Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Od wczoraj nie mogę się dostać na stronę IndieGala. Problem występuje zarówno pod Firefox'em oraz IE. Zauważyłem, że nie działa tylko na internecie od Orange (PC). Na Play śmiga aż miło (smartfon).
Ktoś z was też ma taki problem?
Pewnie większość ludzi co zobaczy na głównej nowy post w tym temacie to pomyśli, że ogłaszam HH w w gali DoF, ale czarno to widzę. 3 dni do końca, w tej sytuacji w praktycznie każdym bundlu ostatnio HH były w okolicy weekendu, a tutaj nam się niedziela zaczyna kończyć a szczęśliwych godzin jak nie było tak nie ma..
Zrobią w ostatniej chwili i przedłużą kundla Ewentualnie nie zrobią w ostatniej chwili, ale i tak przedłużą i w "przedłużeniu" zrobią. Już tak kilka razy robili.
Halloween niestety się skończyło bez HH. Jeżeli tu też ich nie będzie, to następna zbiórka będzie dopiero po ogłoszeniu HH w danym bundlu (szybka zbiórka z wyłożeniem mojej kasy na kupno podczas HH, ale wtedy pieniądze będziecie musieli wysłać podczas max 3-4 dni).
Ale dziś Indie gala szaleje.
Najpierw zakładka się pojawiła z halloween bundle a potem pomylili ceny IG monday i zamiast dać najpierw 2 $ to dali cene 2,5 $ i dopiero teraz zmienili. Śmiech na sali .
remwal pisze: Ale dziś Indie gala szaleje.
Najpierw zakładka się pojawiła z halloween bundle a potem pomylili ceny IG monday i zamiast dać najpierw 2 $ to dali cene 2,5 $ i dopiero teraz zmienili. Śmiech na sali .
Mnie to nie przeszkadza, bo dziś w końcu zadziałała mi ich strona
Natomiast co do nowego Monday to nic ciekawego nie dali, jak dla mnie.