Ja na 3 przeglądarkach na 3 konta ubijałem w tym samym czasie na jednym monitorze. Na jednej miałem odpalony skrypt i tam nie było nawet widać potworów bo sie ubijały i prawie zdrowie nie spadało, a na pozostałych 2 klikałem, bo często miałem połowę zdrowia. Tam gdzie klikałem ręcznie miałem o wiele więcej expa.
Swoją drogą czemu tylko ja używałem wszystkich klawiszy a reszta tylko 1 i klikanie myszką. U mnie tylko ja wrzucałem meteoryt itp, tak jakby każdy miał osobne potwory mimo że ta sama baza.
Czyli skoro wbiłeś na ostatnie 5 minut walki to znaczy że nie warto wcześniej przyjść i ubijać, strasznie się to ciągnie ale wbiłem chyba z 14 na 16 poziom - tylko coś nie aktualizuje się na profilu odznaki że 30 czerwca tylko jest dalej 29 czerwca na 3 kontach, z poprzednich leveli.
Po co w takim razie tracić prąd, skoro pewnie co każdą planetę można złapać bossa i szybko wbić ten 25 level

gaben nieźle strollował skrypterów
Nie wiem czy warto w ogóle strzelać do bossa, chyba tylko strzelanie w potwory coś daje, poza tym nie ma mnie w rankingu, mimo że mam 17 level