CD-Action - temat ogólny

Dyskusja o branży
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Oficjalnie zawsze mowili, ze Pandora gryzie sie z kartami graficznymi i dlatego jej nie ma w e-distro. Na co tam by mialy byc zewnetrzne licencje? W serii SC chyba nie ma jakiejs kupnej muzyki.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Do Pandory są już wrappery, które naprawiają najbardziej uciążliwe usterki (choćby dgVodoo2 albo http://www.jiri-dvorak.cz/scellpt/).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: @buck

@PiccoloPL to był Blood Dragon, którego dawali 2 razy... chyba :trollface:
Wtedy to był jakiś błąd kodów a dali FC2 dwa razy tak jak nie dawno dali drugi raz Assassin Creed-a. Parę lat temu był drm free a w zeszłym na uplaya.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

keiran pisze: Oficjalnie zawsze mowili, ze Pandora gryzie sie z kartami graficznymi i dlatego jej nie ma w e-distro. Na co tam by mialy byc zewnetrzne licencje? W serii SC chyba nie ma jakiejs kupnej muzyki.
no nie wiem, coś mi się kiedyś chyba obiło o uszy...
Pewnie masz rację. Z wiki:
The game uses lighting techniques that are no longer supported on modern hardware drivers. The extensive use of projected lighting and shadows are key to the stealth gameplay and their absence makes the game very difficult to play. No official remedy has ever been released,
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze:
bolesna prawda pisze: @buck

@PiccoloPL to był Blood Dragon, którego dawali 2 razy... chyba :trollface:
Wtedy to był jakiś błąd kodów a dali FC2 dwa razy tak jak nie dawno dali drugi raz Assassin Creed-a. Parę lat temu był drm free a w zeszłym na uplaya.
FC2 dali raz, AC1 też dali tylko raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Jednak głównym pełniakiem jest Child of light czyli nieźle
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Lipa totalna. Nie wiem, czy dla pandory warto brać, skoro nawet nieoficjalne patche nie rozwiązały wszystkich problemów z grafiką.
Chyba pozostane przy SC Trilogy.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Nareszcie coś, czego nie kupiłem w promocjach :D Dla mnie spoko.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Numer 03/2017 sponsoruje Ubisoft. :D

I bonusy jeszcze:
3. Kod do serwisu eTutor o wartości 116 zł pozwalający uczyć się on-line języka angielskiego.
2. Kod bonusowy o wartości ponad 15 euro do gry Galactic Junk League.
1. Kod dostępu do zamkniętej bety Gwinta: Wiedźmińskiej gry karcianej.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

KąsaczPL pisze: 1. Kod dostępu do zamkniętej bety Gwinta: Wiedźmińskiej gry karcianej.
Fajnie że będę mógł go na swoim Xboxie One wykorzystać :piwo:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0

Ja to bym chciał ten poprzedni numer (z ACII) dorwać, tylko gdzie? Allegro? Są jakieś zaufane miejsca żeby kupować starsze cdactiony z działającymi kodami? A ten numer... SC ciekawy, ale jak on działa na Windowsie 10?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

q123AS pisze: Ja to bym chciał ten poprzedni numer (z ACII) dorwać, tylko gdzie? Allegro? Są jakieś zaufane miejsca żeby kupować starsze cdactiony z działającymi kodami? A ten numer... SC ciekawy, ale jak on działa na Windowsie 10?
Jeżeli jesteś z Wrocławia, to wiem gdzie można kupić niektóre starsze numery, nawet z 2015r. Kupiłam tak kilka numerów i wszystkie klucze działały. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

q123AS pisze: Ja to bym chciał ten poprzedni numer (z ACII) dorwać, tylko gdzie? Allegro? Są jakieś zaufane miejsca żeby kupować starsze cdactiony z działającymi kodami? A ten numer... SC ciekawy, ale jak on działa na Windowsie 10?
Ale wiesz, że ten numer jest jeszcze do poniedziałku w sprzedaży?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

fre1zel pisze:
Jeżeli jesteś z Wrocławia, to wiem gdzie można kupić niektóre starsze numery, nawet z 2015r. Kupiłam tak kilka numerów i wszystkie klucze działały. :)
Ja bym z chęcią się dowiedział, jeśli możesz, podeślij mi na priv
Awatar użytkownika
Robin Hood

serafek5 pisze: Ale wiesz, że ten numer jest jeszcze do poniedziałku w sprzedaży?
Wiem, ale nie dam rady go kupić.
fre1zel pisze: Jeżeli jesteś z Wrocławia
Nie jestem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

q123AS pisze:
serafek5 pisze: Ale wiesz, że ten numer jest jeszcze do poniedziałku w sprzedaży?
Wiem, ale nie dam rady go kupić.
fre1zel pisze: Jeżeli jesteś z Wrocławia
Nie jestem.
Ja znam sklep tego typu w Toruniu, na starówve, jeżeli byłbyś stamtąd. Alternatywą jest jeszcze po prostu kupienie tego numeru w Empiku i zamówienie do salonu, będziesz miał 2 tygodnie na odbiór.
Awatar użytkownika
Robin Hood

serafek5 pisze: Alternatywą jest jeszcze po prostu kupienie tego numeru w Empiku i zamówienie do salonu, będziesz miał 2 tygodnie na odbiór.
W sumie jest to jakiś pomysł.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

Kupiłem ponad 5 numerów na allegro od losowych kupujących i nie było żadnych problemów z kluczami.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Redakcja prowadzi sprzedaz archiwalna pisma do roku wstecz. Poszperaj w necie i znajdz adres mailowy do tego dzialu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Child of Light to całkiem niezły pełniak, ale już kupiłem na jakiejś wyprzedaży za grosze (i oczywiście nawet nie ruszyłem :E). Pozostałe gierki chyba już mam z innych pism, więc meh.
ODPOWIEDZ