[PC] Dying Light - Coop

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Poszukuję jednej osoby do achievementa "Polyamory", więc jeśli ktoś jest chętny proszę o info na steama :P
Juz nieaktualne :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

w sumie po przejsciu singla odlozylem na chwile na bok DL, ale gdyby ktos chcial machnac multi acziwy to jestem w tygodniu codziennie po 23 dostepny na sztim.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

W razie czego mogę machnąć osiągnięcia ze współpracy. Poliamoria również wchodzi w grę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Także się pisze na achivmenty sieciowe - głównie te mi zostały.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Ja również zgłaszam chęć wykonania 5 zadań w trybie współpracy!:)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

No to dodawajcie na steama, zbierajcie ekipę i jedziemy! W razie gdybyście wysłali mi zaproszenie lub chcieli się umówić na konkretny termin to mówcie. Mało ostatnio na steamie jestem, ale tutaj PW wyślijcie to wpadnę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Dzięki za wykonanie aczików. Potrzebowałbym jeszcze Igrzyska Harrańskie dokończyć, jak coś jestem ok 23 codziennie. A poniżej dwa bonusiki :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Szukam kompana/kompanów do ukończenia DLC Bozak Horde. Niestety w pojedynkę nie daję rady :(
Awatar użytkownika
Łowca

Witam. Szukam ludzi do gry DL oczywiście dodatek te jeśli są jacyś chętni to proszę o zaproszenia na steam mój nick to damianiak91 :) Oczywiście chodzi o przejście gry od początku do końca oraz zrobienie osiągnięć :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

gra ktoś jeszcze ?
dodajcie
http://steamcommunity.com/id/Legionxhunt/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jakby ktoś reflektował na coopowe acziwki to zapraszajcie: http://steamcommunity.com/id/hextorio/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Szukam kogoś, kto dopiero zaczął, bo nie widzę funu w graniu z wymiataczami. Mój profil: http://steamcommunity.com/id/jackpl
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Lekki offtop. Co to za cuda, że steam mi pokazuje , że posiadam following enhnced? też tak macie?

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Może dlatego, że nie ma innej wersji na steamie, a tak naprawdę masz poprzednią bez tego rozszerzenia the following.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Tak, ja też tak mam. Przez co nie wygram The Fallowing na steamgifts :-D
Awatar użytkownika
Łowca

Emkas pisze: Tak, ja też tak mam. Przez co nie wygram The Fallowing na steamgifts :-D
Troche lipa , mam to samo , jak juz piszą żę mam to mogli by tez zawartos normalnie dawac ;P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

@pelikulas każdy dostał aktualizację do EE, co nie zmienia faktu ze jak ktoś nie ma Season Pass, to go w dalszym ciągu nie ma :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Poszukuję osoby do ostatniego osiągnięcia Together Till the End, dokładniej
Spoiler:pokaż
. Mowa o osiągnięciu z dlc Bozak Horde, więc trzeba mieć chociaż to dlc. Jako że horde bozaka zrobiłem samemu bez problemów, toteż druga osoba nie musi mieć ukończonego, ważne żeby za bardzo mi nie utrudniała (czyt. nie będzie spadać ginąć bezsensownie, zjawi się w wyznaczonym punkcie o czasie żeby wystartować zadanie, nie wyrzuci w eter kanistrów, pomoże w zabijaniu a zadania z bieganiem zostawi mi) to powinniśmy za pierwszym podejściem to zrobić, dzięki czemu dostanie Bozak Bow. Z ponownym przejścięm dla osiągnięcia Together Till the End także nie będzie problemu. A jak będzie ładnie szło to i pomogę w zdobyciu strzał.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Merque pisze: Poszukuję osoby do ostatniego osiągnięcia Together Till the End, dokładniej
Spoiler:pokaż
. Mowa o osiągnięciu z dlc Bozak Horde, więc trzeba mieć chociaż to dlc. Jako że horde bozaka zrobiłem samemu bez problemów, toteż druga osoba nie musi mieć ukończonego, ważne żeby za bardzo mi nie utrudniała (czyt. nie będzie spadać ginąć bezsensownie, zjawi się w wyznaczonym punkcie o czasie żeby wystartować zadanie, nie wyrzuci w eter kanistrów, pomoże w zabijaniu a zadania z bieganiem zostawi mi) to powinniśmy za pierwszym podejściem to zrobić, dzięki czemu dostanie Bozak Bow. Z ponownym przejścięm dla osiągnięcia Together Till the End także nie będzie problemu. A jak będzie ładnie szło to i pomogę w zdobyciu strzał.
W sumie to ja mógłbym spróbować i pomóc, albo chcoiaz nie przeszkodzić :D Choć to zależy od godzin w jakich chciałbyś grać :) Podstawke przeszedłem, dlc mam. Jak zainteresowany to wysyłaj zapro na steamie.
Awatar użytkownika
Łowca

Ktoś chętny do pomocy w osiągnięciu
Poliamoria
Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami.
ODPOWIEDZ