Właśnie fajnie, ze gruby, taka kasetka-pudełko, no ale mnie te "standardowe" steelbooki jakoś za bardzo nie kręcą, więc może nie do końca rozumiem ich fenomen

Właśnie fajnie, ze gruby, taka kasetka-pudełko, no ale mnie te "standardowe" steelbooki jakoś za bardzo nie kręcą, więc może nie do końca rozumiem ich fenomen
No to poczekasz na bliźniaczą promocję w Empiku/MM/Saturnie tak jak pisze Hemiq. Prawie zawsze te promocje 2 w cenie 1, są w większości sklepów jednocześnie.
Tak dobrze to nie ma(chociaż ja i tak pomarańczy nie biorę, bo paskudne wydanie)
"+ gratis Druga gra z Pomarańczowej serii" To jak druga, to chyba logiczne, że nie trzecia? A gratisem jest druga, bo biorąc dwie płacisz tyle samo, co za jedną. Proste, i logiczne. Nie wiem skąd wziąłeś sobie 3 gry, że na obrazku są 3 przykładowe, czy jak? Nieważne, w każdym razie promocja jest "2 gry w cenie 1". Bierzesz 2, i płacisz jak za jedną tj. niecałe 30zł.
Generalnie to powinna być w każdym Tesco które ma w ofercie gry(tj. jeśli dane Tesco nie ma w ofercie gier, to raczej marne szanse, że specjalnie w tym celu przywiozą). Ale na 100% potwierdzić nie mogę, bo różnie bywa, potem się okaże, że nie wszędzie było, i będziesz mieć do mnie pretensje
ok ok spokojnie nie będę miał pretensji heh bo kiedyś wgl to w małym Tesco znalazłem Dirt Showdown za 10 zł xdRaiL pisze:Generalnie to powinna być w każdym Tesco które ma w ofercie gry(tj. jeśli dane Tesco nie ma w ofercie gier, to raczej marne szanse, że specjalnie w tym celu przywiozą). Ale na 100% potwierdzić nie mogę, bo różnie bywa, potem się okaże, że nie wszędzie było, i będziesz mieć do mnie pretensje.
EDIT: W sumie to na stronie Tesco są gazetki, możesz przejrzeć tę dla tego "Twojego" marketu, i zobaczyć czy tam będzie.
Luz, nie pisałem tego tak do końca na poważnie
Nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje. Wydanie biedne, ale oprócz soundtracka jest naszyjnik i postać nie do uzyskania podczas gry, jak i niedostępny na steamie. Taka tam ciekawostka.Adadid pisze: Kolekcjonerka The banner saga za 20 zł
http://www.3kropki.pl/p/the-banner-saga ... ka-pc.html