Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Mam konto paypal założone na adres argentyński i ostatnio zweryfikowałem na nim kartę debetową. Kupiłem jakiś tani produkt w promocji za 4.99BRL bez problemów. Pytanie czy po odłączeniu karty żeby móc np. dodać ją do polskiego paypalowego konta będę mogł ją kiedyś dodać jeszcze raz do tego argentyńskiego i czy w ogóle mogą być jakieś cyrki po tej weryfikacji(tej pierwszej) np. ze strony paypala (argentyńskiego) czy mojego banku? Weryfikował ktoś kiedyś karte na brazylijskim lub arg. paypalu?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Ja weryfikowałem kartę , ale tylko wirtualną. Spróbuj zakupić jakiś produkt, który ma blokadę i tylko można zakupić np. Brazylii. Bo że kupiłeś jakiś tani produkt na Nuuvem, to nie jest pewne że przy wszystkich produktach w sklepie nie będzie problemów z kupnem.
No przed weryfikacją nic praktycznie nie przechodziło ,włącznie z grą którą właśnie kupiłem (GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R), czyli jasne próbowałem dużo różnych kombinacji a jak wiadomo z nuuvem ostatnimi czasy jest duużo gorzej niż przedtem kiedy można było kupić praktycznie większość tytułów bez kombinacji.
- Kontakt:
Najgorsze jest to , ze po podliczeniu prowizji, przewalutowania, ceny reala braz. to wyprzedaże na Nuveem nie są już tak atrakcyjne jak kiedyś. Do tego samo zasilenie konta PP arg, wiążę się z prowizjami. Nie wiem jakie są prowizje przy podpiętej karcie, ja nawet nie próbowałem podpinać karty z banku. Może być tak , że bank przy weryfikacji może taką kartę zablokować. Przecież karta polska a PP arg,braz., ale mogę się mylić. Wiem, że przy zmianach IP w VPN , sam paypal mnie blokował na jakieś czas. Jak logowałem się z polski a później płaciłem już będąc np w argentynie.
Bayonetta ma paczki jak coś, w tym też brazylijską:mariohyper pisze: Wyprzedaż :
https://www.nuuvem.com/catalog/price/pr ... -mode/desc
Bayonetta
https://www.nuuvem.com/item/bayonetta-deluxe-edition
https://steamdb.info/sub/167347/
Digital Deluxe to jak się nie mylę normalna wersja, na Steamie jest tylko taka, nie ma Bayonetty bez tego dopisku.
- Kontakt:
Lego The Lords of the Ring ok 12zł zakupione i aktywowane.
BEMVINDO5 kupon 5 %
Gry za darmo na Nuveem DRM FREE
https://www.nuuvem.com/catalog/price/fr ... -mode/desc
BEMVINDO5 kupon 5 %
Gry za darmo na Nuveem DRM FREE
https://www.nuuvem.com/catalog/price/fr ... -mode/desc
W jakiej walucie założyć konto w entropay gdy ma sie swoje konto w zł. Tzn. żeby jak najmniej zapłacić za przewalutowanie. Nie wiem czy sensownie to napisałem....Jak rozumiem będzie jakby podwójna opłata tzn. ta z entropay i ta z mojego banku? Czy jak to działa.
Chciałem tylko nadmienić, że od kilku dni Real leży i kwiczy... ostatni raz tak nisko prawie rok temu był... aż drastycznie podskoczyl 2 dni przed rozpoczęciem wyprzedaży 2016 i trzymał się dzielnie aż do teraz 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Rzeczywiście
-10 gr przez kilka dni... prawie zapomniałem o tej stronie
teraz tylko zobaczyć co jeszcze da sie kupić normalnie i czy działa jeszcze ARG PayPal - bo jakieś zmiany w regulaminie były - nie można niby przelewać "przyjacielom" z BR i ARG kasy na PP.

Google Chrome - nie w trybie prywatnym i wtyczka hola na Brazylię (jak dobrze wejdziesz masz ceny w realach). Promocje generalnie tylko na wybrane tytuły (co jakiś czas inne) w cenach wiekszosci tych samych co przy okazji wyprzedaży ...
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Hej,
możecie mi wytłumaczyć jak poza holą kupić coś na nuuvem? Po przetworzeniu w PP wraca do koszyka i mi płatność odrzuca. Jestem niby z Argentyny.
Chciałem Far Cry Primal Apex ed. i Wieśka Krew i Wino (GOG), sprawdziłem na steambd i chyba wszystko gra (możecie potwierdzić?)... a kupić nie mogę. Chciałoby się komuś kupić a ja oddam PP lub przelewem?
możecie mi wytłumaczyć jak poza holą kupić coś na nuuvem? Po przetworzeniu w PP wraca do koszyka i mi płatność odrzuca. Jestem niby z Argentyny.
Chciałem Far Cry Primal Apex ed. i Wieśka Krew i Wino (GOG), sprawdziłem na steambd i chyba wszystko gra (możecie potwierdzić?)... a kupić nie mogę. Chciałoby się komuś kupić a ja oddam PP lub przelewem?