Promocje na Playstation 4 Pro

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Filipele pisze: Ja tez zamówiłem konsolę , ale Ps4 Pro (w środę) I napisał mi na fb że w pon dojdzie.Jak rzeczywiście to będzie ta konsola to też napisze tu na forum.
Też kupiłem, ale Nintendo 2ds. Mam nauczkę na przyszłość bo kasy raczej nie odzyskam. Trudno, dałem się załapać (ach ta chciwość i skąpstwo). Przed zakupem było ok, super kontakt itp. Po zakupie zamówienie zmieniło status na wysłano, poprosiłem o nr listu przewozowego i.. tak się proszę 5 dzień. Wrzuciłem opinię na opineo (bezużyteczny portal bo opinię można zaskarżyć mimo, że druga strona nie chce negocjować) no i po rozmowie na opineo jestem pewien, że już po kasie i konsolce.
Jeśli macie możliwość wycofania przelewu to polecam to zrobić.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

mentalsacrifice pisze: Dostałam w mailu informacje o numerze przesyłki,ale klikając w nią wyskakuje informacja ‚połączyć?’ Czyli nie przekierowywuje mnie na żadna stronę..
To akurat najmniejszy powód do zmartwień. Przy zakupie konsoli PS4Pro z niemieckiego Amazonu też przez ponad tydzień nie było śladu po przesyłce o podanym przez Amazon numerze. A konsola dotarła po ponad 2. tygodniach...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Grenouille pisze:
Drelino pisze: Jest jedna dobra rzecz którą zawsze robię przy otwieraniu paczki od kuriera, nagrywam sam lub proszę kogoś o pomoc aby nagrywał gdy ja będę otwierał i sprawdzał całą zawartość
Pokaż chociaż jeden filmik bo jakoś nie mogę w to uwierzyć, że zawsze nagrywasz filmiki otwierając paczkę przy kurierze :D
to już nie chodzi o ufność do sprzedającego to już zahacza o paranoje :P
bez urazy :)

Nie nagrywam przy kurierze, aż taką osobą nie jest bo co kuriera ma wspólnego z zawartością paczki? Zazwyczaj ktoś inny odbiera przesyłkę ale jak już wrócę i otwieram to nagrywam, bo miałem przypadki że czasem czegoś brakowało(zazwyczaj jakieś tanie rzeczy) ale przy droższych uważam że jest to wymagane aby mieć dowód, ja tak uważam. Często kupuje rzeczy używane w dobrych cenach więc czasami może się zdarzyć że jakiś wałek będzie
skillzor pisze:
Drelino pisze: Jest jedna dobra rzecz którą zawsze robię przy otwieraniu paczki od kuriera, nagrywam sam lub proszę kogoś o pomoc aby nagrywał gdy ja będę otwierał i sprawdzał całą zawartość, ważne aby na początku video było widać dane od kogo to jest na paczce, w ten sposób w razie co macie dowód że zostaliście oszukani i z takim dowodem i dowodem zakupu np z maila idziecie na policje. Nie wiem czy namierzą taką osobę jeśli jednak to było oszustwo ale jednak macie dowód i zostaje wam czekać na pracę policji w razie co
To, że pójdziesz na policje nie znaczy, że oddadzą ci pieniądze ;] znam to z doświadczenia, sam kupiłem w tamtym roku telewizor w takim sklepie bo myślałem, że tak już nikt nie kradnie, w dobie dzisiejszego internetu i inwigilacji każdego da się złapać ale pardwa jest taka, że ja cie okradną to nic z tym nie zrobisz ;] Więc taki filmik tak czy siak nic nie da.
Kupuje przez allegro zazwyczaj więc tam mają jakiś program ochrony kupców i po zgłoszeniu sprawy na policję zwracają niby pieniądze
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ogólnie to ja proponuje założyć nowy temat, bo gadka o telewizorach, kurierach i innych jakoś nie pasuje do promocji na PS4 Pro ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Kondzoj pisze: Ogólnie to ja proponuje założyć nowy temat, bo gadka o telewizorach, kurierach i innych jakoś nie pasuje do promocji na PS4 Pro ;)
Zgadzam się, dlatego założyłem osobny temat o Slavcomp ale został usunięty a mój post wrzucony tutaj... i robi się jubel :D
Awatar użytkownika
Łowca

Dzisiaj poniedziałek, kuriera ani widu ani słychu. Czytałam Wasze wypowiedzi , trochę się przerazilam wiec napisałam do nich maila ze chce odstąpić od umowy, zero odpowiedzi ale co jeśli kurier przyjedzie? Nie wiem czy mam mu otworzyć, co zrobić skoro już wysłałam im tego maila? Sama nie wiem ;/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Jak przyjdzie kurier to nie odbierasz paczki. Kurier ewentualnie troche pomarudzi, ze musial jechac niepotrzebnie i tyle :)
Awatar użytkownika
Łowca

Uff! Bo już się naczytałam ze mogę mieć potem przez to problemy , ze będę musiała oddawać hajs za to ze wgl wysłali ta paczkę do mnie i tracili kasę.. Swoją droga wpisałam dziś w Google ‚slavcomp opinie’ i widzę ze kilka innych postów na temat tego sklepu na różnych forach się ostatnio pojawiło.
Awatar użytkownika
Łowca

Zamówienie złożone w zeszłym tygodniu. Po dwóch dniach status zmienił się na "wysłane", ale nie było numeru listu przewozowego. Za każdym razem odbierali telefon, ale nie byli w stanie podać numeru listu tłumacząc to jakąś awarią i zapewniali, że do którejś tam godziny na pewno mi go wyślą, a paczka będzie NAJPÓŹNIEJ w poniedziałek. Paczki nie ma, listu przewozowego nie ma, formularz kontaktowy na stronie nie działa, na fejsie nie odpowiadają, mailowo też. Do tego telefon wyłączony. Na szczęście paczka za pobraniem.
Awatar użytkownika
Łowca

Widzę ze nie jestem jedyna,u mnie identycznie, numeru listu nie ma,kuriera nie ma, cisza, pisałam na fejsie, maile wysłałam dwa. Wczoraj pełna obaw napisałam ze odstępuje od umowy-również cisza. Jednak wole kupować w sprawdzonych sklepach, dopłacić te kilka-kilkanaście zł ale przynajmniej wiem za co płace,zero nerwów. Pierwszy i ostatni raz tak zrobiłam
Awatar użytkownika
Łowca

W momencie składania zamówienia nie było jeszcze tyle komciów w necie na ich temat, ale teraz sprawa wydaje się oczywista. Do tego właśnie trafiłem na taki artykuł:
https://www.legalniewsieci.pl/aktualnos ... slavcomppl
Awatar użytkownika
Łowca

No i po wszystkim... Dobrze że mnie nie poniosło i nic nie kupiłem od tych złodziei...
https://www.opineo.pl/opinie/slavcomp-pl,negatywne
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

przecież to było oczywiste. Dobrze, jednak, że przynajmniej temat ucichnie i będziemy mogli wrócić do polowania na prawdziwe promocje (które to, notabene mogłyby się już pojawić - cała nadzieja w sezonie komunijnym)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Jak pisałem kilka postów wyżej..Dla oszczędności kilku stówek ludzie są gotowi przelewać tysiące.."sklep" nie ma rat, nie ma infolinii, pani nic nie wiedząca, właścicielem słup, nazwa i strona bardzo profesjonalna...tylko co do skali się pomyliłem - patrząc na oszukanych i tych, którzy ze wstydu się nie odezwą to będą tysiące w całej Polsce..A najlepsze, że kilka osób już pierwszego dnia znalazło kilka interesujących rzeczy, ale kto by słuchał zazdrośników? Moje tysiące to je oddam złodziejom...a za 2-3 miesiące znowu taki wałek i następne jelenie...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy

W temacie slavcomp. Znalazłem kolejną promocję podejrzanie niską. Sklep wygląda na fake. Stwierdziłem, że wrzucę tutaj ostrzeżenie.

https://rtv-delta.com/konsole/1141-sony ... results=55
W zakładce "sklepy" - zdjęcie rzekomo przedstawiające salon firmowy w Jaśle zostało zapożyczone ze strony firmy abm - producenta mebli sklepowych (Realizacje - "Galeria - Bielsko 2015").
https://www.abm.com.pl/wyposazenie-skle ... elsko-2015
Awatar użytkownika
Łowca

Wysłałem dzisiaj na "legalniewsieci" link do sprawdzenia sklepu i dzisiaj też pojawiła się u nich opinia
https://www.legalniewsieci.pl/aktualnos ... v-deltacom
Zapewne kolejny wałek... Co za pajace...
Awatar użytkownika
Łowca

Niedawno kupiłem gołe PS4 PRO za 1520 zł na grymel.pl. Dodajcie konsole do koszyka za 1600. zostawcie kartę z koszykiem na parę minut. Dostaniecie kupon rabatowy na 5% na dokończenie transakcji.
Awatar użytkownika
Łowca

Do media expert oddalem ps4 slima i kupilem ps4 pro z rabatem 500zl plus dodatkowo do wykorzystania jest bon rabatowy 500zl zerknijcie na promke moze komus podpasuje jak chcecie odsprzedac
Awatar użytkownika
Łowca

A jak własnie oceniacie tą promocje Media? jak poszła wymiana? ja ciągle z tym zwlekam, a czasu do końca zostalo mało :gwizdany:
Awatar użytkownika
Łowca

Juno pisze: A jak własnie oceniacie tą promocje Media? jak poszła wymiana? ja ciągle z tym zwlekam, a czasu do końca zostalo mało :gwizdany:
Nie opłaca się i źle się na tym wychodzi... najlepiej sprzedać konsole i wtedy kupić i będziecie mieć większy "rabat" xdd
ODPOWIEDZ