Ustawcie sobie swój status na niewidoczny (czat steam) na czas farmienia.
Przy takim ustawieniu nikt nie otrzymuje powiadomień, że w coś gracie.
Najprostrzy sposób, tylko trzeba pamiętać przełączać, a jak się zapomin to zaraz ktoś zalany spamem przypomni ;P
Idle master - Pytania
Dawno nie czytałem takich bredni, aby z farmienia złapać blokade konta. Równie dobrze jak sprzęt ci pozwala możesz uruchomić jednocześnie przykładowo 4 gierki, zostawić w tle i tyle, godzinki wpadają = karty się zjawiają.pelikulas pisze: 8 wrz 2020, o 16:00
Dlatego ja farmie idle masterem gry pojedeynczo i tyle godzin ile trzeba... niektore sie idluja 12h, niektore 4h niektore 1,5h... Farmiąc pojedynczo nie musze sie bac ze dostane VAC za farmienie np 5 gier z VAC na raz![]()
Na steamgifts nawet oferują farmienie przykładowo 10 gier za 10 kart, i jakoś nikt nie pisze bajek o blokadach.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Tak uzupełniając tylko, chodziło mi o to że będąc normalnie online idlemaster zarządzi prawdziwą "dyskotekę" wszystkim znajomym którzy tylko nie wyłączyli podglądu oraz wiadomości o tym że w coś gracie.
To polecam idlowac jednoczesnie 5 gier z VAC i grac w 6tą gre co ma VAC... poleci bandarkhulk pisze: 8 wrz 2020, o 20:44Dawno nie czytałem takich bredni, aby z farmienia złapać blokade konta. Równie dobrze jak sprzęt ci pozwala możesz uruchomić jednocześnie przykładowo 4 gierki, zostawić w tle i tyle, godzinki wpadają = karty się zjawiają.pelikulas pisze: 8 wrz 2020, o 16:00
Dlatego ja farmie idle masterem gry pojedeynczo i tyle godzin ile trzeba... niektore sie idluja 12h, niektore 4h niektore 1,5h... Farmiąc pojedynczo nie musze sie bac ze dostane VAC za farmienie np 5 gier z VAC na raz![]()
Na steamgifts nawet oferują farmienie przykładowo 10 gier za 10 kart, i jakoś nikt nie pisze bajek o blokadach.
Nie mam zadnego VAC... dlatego idluje gry z vac pojedynczo a nie hurtowojojo87 pisze: 9 wrz 2020, o 05:52 pelikulas, trzeba było nie starać się o VACa w żadnej grze.Wyobraź sobie, że co niektórzy nie mają ani jednego
![]()

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Czy wersja Idle Mastera (używam 1.3) lub w ogóle sam fakt używania IM wpływa na ilość foli jakie otrzymujemy? Bo na 150 kart wpadły mi 4 folie, jedna za 20zł+, druga 6zł, a pozostałe niestety gruz
Nie wplywa... mi na kilkaset kart nie wpadla zadna folia... sprawdz sobie cene za jaką ktos ci to kupi i z 20 zl za ile jest wystawione to najpredzej cena za ktorą ktos to kupi po 50groszy.Nesus pisze: 21 wrz 2020, o 18:09 Czy wersja Idle Mastera (używam 1.3) lub w ogóle sam fakt używania IM wpływa na ilość foli jakie otrzymujemy? Bo na 150 kart wpadły mi 4 folie, jedna za 20zł+, druga 6zł, a pozostałe niestety gruz
- Discord: Kamilovsky15#1241
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 193 razy
- Kontakt:
Mi z 200 kart wypadły dwie folie. Z czego jedna warta 6zł, druga 1,56zł...pelikulas pisze: 21 wrz 2020, o 18:47Nie wplywa... mi na kilkaset kart nie wpadla zadna folia... sprawdz sobie cene za jaką ktos ci to kupi i z 20 zl za ile jest wystawione to najpredzej cena za ktorą ktos to kupi po 50groszy.Nesus pisze: 21 wrz 2020, o 18:09 Czy wersja Idle Mastera (używam 1.3) lub w ogóle sam fakt używania IM wpływa na ilość foli jakie otrzymujemy? Bo na 150 kart wpadły mi 4 folie, jedna za 20zł+, druga 6zł, a pozostałe niestety gruz
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 65 razy
- Kontakt:
https://steamcommunity.com/groups/idlem ... 721202407/Natan pisze: 18 lis 2020, o 17:13 Działa wam logowanie do Steama w najnowszej wersji Idle Mastera, tj. 1.7? U mnie za nic w świecie nie chce się zalogować.
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
To możecie czekać aż łaskawie ktoś zaktualizuje Idle Mastera albo przenieść się na ASF-a od rodaka. Dla mnie jest o wiele lepszy, bo:
1. łatwiej jest się w nim zalogować (a już na pewno w porównaniu do wersji 1.3 extended)
2. później program zapamiętuje kody Steam Guard (tylko raz na jakiś czas będzie się pytał o nowy) a także loginy i hasło
3. do działania nie wymaga uruchomienia Steama (więc można grać w Steamie na innym koncie albo w innej platformie)
4. obsługuje wiele kont Steam naraz
Chociaż nie ukrywam, że punkt drugi może być także wadą. Bo loginy i hasła do kont trzymane są w niezabezpieczonych json-ach, więc trzeba wiedzieć gdzie trzymać i używać ASF-a.
1. łatwiej jest się w nim zalogować (a już na pewno w porównaniu do wersji 1.3 extended)
2. później program zapamiętuje kody Steam Guard (tylko raz na jakiś czas będzie się pytał o nowy) a także loginy i hasło
3. do działania nie wymaga uruchomienia Steama (więc można grać w Steamie na innym koncie albo w innej platformie)
4. obsługuje wiele kont Steam naraz
Chociaż nie ukrywam, że punkt drugi może być także wadą. Bo loginy i hasła do kont trzymane są w niezabezpieczonych json-ach, więc trzeba wiedzieć gdzie trzymać i używać ASF-a.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
A czy ASF pozwala na przeoranie wszystkich zaległych gierek równolegle aż do samego szczęśliwego końca?
Na szczęście u mnie IM zadziałał, więc nie muszę się do niczego jeszcze przymierzać.
Na szczęście u mnie IM zadziałał, więc nie muszę się do niczego jeszcze przymierzać.