Szczerze przyznam, że w Polsce czarnego listonosza jeszcze nie widziałem, więc to o niczym nie świadczy
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Czytająca kobieta na forum dla graczy. Jeszcze fantastyka.Shelia pisze: Definitywnie zabrakło miejsca na półkach. Na razie wszystko leży na komodzie w oczekiwaniu na inspirację, gdzie te książki umieścić, ale cóż, nie powiem, żebym żałowała.
Prosto ze strony Wydawnictwa Mag. Do tej pory nie zbierałam żadnej serii książek, więc teraz postanowiłam, w miarę możliwości, kupować wszystkie odsłony Artefaktów. Nawet, jeśli jakiś mi się powtórzy. Teraz czekam do września na kolejną partię:).
Standardowe zakupy na Allegro pt. "o, brakuje mi trochę rzeczy w koszyku do wykorzystania kuponu na zakupy przez aplikację mobilną... hm... może jakąś książkę?"
Zakup nieplanowany, czyli licytacja za 10.50 zł:)
Kosz w E.Leclerc. Było więcej interesujących mnie tytułów, ale niestety zazwyczaj w postaci drugiego lub trzeciego tomu danej serii. Później żałowałam, że mimo wszystko i tak ich za te kilka złotych nie wzięłam i po prostu nie dokupiłam reszty przez Internet.
Czego chcieć więcej?

- Kontakt:
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ipega PG-9025 - kontroler gier, głównie pod telefony ale będzie działał także z tabletem wtedy ten uchwyt na telefon się składa.
Bardzo fajny gadżet, jedyny minus to fakt, że nie działa ze wszystkimi grami.

Bardzo fajny gadżet, jedyny minus to fakt, że nie działa ze wszystkimi grami.

- Podziękował: 1 raz
- Kontakt:
Będę wdzięczna za info czy Mroczny Bies dobry? Mogę poczekaćShelia pisze: Definitywnie zabrakło miejsca na półkach. Na razie wszystko leży na komodzie w oczekiwaniu na inspirację, gdzie te książki umieścić, ale cóż, nie powiem, żebym żałowała.
Prosto ze strony Wydawnictwa Mag. Do tej pory nie zbierałam żadnej serii książek, więc teraz postanowiłam, w miarę możliwości, kupować wszystkie odsłony Artefaktów. Nawet, jeśli jakiś mi się powtórzy. Teraz czekam do września na kolejną partię:).
Standardowe zakupy na Allegro pt. "o, brakuje mi trochę rzeczy w koszyku do wykorzystania kuponu na zakupy przez aplikację mobilną... hm... może jakąś książkę?"
Zakup nieplanowany, czyli licytacja za 10.50 zł:)
Kosz w E.Leclerc. Było więcej interesujących mnie tytułów, ale niestety zazwyczaj w postaci drugiego lub trzeciego tomu danej serii. Później żałowałam, że mimo wszystko i tak ich za te kilka złotych nie wzięłam i po prostu nie dokupiłam reszty przez Internet.

- Kontakt:
Po 3 latach postanowiłem zamienić Siberię v2 na coś z wyższej półki. Dziś otrzymałem paczkę. Nie żałuję.
Mikrofon tymczasowy dopóki czegoś lepszego nie znajdę, chociaż przy używaniu go ~15h tygodniowo nie wiem czy jest sens.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Widzę, że udało Ci się załapać na kolekcjonerkę. Gratuluje, bo to była chyba jedna z ostatnich.
Uch Rapsodia wydała mi się strasznie babską książką i nie sięgnąłem po dalsze tomy. Poza tym mam nadzieje, że nie jesteś wyczulony na błędy bo Mag koncertowo zawalił korektę w tym wydaniu.
No niestety jestem wyczulony :/
Ale sama zawartość książki może mi się jednak spodobać, bo wcześniej czytałem pobieżnie jej recenzję (tak samo zresztą jak z innymi książkami) i wiem czego oczekiwać
Ale sama zawartość książki może mi się jednak spodobać, bo wcześniej czytałem pobieżnie jej recenzję (tak samo zresztą jak z innymi książkami) i wiem czego oczekiwać