CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Oficjalnie zawsze mowili, ze Pandora gryzie sie z kartami graficznymi i dlatego jej nie ma w e-distro. Na co tam by mialy byc zewnetrzne licencje? W serii SC chyba nie ma jakiejs kupnej muzyki.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Do Pandory są już wrappery, które naprawiają najbardziej uciążliwe usterki (choćby dgVodoo2 albo http://www.jiri-dvorak.cz/scellpt/).
no nie wiem, coś mi się kiedyś chyba obiło o uszy...
Pewnie masz rację. Z wiki:
The game uses lighting techniques that are no longer supported on modern hardware drivers. The extensive use of projected lighting and shadows are key to the stealth gameplay and their absence makes the game very difficult to play. No official remedy has ever been released,
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Numer 03/2017 sponsoruje Ubisoft. 
I bonusy jeszcze:
3. Kod do serwisu eTutor o wartości 116 zł pozwalający uczyć się on-line języka angielskiego.
2. Kod bonusowy o wartości ponad 15 euro do gry Galactic Junk League.
1. Kod dostępu do zamkniętej bety Gwinta: Wiedźmińskiej gry karcianej.

I bonusy jeszcze:
3. Kod do serwisu eTutor o wartości 116 zł pozwalający uczyć się on-line języka angielskiego.
2. Kod bonusowy o wartości ponad 15 euro do gry Galactic Junk League.
1. Kod dostępu do zamkniętej bety Gwinta: Wiedźmińskiej gry karcianej.
Ja to bym chciał ten poprzedni numer (z ACII) dorwać, tylko gdzie? Allegro? Są jakieś zaufane miejsca żeby kupować starsze cdactiony z działającymi kodami? A ten numer... SC ciekawy, ale jak on działa na Windowsie 10?
Jeżeli jesteś z Wrocławia, to wiem gdzie można kupić niektóre starsze numery, nawet z 2015r. Kupiłam tak kilka numerów i wszystkie klucze działały.

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Ja znam sklep tego typu w Toruniu, na starówve, jeżeli byłbyś stamtąd. Alternatywą jest jeszcze po prostu kupienie tego numeru w Empiku i zamówienie do salonu, będziesz miał 2 tygodnie na odbiór.
Redakcja prowadzi sprzedaz archiwalna pisma do roku wstecz. Poszperaj w necie i znajdz adres mailowy do tego dzialu.