Saliens - 2018 Summer Sale Event

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Za szybko pewnie poziomy leciały, w pierwszym dniu za jednego bossa dostałem 4,2 miliona XP, za tego ostatniego tylko 0,5.

Jeszcze jeden taki boss i będę miał 25 poziom.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czy można "expić" dla dwóch kont na jednym kompie? :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Piospi pisze: Czy można "expić" dla dwóch kont na jednym kompie? :)
Expie 8 kont na jednym kompie , sciagnij sobie skrypt , w php , albo w pythonie i jazda
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Te ubranka na postac dodaja hp i jakies statystyki, czy tylko wyglad a hp wraz z lvlem? I czy jesli mobek padl w polowie bossa dajmy na to, to juz pozniej nie moze na niego wejsc?
Awatar użytkownika
Łowca

Dziękuję wszystkim za pomoc, zainstalowałem skrypt ponownie tym samym sposobem, ale tym razem ruszył. Tak to u mnie wygląda
Skrypt.PNG
Skrypt.PNG (42.42 KiB) Przejrzano 3976 razy
Tak to powinno się prezentować? Wszystko prawidłowo teraz śmiga?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Natan pisze: Te ubranka na postac dodaja hp i jakies statystyki, czy tylko wyglad a hp wraz z lvlem? I czy jesli mobek padl w polowie bossa dajmy na to, to juz pozniej nie moze na niego wejsc?
Nic nie dodają poza estetyką, to zresztą nie miałoby sensu i zaburzało balans rozgrywki (pomijając fakt, że w praktyce to i tak w 99% sam grind botów).
Wczoraj raz czy dwa padłem walcząc z bossem i mogłem wbić aż do jego całkowitego pokonania.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@Iksor233 wygląda, że działa dobrze, możesz jeszcze pobrać cmder aby wyglądało to bardziej przejrzyście oraz zaktualizować skrypt do nowszej wersji.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tak jak myślałem, Volvo faktycznie rozpoczęło akcję podnoszenia poziomów. Nie wiem, który to już dzisiejszy boss - 3, 4? Mi wiele to nie zmienia, szósty poziom odznaki wbiłem już jakiś czas temu, ale cieszę się że uczciwi gracze mają jakieś szanse na to, aby również wbić wyższe poziomy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

next___ pisze: Tak jak myślałem, Volvo faktycznie rozpoczęło akcję podnoszenia poziomów. Nie wiem, który to już dzisiejszy boss - 3, 4? Mi wiele to nie zmienia, szósty poziom odznaki wbiłem już jakiś czas temu, ale cieszę się że uczciwi gracze mają jakieś szanse na to, aby również wbić wyższe poziomy.
Tylko wspołczuc tym którzy meczyli sie ostro od początku xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Pobrałem nową wersje i co ogółem teraz szybciej exp leci czy co się zmieniło,bo pare dni nie bylo mnie na steam ani łowcach. Wiem, że bossi doszli i dobry exp z nich jest
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Normalnie expi, nic nie przyspieszyło. Ale jak pojawia się boss to w ciągu kilkunastu minut farmisz 500 tys. do miliona expa nawet :D Także większość, co siedziało na skrypcie już ma 25 level, bo wczoraj było kilka bossów. Swoją drogą, jest sens używania skryptu teraz? Ani levelu nie wbijemy, żeby jakiś śmieć do EQ wskoczył, a tylko zmieniamy planety zmniejszając teoretycznie szansę na wygranie jakiejś zacnej gierki AAA :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: Normalnie expi, nic nie przyspieszyło. Ale jak pojawia się boss to w ciągu kilkunastu minut farmisz 500 tys. do miliona expa nawet :D Także większość, co siedziało na skrypcie już ma 25 level, bo wczoraj było kilka bossów. Swoją drogą, jest sens używania skryptu teraz? Ani levelu nie wbijemy, żeby jakiś śmieć do EQ wskoczył, a tylko zmieniamy planety zmniejszając teoretycznie szansę na wygranie jakiejś zacnej gierki AAA :trollface:
Realnie - to szanse na wygranie "AAA" masz raczej niewielkie :P A tak - to tylko "sikawka" rośnie, wraz z pozycją w rankingu :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Hardkor pisze: Pobrałem nową wersje i co ogółem teraz szybciej exp leci czy co się zmieniło,bo pare dni nie bylo mnie na steam ani łowcach. Wiem, że bossi doszli i dobry exp z nich jest
Doszli bossowie, co wywróciło grę do góry nogami. Wczoraj wskoczyłem z 23 na 25, co jeszcze 5 dni temu zajęłoby pewnie kilkadziesiąt godzin trzaskania hardów.
q51
Awatar użytkownika
q51
Robin Hood
Podziękował: 22 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

w morde, ktory to skrypt radzi sobie z bossami, bo juz nie ogarniam tego tematu? podlinkuje ktos, prosze?
glupio byloby zostac na 16 lvl...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 30 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

To więcej jak 25 lvl się nie da?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@q51, większość używa SalienCheat, wersja PHP.

@Qaikwow, na tą chwilę 25 jest ostatni (nadal jednak można wbijać dalej XP), może jeszcze coś zmienią, bo sporo osób ma już 25 poziom.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2018, o 15:33 przez Ibin, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

q51 pisze: w morde, ktory to skrypt radzi sobie z bossami, bo juz nie ogarniam tego tematu? podlinkuje ktos, prosze?
https://github.com/SteamDatabase/SalienCheat w wersji php. Wersja w Pythonie od kilku dni nie była aktualizowana.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

q51 pisze: w morde, ktory to skrypt radzi sobie z bossami, bo juz nie ogarniam tego tematu? podlinkuje ktos, prosze?
https://github.com/SteamDatabase/SalienCheat
Qaikwow pisze: To więcej jak 25 lvl się nie da?
Doświadczenie wpada, ale wymagane doświadczenie dla kolejnego poziomu to "?".
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

next___ pisze:
https://github.com/SteamDatabase/SalienCheat
ciekawe, że o ile na początku jeszcze leciały linki do userscriptów przeglądarkowych, tak od dawna większość (wszyscy?) linkują SalienCheat, średnio raz na stronę postów, a nadal ktoś nie wie co instalować :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 364 razy
Kontakt:

Ibin pisze: @Qaikwow, na tą chwilę 25 jest ostatni (nadal jednak można wbijać dalej XP), może jeszcze coś zmienią, bo sporo osób ma już 25 poziom.
Tak, proponuję specjalną odznakę - salien cheater (za posiadanie: -1000XP w bonusie) :trollface:
ODPOWIEDZ