Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Trochę dziwne podejście wg mnie, konsola mogła równie dobrze w ogóle się nie włączać, a po 2 miesiącach nikomu niczego nie udowodnisz.

Jakbyś sprawdził, czy działa zaraz po kupnie, to mógłbyś coś wywalczyć jakby opis był nieprawidłowy i konsola była zepsuta całkiem. Więc udało Ci się.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Niby masz rację, ale gość wystawił ja w uszkodzonych , opis był rzetelny, zapakowana była bardzo starannie, w aukcji była też informacja o mozliwosci odbioru osobistego wraz ze sprawdzeniem. Dodatkowo ze dwa dni po wysłaniu gość się dopytywał czy paczka dotarła cała. Nabrałem zaufania i nie spieszyło mi się ze sprawdzaniem.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Żeby odświeżyć temat - przesiadka ze starego ZTE Blade'a :) (400zł z pokrowcem i folią)

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Up, nowy? Gdzie za tyle kupiłeś? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Po zgniecionych rogach to chyba używka, albo był słabo zabezpieczony. Moim zdaniem telefon dobry, ale wolałbym dopłacić i mieć slot karty pamięci (w sumie tak zrobiłem :D).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

ridzio pisze: Moim zdaniem telefon dobry, ale wolałbym dopłacić i mieć slot karty pamięci (w sumie tak zrobiłem :D).
Miałem podobny dylemat. Ostatecznie dopłaciłem i kupiłem telefon z 64GB pamięci wewn. ;-)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy

strategos pisze: Up, nowy? Gdzie za tyle kupiłeś? ;)
Używka, olx

Co do pamięci - pewnie kupię przejściówkę lub pendrive'a OTG na muzykę i inne multimedia a apki będę instalował na telefonie :) (ale to raczej jak mi będzie brakować pamięci - do tej pory wyrabiałem się na tych 2GB). Niestety miałem ten problem bo brakującej stówy do LTE nigdzie nie mogłem "znaleźć" po tych wyprzedażach :trollface: więc teraz pewnie tak trzeba będzie kombinować (w ogóle ktoś się orientuje jakie to ma temperatury podczas podłączenia? Dużo żre baterii ?)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Słuchawki z promocji na x-kom, opisywanej na forum łowców, oraz podkładka zakupiona w lokalnym sklepie przeceniona na 19.99 z rzekomo 50 PLN.

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

mikrawiec pisze: Słuchawki z promocji na x-kom, opisywanej na forum łowców, oraz podkładka zakupiona w lokalnym sklepie przeceniona na 19.99 z rzekomo 50 PLN.

Obrazek
tak słabe jak opisują? czy za te pieniądze jest ok?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

IMO powinny kosztować tyle, ile kosztują po obniżce. Dziesiątki "twitcherów" i "jutuberów" wklejając promki na te i podobne im słuchawki. Za 99 zł odradzam bo znajdą się lepsze, za 5 dych są spoko. Strasznie płaskie, mało przestrzenne w muzyce, w grach dają radę, ale do filmów i muzy znajdzie się coś lepszego ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dla mnie są ok, używam ich głównie do słuchania muzyki w pociągu, więc zależało mi aby w miarę dobrze tłumiły. Nie żałuję, bo przecena była spora i do moich celów lepszych za tę kasę bym nie znalazł, ale fakt faktem w normalnej cenie bym ich nie kupił ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

mikrawiec pisze: Słuchawki z promocji na x-kom, opisywanej na forum łowców, oraz podkładka zakupiona w lokalnym sklepie przeceniona na 19.99 z rzekomo 50 PLN.

Obrazek
Pomimo tego, że podobają mi się stylistycznie te roccaty to jednak nie kupiłbym ich jako następców słuchawek Sennheiser CX281 których obecnie używam. A kupiłem za niecałe 100zł :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Też wziąłem Roccaty, do tabletu/telefonu idealne. W dodatku pasują do ipoda (od biedy) więc mam uniwersalne do wszystkich sprzętów :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 105 razy
Kontakt:

Nowy nabytek:
Obrazek

@edit: zapomniałem dopisać o "How To Survive: Third Person Standalone" (steam)
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Pewnie mało kogo interesuje to co zakupiłem, mangi to raczej nie temat tego forum mimo wszystko może ktoś zobaczy i się bardziej zainteresuje :). O to zakupy z tego miesiąca, ceny tomikowe to za wszystko 19.99zł a Istota zła 27.99. Moja kolekcja powoli się powiększa, dodatkowo zakupiłem bundla z IndieGala aby spróbować się w nietypowym gatunku Visual Novel :). Myślę że to tyle, zdjęcia w spoilerach. Pozdrawiam :)!

Mangi
Paczuszka Gier z IndieGala :).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Kontakt:

@up, jak chcesz sobie zagrać w dobre VN to sobie zagraj np. w G-senjou no Maou.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mój nowy nabytek:
A4 tech x7 300 mp(podkładka) - 20 zł
a4tech Blazin a9(myszka) - 63 zł
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

@xanti: pics or it didn't happen.
Awatar użytkownika
Łowca

Nie chce mi się bawić w robienie zdjęć, więc tylko napiszę. Gdzieś 2 tygodnie temu kupiłem laptopa ASUS G751JT. Mocarne bydle. 17,3` (1920x1080), Intel Core i7 2,6 GHZ, 16 GB Ram, Nvidia GeForce GT970M 3 GB VRAM, 240 GB SSD + 1 TB HDD, Windows 8.1. Do tego dokupiłem bezprzewodową myszkę Logitecha (nie pamiętam dokładnego modelu) i torbę.

Co do laptopa: świetny. Nie ma problemów z chłodzeniem (jak się ma takie dwa wentylatory z tyłu to co się dziwić), wszystko działa wszystko, w takiego Wiedźmina 3 gram w 1920x1080 na ultra. Nie ma żadnych przycinek, wszystko działa płynnie (nawet w miastach). Jestem tym zdziwiony, bo według benchmarka na ultra raczej nie powinno się dać grać, ale nie mam powodu do zmartwienia ;) Wygodna klawiatura (idealna do pisania), ekran nie odbija obrazu, więc można grać przy wschodzącym słońcu ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

lukas_k pisze: Nie chce mi się bawić w robienie zdjęć, więc tylko napiszę. Gdzieś 2 tygodnie temu kupiłem laptopa ASUS G751JT. Mocarne bydle. 17,3` (1920x1080), Intel Core i7 2,6 GHZ, 16 GB Ram, Nvidia GeForce GT970M 3 GB VRAM, 240 GB SSD + 1 TB HDD, Windows 8.1. Do tego dokupiłem bezprzewodową myszkę Logitecha (nie pamiętam dokładnego modelu) i torbę.

Co do laptopa: świetny. Nie ma problemów z chłodzeniem (jak się ma takie dwa wentylatory z tyłu to co się dziwić), wszystko działa wszystko, w takiego Wiedźmina 3 gram w 1920x1080 na ultra. Nie ma żadnych przycinek, wszystko działa płynnie (nawet w miastach). Jestem tym zdziwiony, bo według benchmarka na ultra raczej nie powinno się dać grać, ale nie mam powodu do zmartwienia ;) Wygodna klawiatura (idealna do pisania), ekran nie odbija obrazu, więc można grać przy wschodzącym słońcu ;)
Wybacz że zadaję takie pytanie, ale cierpisz na nadmiar gotówki czy faktycznie był Ci potrzebny taki laptop i nie mogłeś go zastąpić komputerem stacjonarnym?
ODPOWIEDZ