Gamingstore.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

rockas1989 pisze: Ludzie, nie można tego tak popuścić. Oni, wg prawa, muszą nasze zamówienie zrealizować. Ten kod na -30% można sobie wsadzić gdzieś. Większość gier w ich sklepie ma status brak na magazynie. Trzeba się postawić. Nie mogą tak sobie zignorować naszych zamówień.
O ho, ho - zamówienie na karton z peesami anulowane? :trollface:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Potwierdzam nie działa z PS3 co za tym idzie ta zniżka nie jest na cały asortyment... Szkoda bo pól dnia kołowałem pieniądze na tą konsolę :( . Następnym razem nie róbcie nadziei i napiszcie, że chodzi tylko o gry... To w takim razie nie ma gry i nie ma konsoli.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Refty pisze: Potwierdzam nie działa z PS3
Jak patrzyłem w południe to wydaje mi się, że działało i też zacząłem pieniążki kombinować.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

upperi pisze:
rockas1989 pisze: Ludzie, nie można tego tak popuścić. Oni, wg prawa, muszą nasze zamówienie zrealizować. Ten kod na -30% można sobie wsadzić gdzieś. Większość gier w ich sklepie ma status brak na magazynie. Trzeba się postawić. Nie mogą tak sobie zignorować naszych zamówień.
O ho, ho - zamówienie na karton z peesami anulowane? :trollface:
Akurat ja zmówiłem jedną sztukę. Nie rzuciłem się pazernie na cały karton.
Awatar użytkownika
Łowca

Ja mam pytanie czy COD MW 3 pc pojawi sie bo nie powiem z chęcią bym kupił no ale niestety nie ma w magazynie ;/
prosze o odp.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Musicie popracować nad bykami cenowymi: http://www.gamingstore.pl/dj-hero-bundl ... x-360.html :E
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ktos zrobił zamowienie i dostał tą darmową gierke w ramach rekompensaty :D? jak tak ,to pochwalcie sie co dostaliscie ,do mnie dzisiaj ma kurier przyjechac :D
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Faltharis pisze: Musicie popracować nad bykami cenowymi: http://www.gamingstore.pl/dj-hero-bundl ... x-360.html :E
To akurat była dobra cena. Już od jakiegoś czasu były te bundle DJ Hero z koszulką dostępne w tej cenie, ale na PS3. Nawet było to oficjalnie tutaj ogłaszane. Już nawet chciałem kupić, ale akurat nie miałem wtedy kasy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

viscaelbarca pisze: ktos zrobił zamowienie i dostał tą darmową gierke w ramach rekompensaty :D? jak tak ,to pochwalcie sie co dostaliscie ,do mnie dzisiaj ma kurier przyjechac :D
Narazie nie ma dla mnie zadnej promocji wartej kupna, wiec jeszcze czekam. Pochwal sie co dostaniesz.

@sergeon
Ah, nie wiedzialem, w takim razie cena bazowa wyglada conajmniej smiesznie..
Awatar użytkownika
Łowca

A czy ta zniżka zadziała na konsolę PS4?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Na początku działała, potem to zmienili
Awatar użytkownika
Łowca

Tyci pisze: Na początku działała, potem to zmienili
Pewnie dla tych co skorzystali i kupili PS4 ze zniżką, wysłali kolejny kod rabatowy :), z przeprosinami że nie mogą zrealizować zamówienia
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Na razie nic nie dostałem "Zamówienie w trakcie realizacji" :)
Będę czekał może zrealizują zamówienie (jakby nie było pisali cały asortyment - zbyt pochopnie to zrobili)

Zamówiłem X-one, co prawda cena startowa (2399) w porównaniu do innych sklepów (2099) jest dosyć wysoka , ale zniżkę uważam i tak za dobrą :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ja dostalem alone in the dark i lost planet i koszulke rome total war ,ale zamiast Company of heroes(ktore zamowilem normalnie) dostalem rise of legends :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Tyci pisze: Na razie nic nie dostałem "Zamówienie w trakcie realizacji" :)
Będę czekał może zrealizują zamówienie (jakby nie było pisali cały asortyment - zbyt pochopnie to zrobili)

Zamówiłem X-one, co prawda cena startowa (2399) w porównaniu do innych sklepów (2099) jest dosyć wysoka , ale zniżkę uważam i tak za dobrą :)
Zeby Cie tylko ten (+/-) rok czasu w niepewnosci nie trzymali, a pozniej "ops, ale nie ma rezerwacji" i szukanie innych resellerow na ostatnia chwile.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

@viscaelbarca - dostałeś jakiś mail czy coś podobnego jak wysyłali tą darmową grę? Bo teraz zamówienie robię i nie wiem czy dopisać by tą darmową grę do tego zamówienia wsadzili...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

w komentarzu napisz w tranzakcji ,tak mi kazal napisac gamingstore.pl,ale dla pewnosci napisz wiadomosc do gamingstore.pl :) jezeli brales pesa to i wysylka bedzie za darmo i jeszcze 30% znizki ,przynajmniej ja tak mialem i za ok 30 zl mam 6 calkiem niezlych gier :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Faltharis pisze:
Tyci pisze: Na razie nic nie dostałem "Zamówienie w trakcie realizacji" :)

Zeby Cie tylko ten (+/-) rok czasu w nie pewnosci nie trzymali, a później "ops, ale nie ma rezerwacji" i szukanie innych resellerow na ostatnia chwile.
Dlatego wolałem PS4 - ale po włożeniu do koszyka i naliczeniu zniżki , poszedłem podzielić się dobrą wiadomością na forum , a w tym czasie anulowali na PS4 ..

Mam nadzieję , że tak nie zrobią (szczególnie na ostatnią chwilę), premiera jest dosyć późno , więc cenę na Luty (1680zł) nie uważam za jakąś irracjonalną

PS. Anulowali Wam już zamówienie na PES ? U mnie dalej w realizacji ;/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

viscaelbarca pisze: w komentarzu napisz w tranzakcji ,tak mi kazal napisac gamingstore.pl,ale dla pewnosci napisz wiadomosc do gamingstore.pl :) jezeli brales pesa to i wysylka bedzie za darmo i jeszcze 30% znizki ,przynajmniej ja tak mialem i za ok 30 zl mam 6 calkiem niezlych gier :)
Napisałem w komentarzu o tej grze by wysłali razem z zamówieniem i o tym, że zamawiałem pesa i że IMO wysyłka powinna być darmowa. Kod -30% zrealizowałem. Za wysyłkę płaciłem, mimo iż kod "piąteczek" który kazał mi @gamingstore.pl wklepać nie chodził a potem jak byłem przy końcu zamówienia to i tak musiałem opłacić 12 zł za kuriera. Lipa straszna IMO. Może coś z tym zrobią w trakcie i zrobią zwrot za wysyłkę. Nie wiem.
Może @gamingstore.pl coś z tym zrobi. Aha, jak coś się da to podaje od razu tutaj nr zamówienia nowego: 100001830 :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

viscaelbarca pisze: w komentarzu napisz w tranzakcji ,tak mi kazal napisac gamingstore.pl,ale dla pewnosci napisz wiadomosc do gamingstore.pl :) jezeli brales pesa to i wysylka bedzie za darmo i jeszcze 30% znizki ,przynajmniej ja tak mialem i za ok 30 zl mam 6 calkiem niezlych gier :)
Wpisales tylko kod podany na maila? U mnie za wysylke trzeba zaplacic.
ODPOWIEDZ