Dokładnego czasu nie określę , ale najwięcej spędziłem go przy GTA: San Andreas . Jeśli chodzi o gry ze steam-a to pierwsze 3 miejsca:
1 - Just Cause 2 - 149 godzin
2 - Neverwinter - 123 godziny
3 - Dead Island - 100 godzin
Gry które zjadły Wam masę czasu z życia ;)
- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
World of Warcraft + The Burning Crusade + Wrath of the Lich King = +/- 9600 h
Nie mam jak sprawdzić ponieważ postać sprzedałem przed wyjściem Icecrown, ale jak kończył się pierwszy dodatek /played ukazywał 380 dni. Sporo ale nie był to stracony czas. Wbicie 14 rangi (High Warlord), itemki o których mógł każdy pomarzyć, aż do czasu wyjścia 1 dodatku ;> Później areny, najwyższy rating 2352, a i tak dostałem tylko tytuł duelist ;/ W Wrath of the Lich King tytuł Immortal. Gankowanie o 4 nad ranem Alliance w Stormwind tak że nikt nie mógł nic wystawic/kupić w AH. Stare dobre czasy
Nie mam jak sprawdzić ponieważ postać sprzedałem przed wyjściem Icecrown, ale jak kończył się pierwszy dodatek /played ukazywał 380 dni. Sporo ale nie był to stracony czas. Wbicie 14 rangi (High Warlord), itemki o których mógł każdy pomarzyć, aż do czasu wyjścia 1 dodatku ;> Później areny, najwyższy rating 2352, a i tak dostałem tylko tytuł duelist ;/ W Wrath of the Lich King tytuł Immortal. Gankowanie o 4 nad ranem Alliance w Stormwind tak że nikt nie mógł nic wystawic/kupić w AH. Stare dobre czasy

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Pierwsza trójka na Steam'ie wygląda tak:
Football Manager 2010 - 172h
Marvel Heroes 2015 - 115h
Just Cause 2 - 112h
Do tego (jeśli się liczy gra na fb) Marvel: Avengers Alliance, tutaj pewnie około 1000h by było, ponad rok gry, codziennie po kilka godzin
Football Manager 2010 - 172h
Marvel Heroes 2015 - 115h
Just Cause 2 - 112h
Do tego (jeśli się liczy gra na fb) Marvel: Avengers Alliance, tutaj pewnie około 1000h by było, ponad rok gry, codziennie po kilka godzin

Niezły z ciebie nerd

Ja tylko Tibia i League of Legends, przegrane naprawdę dużo czasu.
Menadżery piłkarskie począwszy od CM01/02 do.... FM2013. Nie da się tego obliczyć w godzinach 

U mnie to był Team Fortress 2, około 900 godzin, a garry's mod i jego mody zeżarły ok. 150 h
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Seria STALKER z różnymi modami - jakieś 750h.
Ostatnio odkryłem kolejną stronę z modami, jakieś 50gb tego jest. Znajomi śmieją się, że mam większy folder z modami do Stalkera niż oni z filmami dla dorosłych.
Multi? Nie bardzo, neta mam dobrego od 2007r, najwięcej wbiłem w sieci jedynie w CoD4 MW1 - 400h, potem 200h w Chivalry MW oraz BF4 - 100h.
Ostatnio odkryłem kolejną stronę z modami, jakieś 50gb tego jest. Znajomi śmieją się, że mam większy folder z modami do Stalkera niż oni z filmami dla dorosłych.
Multi? Nie bardzo, neta mam dobrego od 2007r, najwięcej wbiłem w sieci jedynie w CoD4 MW1 - 400h, potem 200h w Chivalry MW oraz BF4 - 100h.
World of Warcraft 80 dni łącznego czasu gry, czyli około 1920 godzin
Diablo 2, również bardzo dużo czasu mi zabrał, ale nie mogę powiedzieć dokładnie. Może z 300
Cannon Fodder 1 na Amigę z 700 godzin, gdzieś chyba dobiłem
LoL około 1000 godzin.
Diablo 2, również bardzo dużo czasu mi zabrał, ale nie mogę powiedzieć dokładnie. Może z 300
Cannon Fodder 1 na Amigę z 700 godzin, gdzieś chyba dobiłem
LoL około 1000 godzin.
Canon Fodder 1 i 2 na Amidze, ilości godzin nie pamiętam
Space Pioniers ilości godzin nie pamiętam ale niestety aktywność wynosiła 20-22/24h
Diablo 1 i 2. Przy 2 grube tygodnie grania po kilka kilkanaście godzin dziennie.
CS kilkaset godzin, kilkadziesiąt w source i kilkanaście w go.
No i pozostała drobnica.
Space Pioniers ilości godzin nie pamiętam ale niestety aktywność wynosiła 20-22/24h

Diablo 1 i 2. Przy 2 grube tygodnie grania po kilka kilkanaście godzin dziennie.
CS kilkaset godzin, kilkadziesiąt w source i kilkanaście w go.
No i pozostała drobnica.
NFS U2 - dobre kilka razy przeszedłem całą (w tym raz lub dwa na 100%)
Gran Turismo 5 - 2 miesiące młócenia kilka godzin dziennie (+prawie skończony Prologue i zaczęta 6 część w jednym ze znanych marketów - w ramach czekania na środki komunikacji publicznej
)
GTA San Andreas - ciężko określić ile w to się grało, ale na pewno "zjadła mi masę czasu z życia".
Gran Turismo 5 - 2 miesiące młócenia kilka godzin dziennie (+prawie skończony Prologue i zaczęta 6 część w jednym ze znanych marketów - w ramach czekania na środki komunikacji publicznej

GTA San Andreas - ciężko określić ile w to się grało, ale na pewno "zjadła mi masę czasu z życia".