, ociera się o crapa.
Co do komentarza, że AC: China Chronicles było już w bundlu za dolara, to nic nie zmienia, bo targetem CDA są bardzo mloode osoby, które nie mają jeszcze konta bankowego żeby sobie kupić bundla.
Odnośnie współpracy CDA z UBI na niwie pełniaków, cóż dziwnie się będzie czytało teraz recenzje gier Ubi w tej gazecie.
Co do komentarza, że AC: China Chronicles było już w bundlu za dolara, to nic nie zmienia, bo targetem CDA są bardzo mloode osoby, które nie mają jeszcze konta bankowego żeby sobie kupić bundla.
Odnośnie współpracy CDA z UBI na niwie pełniaków, cóż dziwnie się będzie czytało teraz recenzje gier Ubi w tej gazecie.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dziś wyszedł nowy numer, coś w nim ciekawwego?
ja tam czekam na przesyłke z prenumeraty to będzie moj 1 numer od zakupu ciekawe kiedy to dojdzie
ja tam czekam na przesyłke z prenumeraty to będzie moj 1 numer od zakupu ciekawe kiedy to dojdzie
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
A ja mam takie pytanko. Aktywowałem sobie kluczyk Silent Hunter III z Waszego czasopisma.. Na Państwa stronie pisze o języku polskim... pytanie takie: Gdzie jest ten polski język?
https://www.cdaction.pl/news-49522/zawa ... 62017.html
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Tutaj nie masz co liczyć, że ktoś od nich odpowiemwedner pisze: A ja mam takie pytanko. Aktywowałem sobie kluczyk Silent Hunter III z Waszego czasopisma.. Na Państwa stronie pisze o języku polskim... pytanie takie: Gdzie jest ten polski język?