O ho, ho - zamówienie na karton z peesami anulowane?

O ho, ho - zamówienie na karton z peesami anulowane?
To akurat była dobra cena. Już od jakiegoś czasu były te bundle DJ Hero z koszulką dostępne w tej cenie, ale na PS3. Nawet było to oficjalnie tutaj ogłaszane. Już nawet chciałem kupić, ale akurat nie miałem wtedy kasy.Faltharis pisze: Musicie popracować nad bykami cenowymi: http://www.gamingstore.pl/dj-hero-bundl ... x-360.html
Zeby Cie tylko ten (+/-) rok czasu w niepewnosci nie trzymali, a pozniej "ops, ale nie ma rezerwacji" i szukanie innych resellerow na ostatnia chwile.Tyci pisze: Na razie nic nie dostałem "Zamówienie w trakcie realizacji"
Będę czekał może zrealizują zamówienie (jakby nie było pisali cały asortyment - zbyt pochopnie to zrobili)
Zamówiłem X-one, co prawda cena startowa (2399) w porównaniu do innych sklepów (2099) jest dosyć wysoka , ale zniżkę uważam i tak za dobrą
Dlatego wolałem PS4 - ale po włożeniu do koszyka i naliczeniu zniżki , poszedłem podzielić się dobrą wiadomością na forum , a w tym czasie anulowali na PS4 ..Faltharis pisze:Zeby Cie tylko ten (+/-) rok czasu w nie pewnosci nie trzymali, a później "ops, ale nie ma rezerwacji" i szukanie innych resellerow na ostatnia chwile.Tyci pisze: Na razie nic nie dostałem "Zamówienie w trakcie realizacji"
Będę czekał może zrealizują zamówienie (jakby nie było pisali cały asortyment - zbyt pochopnie to zrobili)
Zamówiłem X-one, co prawda cena startowa (2399) w porównaniu do innych sklepów (2099) jest dosyć wysoka , ale zniżkę uważam i tak za dobrą
Napisałem w komentarzu o tej grze by wysłali razem z zamówieniem i o tym, że zamawiałem pesa i że IMO wysyłka powinna być darmowa. Kod -30% zrealizowałem. Za wysyłkę płaciłem, mimo iż kod "piąteczek" który kazał mi @gamingstore.pl wklepać nie chodził a potem jak byłem przy końcu zamówienia to i tak musiałem opłacić 12 zł za kuriera. Lipa straszna IMO. Może coś z tym zrobią w trakcie i zrobią zwrot za wysyłkę. Nie wiem.