GAMIVO.COM - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

A ja trochę muszę pomarudzić. Na kilkanaście zamówień w końcu jest problem. Po zakupie gry, w zakładce nie wyświetla mi się CD-Key, po prostu pojawia się nazwa gry, ale klucza brak. Zobaczymy co na to support odpowie...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

dvd_100 pisze: 12 lut 2021, o 16:33 A ja trochę muszę pomarudzić. Na kilkanaście zamówień w końcu jest problem. Po zakupie gry, w zakładce nie wyświetla mi się CD-Key, po prostu pojawia się nazwa gry, ale klucza brak. Zobaczymy co na to support odpowie...
Niekiedy nie mają kluczy od razu, wystarczy poczekać. Kiedyś dostałem po 2h.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

eldawido159 pisze: 12 lut 2021, o 19:10 Niekiedy nie mają kluczy od razu, wystarczy poczekać
...aż uzupełnią braki kupując po taniości z bazaru :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

dvd_100 pisze: 12 lut 2021, o 16:33 A ja trochę muszę pomarudzić. Na kilkanaście zamówień w końcu jest problem. Po zakupie gry, w zakładce nie wyświetla mi się CD-Key, po prostu pojawia się nazwa gry, ale klucza brak. Zobaczymy co na to support odpowie...
To się przygotuj na drogę przez mekkę to jest najgorszy sklep z kluczami jaki spotkałem. Takiej amatorki to nigdzie nie ma nawet ich strona internetowa jest źle pomyślana. Nie masz ponumerowanych stron tylko przewijasz stronę od góry do dołu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 2090 razy
Podziękowania: 443 razy
Kontakt:

lewriczin pisze: 12 lut 2021, o 19:39
eldawido159 pisze: 12 lut 2021, o 19:10 Niekiedy nie mają kluczy od razu, wystarczy poczekać
...aż uzupełnią braki kupując po taniości z bazaru :trollface:
Niby pół żartem, ale jednak dużo handlarzy kupuje na bazarze i sprzedaje te klucze drożej w keyshopach.
Awatar użytkownika
Łowca

lactoral pisze: 12 lut 2021, o 20:47
To się przygotuj na drogę przez mekkę to jest najgorszy sklep z kluczami jaki spotkałem. Takiej amatorki to nigdzie nie ma nawet ich strona internetowa jest źle pomyślana. Nie masz ponumerowanych stron tylko przewijasz stronę od góry do dołu.
Akurat tutaj sprawa zajęła półtorej godziny. Wysłałem screena z opisem problemu i po godzinie miałem zwrot kasy.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

To miałeś szczęście więcej ludzi go nie ma wystarczy poczytać wpisy rozgoryczonych ludzi.
Awatar użytkownika
Łowca

@GAMVIO napisałem PW w związku z problemem z zamówieniem.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

m00ka pisze: 12 mar 2021, o 17:59 @GAMVIO napisałem PW w związku z problemem z zamówieniem.
Administracja GAMIVO dawno olało te forum.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Discord: Fraib#9831
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Proszę się nie wypowiadać za nas, Panie @Lactoral ;)

Codziennie odwiedzamy to forum. A co do postu @m00ka - widzieliśmy, że wiadomość została usunięta więc nie ciągnęliśmy dalej tematu. Jeśli masz jakieś pytania dot. zamówienia lub też naszych usług śmiało kontaktuj się z nami przez PW.

Polecamy dołączanie do naszego Discorda - tam nasz pracownik zawsze z chęcią poodpowiada na Wasze zapytania.

Pozdrawiamy,
GAMIVO Team
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Czy jeden pracownik zajmuje się Discordem czy macie państwo kilku pracowników? Bo jeśli kilku to rozmowa pewnie tak wyglądała jak moja (i nie tylko moja) rozmowa w sprawie nie otrzymanych gier po zapłaceniu. Każdy z państwa pracowników pisał coś innego, a niektórzy w swoich wypowiedziach przeczyli temu co pisał inny pracownik. Jeśli nie umiecie państwo obsłużyć PRZELEWY24 to po co macie taką możliwość płatności. Proszę nie pisać, że to był jednostkowy przypadek, bo nawet na forum była wzmianka innego użytkownika, że państwo sobie nie radzicie. Jedyne z czym państwo sobie poradziliście to skasowanie mojego konta o co prosiłem.

Pozdrawiam,
LACTORAL Team
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Wróciła długo wyczekiwana promocja na -90% na gry do 1 EUR z kodem: veggies
Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post:
scigant
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: 1 kwie 2021, o 10:07 Wróciła długo wyczekiwana promocja na -90% na gry do 1 EUR z kodem: veggies
Promocja aktywna jest już od ładnych paru godzin (część kluczy się wyprzedała), a na głównej stronie nadal cisza.
Szkoda, że tylko jeden zakup na konto :(

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 1 raz

Jest napisane BRB, więc ciekawe, czy dzisiaj odpalą drugi raz tą samą promkę
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 98 razy
Kontakt:

Jakby co kod znowu działa.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Szeryf1592 pisze: 1 kwie 2021, o 14:05 Jakby co kod znowu działa.
Istnieje możliwość płatności kartą bez "Opłaty serwisowej GAMIVO".
Wystarczy wybrać płatność PP, nie logować się do PP, podać dane karty i adresowe. Done.

Edit:
nvm: już po promce
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 371 razy
Kontakt:

Jeszcze jest nadzieja, o 19 trzeba polować ;)
Załączniki
Warzywka.JPG
Warzywka.JPG (103.67 KiB) Przejrzano 5520 razy
Awatar użytkownika
Łowca

Doładowanie psn100pln kupione 10 kwietnia (z kodem rabatowym), status z pending zmieniono na "cancelled" po moim zapytaniu. Support twierdzi, ze pieniędzy nie otrzymali, z kolei Przelewy24 twierdzi ze zostało zrealizowane i przesyła stosowne dokumenty. Pierwsze moje "zakupy" na tym portalu (na enebie nie było takiego problemu) i raczej ostatnie, Nie polecam i odradzam
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

@Bengowski ja zawsze kupuję przez Paypal on mnie nie zawodzi przy płatnościach w keyshopach, ale fakt nie powinno być tak że musisz się bawić w udawadnianie że pobrane zostały pieniądze i jak jest opcja dostępna to powinno wszystko śmigać.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Refty pisze: 21 kwie 2021, o 01:42 @Bengowski ja zawsze kupuję przez Paypal on mnie nie zawodzi przy płatnościach w keyshopach, ale fakt nie powinno być tak że musisz się bawić w udawadnianie że pobrane zostały pieniądze i jak jest opcja dostępna to powinno wszystko śmigać.
Jest taka sprawa, że ludziom PP pobanowało konta i oni już tak nie zapłacą.
ODPOWIEDZ