Ja również się zgłaszam ^^
Ponad 2k gier
Ponad 30 reputacji i Klub Zasłużonych od ponad roku
17 miesięcy na forum i ponad 300 postów
Klub 2000
Zapisy do zamkniętych beta-testów Salenauts
To i ja się zgłoszę.
Klub 1000, 500, Zasłużeni, długi staż i reputacja spełniona.
Klub 1000, 500, Zasłużeni, długi staż i reputacja spełniona.
Zgładzam się na ochotnika 
Klub 500,1000, Klub zasłużonych.
Na Łowcach jestem niemal od pierwszego dnia + pomoc w uzupełnianiu strony na samych jej początkach (oceny z CDA, itd.).
Angielski również zaznajomiony
z chęcią dorzucę swoje 3 grosze.

Klub 500,1000, Klub zasłużonych.
Na Łowcach jestem niemal od pierwszego dnia + pomoc w uzupełnianiu strony na samych jej początkach (oceny z CDA, itd.).
Angielski również zaznajomiony

Zgłaszam się. Jestem lekko aspołeczny, nie należę do żadnego klubu, ale mam 400 gier na Steam, ok. 50 na Uplay i tyleż na Origin i też koło tego na GOG.
Przecież mam ponad 500. Czy to jakieś lizanie sztima?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2015, o 23:24 przez Noxbi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
@Noxbi, coś mi się wydaje, że nie spełniasz kryteriów
400 gier będzie za mało (min. 500), by załapać się na gwarantowane miejsca. Do tego brak reputacji lub przynależności do zasłużonych. Ale kto wie, może coś się jeszcze zmieni. Najwyżej losowanie na stronie jak odblokuje się dany próg.
A w ogóle jak ktoś jest już jedną nogą?
Mniejsza oto. Też się zgłaszam. Dziś przekroczone 2k gier steamowych. Wysłane zgłoszenie do tej grupy, w poprzednich klubach i wysłużonych też jestem. Rep i staż powyżej minimum.

A w ogóle jak ktoś jest już jedną nogą?

- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Zapomniałem dodać, że zapisy zamykamy 2-go kwietnia. Wtedy ogłosimy nicki osób z zaproszeniami do pierwszej i trzeciej fazy testów. Nie będzie możliwości dołączenia do trzeciej fazy testów przez miejsca gwarantowane po 2gim kwietnia.
Jutro przygotuję na Łowcach giveaway trzydziestu wejściówek. Kolejnych 30 znajdziecie już teraz na stronie http://launch.salenauts.com/ .
Jutro przygotuję na Łowcach giveaway trzydziestu wejściówek. Kolejnych 30 znajdziecie już teraz na stronie http://launch.salenauts.com/ .