L57K1-NALMV-N5Q6K
Legacy games -Word of the Law: Death Mask Collector's Edition
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 98 razy
- Kontakt:
16bit Trader - W6KG2-CEEIH-M6MHL
- Ci użytkownicy podziękowali Szeryf1592 za ten post:
- cayfxo
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
Mam do oddania kody do kilku gierek:
- C&C Red Alert 3 (Origin)
- C&C 3: Tiberium Wars (Origin) /nie działał/
- Spore (Origin)
- GTA IV (Rockstar Social Club)
- STALKER Cień Czarnobyla (chyba strona producenta; stamtąd dało się wziąć kod Steam/GOG) /nie działał/
- Dead Space (Origin)
- Dead Space 2 (została jedna) (Origin)
- Medal of Honor Airborne (Origin)
- Mass Effect 2 (Origin)
Sęk polega na tym, że nie wiem, czy te kody działają - pochodzą z używanych pudełek od gier, ale to gry w których aktywacja online jest opcjonalna, więc mogą nie być wykorzystane. Ja te wszystkie gry mam, więc nie sprawdzę. Kody do DS2 są z nówek, więc te na pewno są niewykorzystane. W drugim mieszkaniu mam więcej takich gier (na pewno MoH 2010 i kilka NFSów), więc za kilka tygodni może pojawić się drugi taki post.
Prosiłbym o kontakt na PW od chętnych. Nie chcę oddawać ich komuś, kto chce je dla zwykłego +1 "bo dajo", tylko komuś, kto faktycznie w te gry chciałby zagrać, i na pewno nie oddam wszystkiego jednej osobie
EDIT. Mam jeszcze kod do ME1 z premierowego brytyjskiego wydania, ale nie wiem czy to wchodzi na Origina - polskie wydanie chyba nie wchodziło. Jak ktoś będzie chciał spróbować, to też podam.
EDIT2. A zapomniałem, jeszcze Prince of Persia: Zapomniane Piaski na Uplay.
- Dead Space (Origin)
- Dead Space 2 (została jedna) (Origin)
- Mass Effect 2 (Origin)
Sęk polega na tym, że nie wiem, czy te kody działają - pochodzą z używanych pudełek od gier, ale to gry w których aktywacja online jest opcjonalna, więc mogą nie być wykorzystane. Ja te wszystkie gry mam, więc nie sprawdzę. Kody do DS2 są z nówek, więc te na pewno są niewykorzystane. W drugim mieszkaniu mam więcej takich gier (na pewno MoH 2010 i kilka NFSów), więc za kilka tygodni może pojawić się drugi taki post.
Prosiłbym o kontakt na PW od chętnych. Nie chcę oddawać ich komuś, kto chce je dla zwykłego +1 "bo dajo", tylko komuś, kto faktycznie w te gry chciałby zagrać, i na pewno nie oddam wszystkiego jednej osobie

EDIT. Mam jeszcze kod do ME1 z premierowego brytyjskiego wydania, ale nie wiem czy to wchodzi na Origina - polskie wydanie chyba nie wchodziło. Jak ktoś będzie chciał spróbować, to też podam.
Word of the Law: Death Mask Collector's Edition
do odebrania na stronie legacy games
https://legacygames.com/primedeal-september/
Y78FW-D9R70-1M6RU
do odebrania na stronie legacy games
https://legacygames.com/primedeal-september/
Y78FW-D9R70-1M6RU
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Word of the Law: Death Mask Collector's Edition
PEŁNA GRA NA PC NA LEGACY GAMES
GXCSL-76CVS-VDR1B
Guild Wars 2
Koszula End of Dragons
488VLT-XL31B-G2XN-7L9-VW3GVQP
Wykończenie prezentów+przewoźnik poczty
3FFL7L-CX67K-2PLW-HQR-WFCSD68
Pokémon GO
Conjunto Prime Gaming 9
SGPDMZB5CTDUJ
PEŁNA GRA NA PC NA LEGACY GAMES
GXCSL-76CVS-VDR1B
Guild Wars 2
Koszula End of Dragons
488VLT-XL31B-G2XN-7L9-VW3GVQP
Wykończenie prezentów+przewoźnik poczty
3FFL7L-CX67K-2PLW-HQR-WFCSD68
Pokémon GO
Conjunto Prime Gaming 9
SGPDMZB5CTDUJ
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Minecraft Dungeons
DLC Płomienie Netheru
DLC Płomienie Netheru
Spoiler:pokaż
Aby odebrać zawartość, otwórz urządzenie z systemem Windows 10 lub 11 i wyszukaj „Microsoft Store”.
Upewnij się, że w sklepie Microsoft Store zalogowane jest to samo konto, na którym chcesz grać, a następnie wybierz przycisk konta w prawym górnym rogu obok paska wyszukiwania.
Otworzy się menu z opcją „Zrealizuj kod lub kartę podarunkową”.
Wybierz tę opcję, wprowadź kod i kliknij przycisk „Dalej”, aby przypisać zawartość do konta.
Z konta Microsoft:
Zrealizuj kod na swoim koncie Microsoft pod adresem https://redeem.microsoft.com lub kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji na temat realizacji kodu na koncie Microsoft.
Wymaga podstawowej gry Minecraft Dungeons.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 30 razy
- Kontakt:
FH7RD-XHK2R-P9GFY-TDYM6-QJCWZ
Minecraft Dungeons
DLC Płomienie Netheru
*Microsoft Store
Minecraft Dungeons
DLC Płomienie Netheru
*Microsoft Store
- Ci użytkownicy podziękowali PokerStudio za ten post:
- cayfxo
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 132 razy
Ktoś był widać szybszyQuoyque pisze: 16 wrz 2022, o 15:04 Aktywowany, albo ktoś był szybszy, albo dajecie duplikaty![]()
P.S. Fajnie, że dajecie zagadki. Przynajmniej boty nie zgarniają![]()

- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 132 razy
No to jeszcze w ramach "czystki" w kluczach, cztery do pseudo gierek już na steamie niedostępnych, z kartami non-marketable ale w ramach forum wymiany czasem są chętni robiący z nich odznaki, płacący klejnotami steam.
GooCubelets, GooCubelets 2, GooCubelets: The Algoorithm
Cyborg Detonator + Beast Blaster + Zombie Boom
Absconding Zatwor
GooCubelets, GooCubelets 2, GooCubelets: The Algoorithm
Cyborg Detonator + Beast Blaster + Zombie Boom
Absconding Zatwor
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 104 razy
- Kontakt:
GWENT: The Witcher Card Game: Potężna beczka premium i karta legendarna premium
Guild Wars 2: Wykończenie prezentów + przewoźnik poczty
- Ci użytkownicy podziękowali MaggieBanana za ten post (w sumie 2):
- zbrozlo • cayfxo
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
The Lost Joystick - Soundtrack
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.