Batmana bede mlocil od przyszlej srody, bo predzej przy moim modemowym internecie z lat 1999-2000 sie mi to nie sciagnie
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Ogólnie to ta wyprzedaż jakoś mnie obleciała . Jedyne co kupiłem to:
Age of Mythology EX ( podczas grupowych zakupów )
Avernum Bundle
Story about My Uncle
Blade Kitten
Camera Obscura
The Albino Hunter ( tak jakoś mimo , że był w bundlu
)
Legend of Korra
Plants vs. Zombies
z Price Buga : The Book of Unwritten Tales 2 ( jakoś mi bardziej cena podeszła
)
A gry na jakich mi zależało ( Ori & The Blind Forest, Grey Goo, Wolfenstein The New Order i Homeworld Remastered ) jak na razie za wysoko stoją . Może się gdzieś trafi dużo taniej. Jakiś price bug na Ubi ( bo coś ostatnio lubią robić niespodzianki).
Age of Mythology EX ( podczas grupowych zakupów )
Avernum Bundle
Story about My Uncle
Blade Kitten
Camera Obscura
The Albino Hunter ( tak jakoś mimo , że był w bundlu

Legend of Korra
Plants vs. Zombies
z Price Buga : The Book of Unwritten Tales 2 ( jakoś mi bardziej cena podeszła

A gry na jakich mi zależało ( Ori & The Blind Forest, Grey Goo, Wolfenstein The New Order i Homeworld Remastered ) jak na razie za wysoko stoją . Może się gdzieś trafi dużo taniej. Jakiś price bug na Ubi ( bo coś ostatnio lubią robić niespodzianki).
Titan Quest: Immortal Throne - w końcu mogę zacząć grać TQ, skoro mam całość
Space Hulk - Ultimate Pack - gra marzenie. Wersja fizyczna jest zbyt droga.
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES - gra marzenie. Po Twin Snakes na GCN i Revengeance łyknę wszystko z uniwersum MGSa, gdy tylko kupię PS3
Fragger - to jest najlepsze. Pojawiło się, nie mam w bibliotece ale na liście z danych konta figuruje. Wie ktos co to jest?
Tomb Raider - bede grał gre, w końcu.
The Dark Eye Universe Bundle - wydawało mi się, że to price bug. Nie był. Niczego nie żałuję. Od roku próbowałem w godnej cenie dostać te gry. 2 euro za sztukę wydało mi się właściwą ceną.
Don't Starve + Reign of Giants - no to zmierzę się z klasyką. Mam obawy, czy mi to podejdzie pod gusta, no ale karty już wydropione
Surgeon Simulator - Anniversary Edition Content - bez komentarza
Morphopolis - małe arcydzieło pod względem audio-wizualnym.
Metro Redux Bundle - dla mnie to wielka okazja!
Developer Alliance Bundle - cóż, żal było nie brać, wszystkie gierki mają bardzo dobre oceny i na pewno będę grał chociaż po parę godzin w każdą, bom ciekaw.
Despair - karty
Zarobiłem na DLC od Space Hulka 
Ogólnie nie planowane zakupy poza MGSem, Don't Starve, Tomp Rajderem, dodatkiem o Surgeon. Metro chciałem kupić w przyszłości ale na Pyrkonie dostałem autograf od Głuchovskiego i jakoś tak wkręciłem się ostatnio w Postapo po Mad Maxie
Jaki był pricebug na The Book of Unwritten Tales 2? Chyba żałuję, że o nim nie wiedziałem.
Space Hulk - Ultimate Pack - gra marzenie. Wersja fizyczna jest zbyt droga.
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES - gra marzenie. Po Twin Snakes na GCN i Revengeance łyknę wszystko z uniwersum MGSa, gdy tylko kupię PS3

Fragger - to jest najlepsze. Pojawiło się, nie mam w bibliotece ale na liście z danych konta figuruje. Wie ktos co to jest?
Tomb Raider - bede grał gre, w końcu.
The Dark Eye Universe Bundle - wydawało mi się, że to price bug. Nie był. Niczego nie żałuję. Od roku próbowałem w godnej cenie dostać te gry. 2 euro za sztukę wydało mi się właściwą ceną.
Don't Starve + Reign of Giants - no to zmierzę się z klasyką. Mam obawy, czy mi to podejdzie pod gusta, no ale karty już wydropione

Surgeon Simulator - Anniversary Edition Content - bez komentarza

Morphopolis - małe arcydzieło pod względem audio-wizualnym.
Metro Redux Bundle - dla mnie to wielka okazja!
Developer Alliance Bundle - cóż, żal było nie brać, wszystkie gierki mają bardzo dobre oceny i na pewno będę grał chociaż po parę godzin w każdą, bom ciekaw.
Despair - karty

Ogólnie nie planowane zakupy poza MGSem, Don't Starve, Tomp Rajderem, dodatkiem o Surgeon. Metro chciałem kupić w przyszłości ale na Pyrkonie dostałem autograf od Głuchovskiego i jakoś tak wkręciłem się ostatnio w Postapo po Mad Maxie

Jaki był pricebug na The Book of Unwritten Tales 2? Chyba żałuję, że o nim nie wiedziałem.
sss:
Miscreated
The Stanley Parable
Transistor
Tylko i aż, *bo
ebay:
gogle:
Metal Mulisha Sentry
Gatorz Pedy
*bo Numer jeden na liście to kontrowesjał... gdy już stwierdziłem, że leppiej zwrócić wujkowi towar, na liczniku widniało 11h gry i pomijając prawne kruki, których nie znam, tak jakoś nieelegancko moim zdaniem z inicjatywą do Żabena było już wyskakiwać ; )
Miscreated
The Stanley Parable
Transistor
Tylko i aż, *bo
ebay:
gogle:
Metal Mulisha Sentry
Gatorz Pedy
*bo Numer jeden na liście to kontrowesjał... gdy już stwierdziłem, że leppiej zwrócić wujkowi towar, na liczniku widniało 11h gry i pomijając prawne kruki, których nie znam, tak jakoś nieelegancko moim zdaniem z inicjatywą do Żabena było już wyskakiwać ; )
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Podsumowanie zakupów SSS:
Ciekawsze pozycje pogrubione
Why So Evil 2: Dystopia
Caster
Temper Tantrum
BattleBlock Theater
Demon Hunter: Chronicles from Beyond
Camera Obscura
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
FATALE
Gone Home
Out There Somewhere
Waveform
The Albino Hunter
Robotex
Morphopolis
Escape Machines
The Talos Principle
Transistor
Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder
Darkness Within 2: The Dark Lineage
Clockwork Tales: Of Glass and Ink
Wolfenstein: The New Order
Despair
Valiant Hearts: The Great War / Soldats Inconnus : Mémoires de la Grande Guerre
Child of Light
Don't Starve - Reign of Giants
Valkyria Chronicles™
Kupione poza Steamem:
Batman: Arkham Knight
Ciekawsze pozycje pogrubione

Why So Evil 2: Dystopia
Caster
Temper Tantrum
BattleBlock Theater
Demon Hunter: Chronicles from Beyond
Camera Obscura
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
FATALE
Gone Home
Out There Somewhere
Waveform
The Albino Hunter
Robotex
Morphopolis
Escape Machines
The Talos Principle
Transistor
Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder
Darkness Within 2: The Dark Lineage
Clockwork Tales: Of Glass and Ink
Wolfenstein: The New Order
Despair
Valiant Hearts: The Great War / Soldats Inconnus : Mémoires de la Grande Guerre
Child of Light
Don't Starve - Reign of Giants
Valkyria Chronicles™
Kupione poza Steamem:
Batman: Arkham Knight
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Nie miałem kiedy porobić zdjęć to trochę mi się tego zebrało.
Co ciekawsze klasyki (choć parę "klasyków" też się znajdzie) z serwisów aukcyjnych

Age of Empires III + The WarChiefs + The Asian Dynasties
Alien Nations 1
Battle: Los Angeles
Boiling Point: Road to Hell
Breed
Close Combat: First to Fight
Command & Conquer 3 + Gniew Kane'a
Command & Conquer: Red Alert 3 (Niestety, Powstania brak. Na razie.)
Constantine
Cryostasis
Dark Sector
Dragon Throne
El Matador

Ghost Master
Harry Potter 3-6
Helldorado
Last Bronx
Legend: Hand of God
Liath: Spiralny świat
Paradise Cracked
Pariah
Pizza Syndicate
Polanie 2
Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor
Project Eden
Rim: Wojna o planetę
Star Wars Galactic Battlegrounds Saga
Tales of Monkey Island
TimeShift
Turok
Oraz kilka nowszych produkcji nabytych na różnych promocjach (kilka kodów będzie do wygrania)

Crysis 3
F.E.A.R. 2: Project Origin
Kane & Lynch 2: Dog Days
Just Cause 1 + 2
Might & Magic: Clash of Heroes
Medal of Honor Warfighter
Starcraft 2 + Heart of the Swarm
Na koniec bonus - produkcja z pogranicza gier i programów: The Simpsons Cartoon Studio

Co ciekawsze klasyki (choć parę "klasyków" też się znajdzie) z serwisów aukcyjnych

Age of Empires III + The WarChiefs + The Asian Dynasties
Alien Nations 1
Battle: Los Angeles
Boiling Point: Road to Hell
Breed
Close Combat: First to Fight
Command & Conquer 3 + Gniew Kane'a
Command & Conquer: Red Alert 3 (Niestety, Powstania brak. Na razie.)
Constantine
Cryostasis
Dark Sector
Dragon Throne
El Matador

Ghost Master
Harry Potter 3-6
Helldorado
Last Bronx
Legend: Hand of God
Liath: Spiralny świat
Paradise Cracked
Pariah
Pizza Syndicate
Polanie 2
Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor
Project Eden
Rim: Wojna o planetę
Star Wars Galactic Battlegrounds Saga
Tales of Monkey Island
TimeShift
Turok
Oraz kilka nowszych produkcji nabytych na różnych promocjach (kilka kodów będzie do wygrania)

Crysis 3
F.E.A.R. 2: Project Origin
Kane & Lynch 2: Dog Days
Just Cause 1 + 2
Might & Magic: Clash of Heroes
Medal of Honor Warfighter
Starcraft 2 + Heart of the Swarm
Na koniec bonus - produkcja z pogranicza gier i programów: The Simpsons Cartoon Studio

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
No, trochę było 
Wystarczy popatrzeć, po ile chodzą AoE, Galactic Battlegrounds czy Monkey Island to można mieć ogólne pojęcie, choć akurat te właśnie kupiłem mniej więcej za połowę tego co zwykle się płaci. Nie jest więc źle. Nie są to też zakupy jednorazowe, niektóre są z poprzedniego miesiąca tylko się nie załapały na starą fotkę. W sumie zdecydowana część kupiona na Allegro za kupony zniżkowe z Biedronki. To w sumie już jedne z ostatnich (jeśli nie ostatnie) tak dużych zakupów, lista tego co chcę mieć i jest dostępne w obiegu już mi się mocno skurczyła. Później zostanie tylko polowanie na pojedyncze okazje.

Wystarczy popatrzeć, po ile chodzą AoE, Galactic Battlegrounds czy Monkey Island to można mieć ogólne pojęcie, choć akurat te właśnie kupiłem mniej więcej za połowę tego co zwykle się płaci. Nie jest więc źle. Nie są to też zakupy jednorazowe, niektóre są z poprzedniego miesiąca tylko się nie załapały na starą fotkę. W sumie zdecydowana część kupiona na Allegro za kupony zniżkowe z Biedronki. To w sumie już jedne z ostatnich (jeśli nie ostatnie) tak dużych zakupów, lista tego co chcę mieć i jest dostępne w obiegu już mi się mocno skurczyła. Później zostanie tylko polowanie na pojedyncze okazje.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
"Nowy" nabytek. Zakupiony ok 2 miesięcy temu na allegro. Gość od którego go kupiłem pisał że xbox wyłącza się po godzinie grania. Aukcja kończyła się grubo po pierwszej w nocy, zalicytowałem i poszedłem spać. Rano dostałem email że wygrałem aukcje.
Dokładna specyfikacja Xbox 360 250 GB Dysk + Kinect + Pad + dwie gry na kinect.
Całość wizualnie w bardzo dobrym stanie. W weekend po prawie dwóch miesiącach od zakupu - bo wcześniej otworzyłem paczkę aby sprawdzić co w niej jest, ale xboxa nie włączałem, zabrałem się za "naprawę" konsoli, polegającą na wymianie pasty, oraz kompleksowym czyszczeniu konsoli oraz zasilacza. Swoją drogą nigdy nie widziałem aby coś było tak zarąbane brudem jak ten zasilacz. Konsola działa bez problemów, po kilku godzinach grania w Thiefa, ani razu się nie wyłączyła (pewnie problemem była albo pasta albo brud w zasilaczu).
To chyba mój najlepszy zakup gdyż konsola kosztowała mnie (całość) uwaga!!! 330 PLN z przesyłką!
Generalnie konsole kupiłem jedynie abym z synkiem mógł pobawić się kinectem.

Dokładna specyfikacja Xbox 360 250 GB Dysk + Kinect + Pad + dwie gry na kinect.
Całość wizualnie w bardzo dobrym stanie. W weekend po prawie dwóch miesiącach od zakupu - bo wcześniej otworzyłem paczkę aby sprawdzić co w niej jest, ale xboxa nie włączałem, zabrałem się za "naprawę" konsoli, polegającą na wymianie pasty, oraz kompleksowym czyszczeniu konsoli oraz zasilacza. Swoją drogą nigdy nie widziałem aby coś było tak zarąbane brudem jak ten zasilacz. Konsola działa bez problemów, po kilku godzinach grania w Thiefa, ani razu się nie wyłączyła (pewnie problemem była albo pasta albo brud w zasilaczu).
To chyba mój najlepszy zakup gdyż konsola kosztowała mnie (całość) uwaga!!! 330 PLN z przesyłką!
Generalnie konsole kupiłem jedynie abym z synkiem mógł pobawić się kinectem.