[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ale ekwipunek w grze czy bezpośrednio w Steamie. Niby to samo, ale ten drugi ma czasem opóźnienia. Niekiedy trzeba jeszcze w samym CSie potwierdzić nowy przedmiot. A w sprawie że nic nie dropiło, to jak wspomniałem chyba na poprzedniej stronie.. limit tygodniowy dropu. Dla każdego dzień jego resetu może być inny, lub ten sam. Nikt do końca nie wie.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Co do tego, że pokazuje ci coś a nic w ekwipunku nie ma. Najzwyczajniej w świecie dostałeś zniżki na melodyjki/naklejki a tego nie wyświetlaBartes21 pisze: Czy ktoś też ma problemy z dropieniem w cs, ponieważ ostatnio zostawiłem komputer włączony na noc i jak rano sprawdziłem nic nie dropneło ale godzinę później jak włączyłem by se zagrać to pokazało mi że dostałem przedmiot. Tak samo dzisiaj pokazuje że mam nowy przedmiot w ekwipunku ale nic nowego tam niema.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ok, jakiś dzień/dwa temu dostałem papierki na naklejki... a teraz ich nie mam w ekwipunku :/ WTF? Czasowe to było czy jak?
EDIT:
czy jest jakaś sztywna rama czasowa resetu dropów? Od kiedy do kiedy można wykorzystać limit? W ciągu jednego dnia dostałem skrzynię, skin broni i chyba 3 naklejki, a teraz nic od dłuższego czasu...
EDIT:
czy jest jakaś sztywna rama czasowa resetu dropów? Od kiedy do kiedy można wykorzystać limit? W ciągu jednego dnia dostałem skrzynię, skin broni i chyba 3 naklejki, a teraz nic od dłuższego czasu...
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 87 razy
- Kontakt:
Stosunkowo regularnie powinieneś otrzymywać limitowane czasowo oferty na zakup naklejek/zestawów utworów - czas trwania określony jest odgórnie i zliczany przy samej ofercie, a żeby otrzymać naklejkę do ekwipunku powinieneś ją po prostu kupić. Jeżeli mowa o resecie dropów - rzekomo takowa rama czasowa istnieje, jednakowoż brak potwierdzonej informacji ile dni ona wynosi.
Miał ktoś problem z mikrofonem w csie podobny do mojego? Mianowicie mikrofon działa w teście w grze więc to na pewno nie jest jego wina, na żadnym serwerze natomiast nie działa, ani na otwartym mikro ani ustawionym klawiszu... Co począć, co począć?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja mam taki głupi problem; od jakiegoś czasu nie grałem w cs, wczoraj pograłem chwile ze znajomym na głównym koncie, po pierwszym wygranym meczu wskoczyła mi moja stara ranga czyli mg1, znajomy ma silver 6 bodajże i gdy chcieliśmy zagrać jeszcze raz to się nie dało, bo różnica w rangach była za duża. Dzisiaj zalogowałem się na drugie konto, ta sama sytuacja, tylko że tym razem wskoczyła mi nova 4. I jak ja mam teraz grać ze znajomym? :<
Przecież nie kupie kolejnego cs'a tylko dlatego, że mam za dużą range
Przecież nie kupie kolejnego cs'a tylko dlatego, że mam za dużą range

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
[GAMEPLAY]
– Fixed P2000 ammo capacity.
[MISC]
– Fixed a corrupt packets issue that occurred when a client attempted to play on community servers after official servers.
– rcon stats now include server frame simulation time ms, stddev of simulation time ms, and tick precision ms.
– Fixed an exploit used by malicious servers to bypass SERVER_CAN_EXECUTE restriction on connected clients.
– Fixed achievement icons not displaying.
[MAPS]
-Cache
–Exploit fix in Bombsite B
-Facade
–Updated overview image
-Cobblestone
–Fixed sticky spot under roof overhang at B
–Fixed overview map not matching the geometry at Gallery
–Raised ceiling and added trim in Gallery
–Fixed sticky clip brush at A
–Added clip brush to tapestry in CT sniper room so you can’t walk through it
–Fixed floating electrical box in sewer stairwell
–Fixed missing texture above T ramp
–Removed handrail/clips and adjusted lighting in CT sniper hallway
–Fixed wooden platform clipping into stone in T spawn
–Made window bars in B tunnels & Gallery non-solid
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
s1mple wyrzucony z HR ponieważ jego ban na ESLu uniemożliwi mu wyjazd do Katowic. Co ciekawe s1mple dostał krótkiego bana na ESLu za jakąś głupotę ale zaraz potem grał z drugiego konta. Gdy prawda wyszła na jaw s1mple został zbanowany do 2016. Nieoficjalnie mówi się też, ze s1mple został wyrzucony ponieważ na swoich streamach obrażał wiele narodowości a najbardziej Niemców - moim zdaniem dodatkowy argument tylko.
Szkoda bo s1mple był chyba najzdolniejszym zawodnikiem młodego pokolenia - ograł już trochę świata a ma dopiero 17 lat.
Z HR także pożegnał się Markeloff - co ciekawe już dziś obydwaj znaleźli swoje miejsce w dAT Teamie. Do HR z kolei dołączyli zawodnicy dAt Team'u - flamie i Adren. Dla Adrena to powrót do drużyny, którą kiedyś reprezentował.
Szkoda bo s1mple był chyba najzdolniejszym zawodnikiem młodego pokolenia - ograł już trochę świata a ma dopiero 17 lat.
Z HR także pożegnał się Markeloff - co ciekawe już dziś obydwaj znaleźli swoje miejsce w dAT Teamie. Do HR z kolei dołączyli zawodnicy dAt Team'u - flamie i Adren. Dla Adrena to powrót do drużyny, którą kiedyś reprezentował.