Trochę dziwne podejście wg mnie, konsola mogła równie dobrze w ogóle się nie włączać, a po 2 miesiącach nikomu niczego nie udowodnisz.
Jakbyś sprawdził, czy działa zaraz po kupnie, to mógłbyś coś wywalczyć jakby opis był nieprawidłowy i konsola była zepsuta całkiem. Więc udało Ci się.
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Niby masz rację, ale gość wystawił ja w uszkodzonych , opis był rzetelny, zapakowana była bardzo starannie, w aukcji była też informacja o mozliwosci odbioru osobistego wraz ze sprawdzeniem. Dodatkowo ze dwa dni po wysłaniu gość się dopytywał czy paczka dotarła cała. Nabrałem zaufania i nie spieszyło mi się ze sprawdzaniem.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Używka, olx
Co do pamięci - pewnie kupię przejściówkę lub pendrive'a OTG na muzykę i inne multimedia a apki będę instalował na telefonie

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
IMO powinny kosztować tyle, ile kosztują po obniżce. Dziesiątki "twitcherów" i "jutuberów" wklejając promki na te i podobne im słuchawki. Za 99 zł odradzam bo znajdą się lepsze, za 5 dych są spoko. Strasznie płaskie, mało przestrzenne w muzyce, w grach dają radę, ale do filmów i muzy znajdzie się coś lepszego 

- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Dla mnie są ok, używam ich głównie do słuchania muzyki w pociągu, więc zależało mi aby w miarę dobrze tłumiły. Nie żałuję, bo przecena była spora i do moich celów lepszych za tę kasę bym nie znalazł, ale fakt faktem w normalnej cenie bym ich nie kupił 

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Pomimo tego, że podobają mi się stylistycznie te roccaty to jednak nie kupiłbym ich jako następców słuchawek Sennheiser CX281 których obecnie używam. A kupiłem za niecałe 100zł

Pewnie mało kogo interesuje to co zakupiłem, mangi to raczej nie temat tego forum mimo wszystko może ktoś zobaczy i się bardziej zainteresuje
. O to zakupy z tego miesiąca, ceny tomikowe to za wszystko 19.99zł a Istota zła 27.99. Moja kolekcja powoli się powiększa, dodatkowo zakupiłem bundla z IndieGala aby spróbować się w nietypowym gatunku Visual Novel
. Myślę że to tyle, zdjęcia w spoilerach. Pozdrawiam
!
Mangi
Paczuszka Gier z IndieGala
.

Mangi
Spoiler:pokaż

Spoiler:pokaż
- Podziękowania: 0
Nie chce mi się bawić w robienie zdjęć, więc tylko napiszę. Gdzieś 2 tygodnie temu kupiłem laptopa ASUS G751JT. Mocarne bydle. 17,3` (1920x1080), Intel Core i7 2,6 GHZ, 16 GB Ram, Nvidia GeForce GT970M 3 GB VRAM, 240 GB SSD + 1 TB HDD, Windows 8.1. Do tego dokupiłem bezprzewodową myszkę Logitecha (nie pamiętam dokładnego modelu) i torbę.
Co do laptopa: świetny. Nie ma problemów z chłodzeniem (jak się ma takie dwa wentylatory z tyłu to co się dziwić), wszystko działa wszystko, w takiego Wiedźmina 3 gram w 1920x1080 na ultra. Nie ma żadnych przycinek, wszystko działa płynnie (nawet w miastach). Jestem tym zdziwiony, bo według benchmarka na ultra raczej nie powinno się dać grać, ale nie mam powodu do zmartwienia
Wygodna klawiatura (idealna do pisania), ekran nie odbija obrazu, więc można grać przy wschodzącym słońcu 
Co do laptopa: świetny. Nie ma problemów z chłodzeniem (jak się ma takie dwa wentylatory z tyłu to co się dziwić), wszystko działa wszystko, w takiego Wiedźmina 3 gram w 1920x1080 na ultra. Nie ma żadnych przycinek, wszystko działa płynnie (nawet w miastach). Jestem tym zdziwiony, bo według benchmarka na ultra raczej nie powinno się dać grać, ale nie mam powodu do zmartwienia

- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Wybacz że zadaję takie pytanie, ale cierpisz na nadmiar gotówki czy faktycznie był Ci potrzebny taki laptop i nie mogłeś go zastąpić komputerem stacjonarnym?lukas_k pisze: Nie chce mi się bawić w robienie zdjęć, więc tylko napiszę. Gdzieś 2 tygodnie temu kupiłem laptopa ASUS G751JT. Mocarne bydle. 17,3` (1920x1080), Intel Core i7 2,6 GHZ, 16 GB Ram, Nvidia GeForce GT970M 3 GB VRAM, 240 GB SSD + 1 TB HDD, Windows 8.1. Do tego dokupiłem bezprzewodową myszkę Logitecha (nie pamiętam dokładnego modelu) i torbę.
Co do laptopa: świetny. Nie ma problemów z chłodzeniem (jak się ma takie dwa wentylatory z tyłu to co się dziwić), wszystko działa wszystko, w takiego Wiedźmina 3 gram w 1920x1080 na ultra. Nie ma żadnych przycinek, wszystko działa płynnie (nawet w miastach). Jestem tym zdziwiony, bo według benchmarka na ultra raczej nie powinno się dać grać, ale nie mam powodu do zmartwieniaWygodna klawiatura (idealna do pisania), ekran nie odbija obrazu, więc można grać przy wschodzącym słońcu