Zależy od tego czy będzie event i jakieś bonusy za robienie z nich odznak. Póki co to jak zwykle loteria. A mi brakuje 2 numerów do odznaki będzie trzeba się wymienić.
Chyba bedzie bo juz dodali te karty misterious co sie je dostaje za zrobienie odznaki
Wiadomo, karty to teraz już standard, ale czy coś do tych kart będzie - to wielka niewiadoma
Jak rzucą znowu jakieś itemy do gier za crafta, to powinny skoczyć. Ostatnio tego nie było, przez co ponad te 20centów cena już nie wzrosła, jak dobrze pamiętam.
0,2 (1,5 folie) to było przed startem wyprzedaży jak ludzie jeszcze się łudzili, że będzie jakiś event. Po rozpoczęciu sale (bez eventu) błyskawicznie spadły do 0,12 (0,6 folie) a parę godzin po ustabilizowały się na 0,1 (0,5 folie) i jeżeli nic nie będzie to spokojnie można spodziewać się dokładnie tego samego. Na plus w aktualnej sytuacji działa to, że nie można wytwarzać odznak przed salem (poprzednim razem można było je wytwarzać od początku i to dyskwalifikowało potencjalne istnienie eventu, tylko ze względu na przyzwyczajenie ciężko nam było przyjąć to do wiadomości).
Czy te odznaki Mysterious nie zawsze muszą wypaść przy craftowaniu? Miałem chyba z 40 odznak i z co najmniej 3 mi nie dało tej wyprzedażowej. Teraz dozbierałem jeszcze 2 odznaki i też nic...
Mam pewien problem, otóż nie pokazuje mi gier z kartami do dropu na liście odznak, tak jakby ich nie było. Idle master również ' nie zauważa " żadnej gry która miałaby karty.
noj89 pisze: Mam pewien problem, otóż nie pokazuje mi gier z kartami do dropu na liście odznak, tak jakby ich nie było. Idle master również ' nie zauważa " żadnej gry która miałaby karty.
Restart steama? Jak nie pomoże, to się przeloguj na inne konto (jeśli jest taka możliwość).
Ta strona pokazuje tylko czy serwery są aktywne, nie pokaże czy istnieje jakiś tymczasowy błąd z ilością kart do dropu na Twoim koncie.
Ludziom notorycznie "znikają" gifty z ekwipunku, teraz nie dostają kart wyprzedaży za wytworzenie odznak, zeruje się tymczasowo średni stopień ukończenia gier itp. Poczekaj kilka dni i jak nic się nie zmieni to napisz do supportu.
noj89 pisze: Mam pewien problem, otóż nie pokazuje mi gier z kartami do dropu na liście odznak, tak jakby ich nie było. Idle master również ' nie zauważa " żadnej gry która miałaby karty.
Od kilku dni mam podobnie - wchodząc do zakładki odznaki raz pokazuje mi co mam uzbierane i z której gry odznaki są gotowe do stworzenia, a raz pokazuje mi tylko i wyłącznie odznaki, które już mam na koncie są zrobione.