Chyba mamy tutaj przykład kogoś, kto odpowiada na posty nie czytając ich treści. Zatem powtórzę jeszcze raz: mówimy o normalnych kartach z gier, NIE o kartach z wyprzedaży, które wypadają za granie w Potworną Grę.
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
ułatw mu, ułatw. prosimy

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Było kilkanaście postów wcześniej: http://steamcommunity.com/groups/idlema ... 8879621804
Po prostu teraz karty zaczynają dropić dopiero od drugiej godziny.
Czyli WujekSarge miał rację.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Sprzedaję właśnie karty (zbieram na Skyrim LE) - widzę że wcześniej sprzedaż była bardziej opłacalna niż teraz. Kiedy te ceny za karty zazwyczaj są wyższe i najlepiej opłaca się sprzedawać? Przed wyprzedażą czy może tuż po jej rozpoczęciu?
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Oczywiście że przed samą wyprzedażą (a nawet trochę wcześniej - ok tygodnia). Ludzie zawsze zaniżają ceny w trakcie wyprzedaży bo liczy się dla nich szybki pieniądz zaniżając o te parę centów każdego dnia by mieć na grę o wiele szybciej niż mieliby czekać raptem parę godzin.
Mam mały problem. Jeżeli dzisiaj kurs Euro chodzi po 4.17, a ja chciałbym naładować konto Steam na 10Euro kupując PSC 50 zł to co się stanie z pieniędzmi które nie zostały wliczone do tego funduszu Steam ? Może pytania okaże się banalne dla Was, ale pierwszy raz mam styczność PSC