Prosimy o informację na PMBędę pisać po 15.30 w razie czego. Bo teraz nie mam dostępu do nr zamówienia i maila
Więc w razie czego będę tu pisać w temacie lub na PW na Łowcach. Bo na maila znając życie będę długo czekać
Gamingstore.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
To mam jeszcze dwa pytania. I przejdę na PM. Rabat -30% liczony jest od ceny przekreślonej czy "ceny dla Ciebie" (bez przekreślenia).? A i czy ten kod rabatowy można zrealizować na 1 czy dowolną ilość zamówień do 30 listopada?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Tyle że darmowa wysyłka jest brana pod uwagę jeszcze dziś? 
Aha. I szkoda że nie macie filtru który pokazuje tylko dostępne gry. Bo jak teraz patrzę na gry PC to co lepszego to "Brak na magazynie".

Aha. I szkoda że nie macie filtru który pokazuje tylko dostępne gry. Bo jak teraz patrzę na gry PC to co lepszego to "Brak na magazynie".

Hm, jakaś szansa na pojawienie się nowego Roksmita w waszym asortymencie do 30 listopada? Nie? Szkoda 

- Podziękował: 145 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Wybrałem odbiór osobisty, ale nie mogę zapłacić bo jest Płatne przy odbiorze osobistym. Czy to znaczy, że kurierowi będę płacić? W sumie jak dla mnie fajnie się zachowaliście, bo mielibyście z tytułu pewnie duże straty.
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
A ja się czuje teraz największym łosiem gier. Bo znalazłem sobie promocję, dałem cynk o tym i nie kupiłem, a teraz żałuję, bo gra by mi się nie przydała, a zniżka albo darmowa gra jak cholera. W każdym razie, gratulacje szczęściarzom!
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
złożyłem nowe zamówienie ,pieniądze zapłacone przelewem z BZ WBK, więc czekam na paczke z jakąś mega super darmową grą hah 
piszę tutaj bo nie wiem czy już prywatne wiadomości dochodzą do gamingstore.pl

piszę tutaj bo nie wiem czy już prywatne wiadomości dochodzą do gamingstore.pl

Mam pytanie, czy jeśli status mojego zamówienia z 15.11 nie zmienił się i nadal brzmi "W trakcie realizacji" to otrzymam Pro Evolution Soccer 2014? Czy po prostu nie mam potwierdzenia na stronie sklepu, że nie zrealizujecie zamówienia?
Na to chyba nie ma co liczyć, za dobrze by było. Ale zwykła edycja to żaden rarytas czy ekskluziw dostępny tylko w peweksach, więc brak obecności nawet tej bez kabla (która mnie interesuje) trochę dziwi.
Ludzie, nie można tego tak popuścić. Oni, wg prawa, muszą nasze zamówienie zrealizować. Ten kod na -30% można sobie wsadzić gdzieś. Większość gier w ich sklepie ma status brak na magazynie. Trzeba się postawić. Nie mogą tak sobie zignorować naszych zamówień.