Gamingstore.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Będę pisać po 15.30 w razie czego. Bo teraz nie mam dostępu do nr zamówienia i maila :)
Więc w razie czego będę tu pisać w temacie lub na PW na Łowcach. Bo na maila znając życie będę długo czekać :)
Prosimy o informację na PM
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

To mam jeszcze dwa pytania. I przejdę na PM. Rabat -30% liczony jest od ceny przekreślonej czy "ceny dla Ciebie" (bez przekreślenia).? A i czy ten kod rabatowy można zrealizować na 1 czy dowolną ilość zamówień do 30 listopada?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

up
o to miałem też zapytać bo dzisiaj złożę zamówienie ale czy np za tydzień dalej będzie on aktualny czy tylko jeden raz ?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Hemiq pisze: To mam jeszcze dwa pytania. I przejdę na PM. Rabat -30% liczony jest od ceny przekreślonej czy "ceny dla Ciebie" (bez przekreślenia).? A i czy ten kod rabatowy można zrealizować na 1 czy dowolną ilość zamówień do 30 listopada?
Rabat jest dla "ceny dla ciebie" (czyli tej nie przekreślone) kod jest ważny do końca listopada, i można go użyć jeden raz, jest to zniżka na całą wartość koszyka.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Tyle że darmowa wysyłka jest brana pod uwagę jeszcze dziś? :P

Aha. I szkoda że nie macie filtru który pokazuje tylko dostępne gry. Bo jak teraz patrzę na gry PC to co lepszego to "Brak na magazynie". :(
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Hm, jakaś szansa na pojawienie się nowego Roksmita w waszym asortymencie do 30 listopada? Nie? Szkoda :(
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Tak samo ja bym CoD: MW 3 wziął. Z tą zniżką by było 35zł ale nie ma :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Wybrałem odbiór osobisty, ale nie mogę zapłacić bo jest Płatne przy odbiorze osobistym. Czy to znaczy, że kurierowi będę płacić? W sumie jak dla mnie fajnie się zachowaliście, bo mielibyście z tytułu pewnie duże straty.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

zax454 pisze: Wybrałem odbiór osobisty, ale nie mogę zapłacić bo jest Płatne przy odbiorze osobistym. Czy to znaczy, że kurierowi będę płacić? W sumie jak dla mnie fajnie się zachowaliście, bo mielibyście z tytułu pewnie duże straty.
Dziękujemy za złożenie zamówienia, zamówienie wyślemy kurierem (za darmo) płatność u kuriera podczas odbioru. Dzięki za miłe słowa.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

To PM poszło. Czekam na rozwój wydarzeń :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

A ja się czuje teraz największym łosiem gier. Bo znalazłem sobie promocję, dałem cynk o tym i nie kupiłem, a teraz żałuję, bo gra by mi się nie przydała, a zniżka albo darmowa gra jak cholera. W każdym razie, gratulacje szczęściarzom!
Awatar użytkownika
Łowca

A co w sytuacji gdy do zamówienia na PESa, zużyło się kod na 10zł za subskrypcje newslettera??? Dostanę nowy kod rabatowy?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Piotr_85 pisze: A co w sytuacji gdy do zamówienia na PESa, zużyło się kod na 10zł za subskrypcje newslettera??? Dostanę nowy kod rabatowy?
Napisaliśmy w tej sprawie do ciebie PW.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

klops pisze: Hm, jakaś szansa na pojawienie się nowego Roksmita w waszym asortymencie do 30 listopada? Nie? Szkoda :(
kurcze jakby tak edycja z gitarą to byłby niezły deal, sam się przymierzam do zakupu...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

złożyłem nowe zamówienie ,pieniądze zapłacone przelewem z BZ WBK, więc czekam na paczke z jakąś mega super darmową grą hah :D

piszę tutaj bo nie wiem czy już prywatne wiadomości dochodzą do gamingstore.pl :)
Awatar użytkownika
Łowca

Mam pytanie, czy jeśli status mojego zamówienia z 15.11 nie zmienił się i nadal brzmi "W trakcie realizacji" to otrzymam Pro Evolution Soccer 2014? Czy po prostu nie mam potwierdzenia na stronie sklepu, że nie zrealizujecie zamówienia?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

A ja mam pytanie, co jeśli miałem grę zamówioną, a przez przypadek zamknęło się kartę z płątnością na PayU? Lepiej maila wysłać czy w PW?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

DirtyMac pisze: kurcze jakby tak edycja z gitarą to byłby niezły deal, sam się przymierzam do zakupu...
Na to chyba nie ma co liczyć, za dobrze by było. Ale zwykła edycja to żaden rarytas czy ekskluziw dostępny tylko w peweksach, więc brak obecności nawet tej bez kabla (która mnie interesuje) trochę dziwi.
Awatar użytkownika
Łowca

Ludzie, nie można tego tak popuścić. Oni, wg prawa, muszą nasze zamówienie zrealizować. Ten kod na -30% można sobie wsadzić gdzieś. Większość gier w ich sklepie ma status brak na magazynie. Trzeba się postawić. Nie mogą tak sobie zignorować naszych zamówień.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

kod zniżkowy w wysokości 30% na cały asortyment
Nie działa na PS3
ODPOWIEDZ