@gardlo +1
@petras, organizatorzy zrobili turniej, gdzie ludzie się zgłosili, a potem wszyscy musieli się dogadywać. Dodałem cały swój team na steam i próbowałem ustalić kiedy im pasuje. Nic nikomu nie pasowało, a potem ustalili, że gramy o 18, oczywiście w poniedziałek, a mecz skończyłby się o 22 albo i później, bo trzeba doliczyć jakieś pół godziny obsuwy.
ja
"Team 6 trochę niezbyt rozmowny

. Dziś zaczyna się turniej, a tu jeszcze nie zagraliśmy nawet 1 MM ani nie weszliśmy na TS. Oj, będzie ciężko."
"Jak się kurde ludzie zgłaszacie to może odpisalibyście na chociaż jedną wiadomość? "uippol" nie odpowiada, a chcemy zorganizować szybko ten pierwszy mecz. Co w wypadku, gdyby wcale się nie odezwał? Cała drużyna wtedy traci, a przeciwnik przechodzi dalej?"
taquito
"Jak dla mnie to terminy meczów powinny być z góry narzucone i wtedy zapisywałyby się tylko osoby, które w danym terminie mogą grać."
Przegrałem mnóstwo sparów w fpsach i nie pamiętam, żeby chociaż jeden był grany w tygodniu przed wieczorem. Niektórzy pracują, niektórzy się uczą, a weekend to jest, przynajmniej moim zdaniem, idealny czas na rozgrywanie tego typu turniejów. Idziesz do pracy na 8, wychodzisz o 16, zanim dojedziesz do domu to jest już 17, zjesz, ogarniesz się i 19, a do pracy trzeba wstać o 6. Masz może 3 godziny wolnego czasu, bo trzeba się znowu ogarnąć i iść spać.