Seria GTA

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Kurcze już nie długo i będziemy grać w V, jestem ciekaw czy będzie też na PS4 bo PS3 już sprzedałem i nie wiem czy kupować kolejny raz czy czekać jak bedzie na PS4 :)
Ale gra zapowiada się super.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

A tu cena z dziś z mm ciekawe jak sie to ma do naszych cen.
Mediaaaaa.jpg
Mediaaaaa.jpg (243.83 KiB) Przejrzano 7304 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

47ojro czyli jakieś 197zł, więc to samo co u nas.
Zamówiłem przez stronę MM za 199zł, jutro rano przed robotą odbieram.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Ech, po paru godzinach już mogę stwierdzić, że oceny są nieco przesadzone. Sama gra jest super, ale wykonanie od strony technicznej leży. Gra często klatkuje (podczas jazdy mam jakieś 20 klatek przez cały czas), przez cały czas na naszych oczach masowo doczytują się tekstury, a na praktycznie wszystkim widzę koszmarny aliasing. Mam nadzieję, że te plotki o wersji na PS4 się sprawdzą, bo gra zwyczajnie się dusi. Do tego nieco pokpiono model jazdy, któremu sporo brakuje do czwórki. Samochody są za lekkie, nadsterowne, a do tego ręczny jest kompletnie nieużywalny, bo skręcanie podczas poślizgu odbija nienaturalnie szybko i nie da się tego dobrze opanować. Kompletnie nie leży mi też Franklin, który jest typowym murzynem i w przeciwieństwie do Trevora oraz Michaela zupełnie nie ma charakteru.

Poza tym Chop wymiata :). Mam nadzieję, że te appka iFruit w wersji na Vitę i Androida pojawi się, zanim zdążę skończyć grę.
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Oceny tej gry lecą już po renomie serii, która w sumie nie wiem za co jest tak popularna, bo poprzednie części nudziły mnie po kilkunastu godzinach rozgrywki, misje nie należały do zbyt rozwiniętych, wszystko było strasznie uproszczone. Ot nie dla mnie ta gra
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Kolejna łyżka dziegciu - nie mogę sobie znaleźć radia dla siebie. Podobają mi się pojedyncze piosenki, ale przez większość czasu przerzucam stacje i nie ma nic ciekawego. Na szczęście Trevor rekompensuje wszystko.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Pobito rekord wszech czasów! "GTA V" w dobę zarobiło 800 milionów dolarów

http://gry.onet.pl/pobito-rekord-wszech ... arow/2bnh7
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam zamiar kupić najnowsza część ze względu na rozgrywkę multi która ponoć jest epicka. Jednak jest pewien minus w pojedynkę nie ma życia na multi. Wypowie się ktoś więcej o multi?
Awatar użytkownika
Łowca

ja tam teraz czekam na GTA V w wersji PS4. Liczę na to, że fabularnie będą jakieś dodatkowe misje, bo na razie nic nie wiadomo w temacie. Gra już na PS3 wyglądała świetnie, zatem wydaje mi się, że może być to najpiękniejsza gra na nową generację.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Widzę ,że trochę ten temat przycichł ,a jestem pewny ,że ludzi zagrywających się w GTA na forum nie brakuje. Może trafiliście na jakieś ciekawe ,,easter egg'i'' sami lub w sieci ? Mnie ostatnio rozbroił wizerunek postaci z serialu Breaking Bad Jessiego Pinkmana umieszczony na jednej z gór. http://i.ytimg.com/vi/A1WjgQ9UxkQ/maxresdefault.jpg
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

castro92 pisze: Widzę ,że trochę ten temat przycichł ,a jestem pewny ,że ludzi zagrywających się w GTA na forum nie brakuje. Może trafiliście na jakieś ciekawe ,,easter egg'i'' sami lub w sieci ? Mnie ostatnio rozbroił wizerunek postaci z serialu Breaking Bad Jessiego Pinkmana umieszczony na jednej z gór. http://i.ytimg.com/vi/A1WjgQ9UxkQ/maxresdefault.jpg
fajne
no nic to czekam dalej na premiere V na PC :)
Hav
Awatar użytkownika
Hav
Łowca
Kontakt:

Specjalnie naprawiłem Xboxa, żeby przejść GTA V. Pograłem może z 2 godziny i zarówno Xbox jak i gra leżą i się kurzą. :/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam pytanie, czy jak wyjdzie GTA 5 na PC to multi będzie zsynchronizowane tak żeby PC'towiec grał z konsolowcem, hmmm?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie ma takiej opcji
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ok, szkoda
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Hav pisze: Specjalnie naprawiłem Xboxa, żeby przejść GTA V. Pograłem może z 2 godziny i zarówno Xbox jak i gra leżą i się kurzą. :/
Ja próbowałem na PS3. Też może dwie godziny wytrzymałem i sobie dałem spokój. Nic ciekawego. Ale to kwestia gustu.
ODPOWIEDZ