CD-Action - temat ogólny
Ja tam często zamawiam pizzę, więc jak będzie chociaż 1 sensowny pełniak, to właśnie ten bonus będzie jednym z decydujących czynników o zakupie
.

Dokładnie rok temu w taki sposób zapowiadano 04/2015:
"Niepisana tradycja edycji urodzinowych mówi, że a) powinny tam być lepsze niż zwykle pełniaki, b) przydałby się jakiś dodatkowy prezent dla czytelników, c) powinien zawierać teksty „jubileuszowe” d) i w ogóle powinny tam być bardzo dobre teksty. Z pełną satysfakcją informujemy, że ten numer wszystkie owe warunki spełnia."
http://www.cdaction.pl/news-40995-3/zaw ... 42015.html
Tylko, że wtedy nie dawali jako bonusów rabatów na pizze...
Wyszły wtedy 3 gry, pewnie zresztą pamiętacie. Ciekawe jak będzie tym razem... ja mimo wszystko liczę na jakieś znane pełniaki, wtedy też kupie. Dawno już nie czytałem CD-Action, chyba ostatnio byłem na bieżąco... 4-5 lat temu. W tamtych latach częściej też kupowałem Play, bo był tańszy...
Szkoda, że nie mogę tak po prostu kupić archiwalnych numerów z DVD, bez kontaktowania się z redakcją...
"Niepisana tradycja edycji urodzinowych mówi, że a) powinny tam być lepsze niż zwykle pełniaki, b) przydałby się jakiś dodatkowy prezent dla czytelników, c) powinien zawierać teksty „jubileuszowe” d) i w ogóle powinny tam być bardzo dobre teksty. Z pełną satysfakcją informujemy, że ten numer wszystkie owe warunki spełnia."
http://www.cdaction.pl/news-40995-3/zaw ... 42015.html
Tylko, że wtedy nie dawali jako bonusów rabatów na pizze...
Wyszły wtedy 3 gry, pewnie zresztą pamiętacie. Ciekawe jak będzie tym razem... ja mimo wszystko liczę na jakieś znane pełniaki, wtedy też kupie. Dawno już nie czytałem CD-Action, chyba ostatnio byłem na bieżąco... 4-5 lat temu. W tamtych latach częściej też kupowałem Play, bo był tańszy...
Szkoda, że nie mogę tak po prostu kupić archiwalnych numerów z DVD, bez kontaktowania się z redakcją...
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Zastanawiałem się czy nie brać ostatnio na nuuvem, ale dobrze, że się wstrzymałem
. Chodzi za mną od jakiegoś czasu ta gra, także pełniak mnie bardzo zadowolił
.
Tylko gdzie ja to upchnę
. Do przejścia mam AC Unity, Brotherhooda, jedynkę i Revelations na PS3, a do tego jeszcze Ryse Son of Rome na PC
.

Tylko gdzie ja to upchnę