Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Zdaje się, że faktycznie sama podstawka plus jakieś 8 osiem mapek, ale dodatków innych brak.Ten Warhammer 40,000: Dawn of War: Game of the Year Edition to sama podstawka czy zawiera jakieś dodatki?

Dobili, dobili
I fajnie, niech się THQ trochę podratuje.
Swoją drogą to pamięta/wie ktoś może o tej promocji Amnesia Fortnight?
https://www.humblebundle.com/double-fine
Może nie jest to jakaś rewelacja na miare THQ-owego bundla, ale wygląda ciekawie. W skrócie rzecz ujmując-na początku można było głosowac między 23 propozycjami, z których ostatecznie wybrano 5, które w ciągu dwóch tygodni mają zostać stworzone w formie prototypów ( i nawet klucze steam będą do nich!). Na start dali prototyp gry Costume Quest (nędza straszna, prawdę powiedziawszy) oraz po pewnym czasie prototyp Brazena. Gry chyba jeszcze są tworzone (mam dziwne wrażenie, że przesunęli o kilka dni zakończenie), więc trochę sobie poczekamy na te zwycięskie prototypy.

Swoją drogą to pamięta/wie ktoś może o tej promocji Amnesia Fortnight?
https://www.humblebundle.com/double-fine
Może nie jest to jakaś rewelacja na miare THQ-owego bundla, ale wygląda ciekawie. W skrócie rzecz ujmując-na początku można było głosowac między 23 propozycjami, z których ostatecznie wybrano 5, które w ciągu dwóch tygodni mają zostać stworzone w formie prototypów ( i nawet klucze steam będą do nich!). Na start dali prototyp gry Costume Quest (nędza straszna, prawdę powiedziawszy) oraz po pewnym czasie prototyp Brazena. Gry chyba jeszcze są tworzone (mam dziwne wrażenie, że przesunęli o kilka dni zakończenie), więc trochę sobie poczekamy na te zwycięskie prototypy.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
The Humble Indie Bundle 7
http://www.humblebundle.com/
Snapshot The Binding of Isaac + DLC Closure Indie Game The Movie
Shank 2
Powyżej średniej: Dungeon Defenders + DLC Legend of Grimrock
http://www.humblebundle.com/
Snapshot The Binding of Isaac + DLC Closure Indie Game The Movie
Shank 2
Powyżej średniej: Dungeon Defenders + DLC Legend of Grimrock
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
IMO trochę kiepsko. Od piątki zaczynają się już robić słabsze te HiBy
Shank 2 - spoko, choć mam grę już z EA Indie Bundle (
)
Grimrock - fajnie
Reszta imo kiepska. Issaca większość osób już ma bo był do wzięcia za grosze, Dungeon Defenders to powtórka z IR, a reszta to no name'y...
Shank 2 - spoko, choć mam grę już z EA Indie Bundle (

Grimrock - fajnie
Reszta imo kiepska. Issaca większość osób już ma bo był do wzięcia za grosze, Dungeon Defenders to powtórka z IR, a reszta to no name'y...
Ja się zastanawiam nad kupnem tego bundla (The Humble Indie Bundle 7). Powiedzielibyście mi tylko czy mogę wybierać sobie jakie gry chce dołączyć do Steam-a, czy będzie jeden kod do wszystkich gierek i filmu?
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Dobry bundle, zastanawiam się czy brać za dolca czy dopłacić do BTA... Dużo dają te DLC do Dungeon Defenders, warto do nich dopłacać, bo podstawkę DD już mam, a Grimrock mnie nie interesuje?
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 87 razy
- Kontakt:
Dodano trzy kolejne tytuły: The Basement Collection, Cave Story+, Offspring Fling.\
Obok tematu, orientujecie się gdzie najlepiej szukać poprzednich wersji HIB? Jak rozglądałem się na ebay itd. to dochodzę do wniosku, że tylko Polacy 'chomikują' klucze z poprzednich wersji w celach zarobkowych hehe
Obok tematu, orientujecie się gdzie najlepiej szukać poprzednich wersji HIB? Jak rozglądałem się na ebay itd. to dochodzę do wniosku, że tylko Polacy 'chomikują' klucze z poprzednich wersji w celach zarobkowych hehe
- Kontakt:
@http://lowcygier.pl/uzytkownik/illestalexander/Szukaj na steamtrades, tam trochę tego jeszcze zostało. Jak chcesz to mogę Ci za darmo odstąpić klucz do HiB2 na desurę.
Czy ktoś kupił może pełną wersję tego HIB-a (łącznie z Grimrockiem i Dungeon Defenders)? Jak wygląda sytuacja z DLC-kami do DD? Czy:
-są oddzielne klucze do każdego
-jest jeden klucz do wszystkich
-jest jeden klucz do DD i wszystkich DLC-ków(czyli wszystko razem w jednym kluczu, gra i dlc-ki)?
-są oddzielne klucze do każdego
-jest jeden klucz do wszystkich
-jest jeden klucz do DD i wszystkich DLC-ków(czyli wszystko razem w jednym kluczu, gra i dlc-ki)?
- Kontakt:
@IllestAlexanderTrzymam dla Ciebie w ramach refunda
, zgłoś się na steam.
A co do dodanych gier to jest naprawdę nieźle. W Offspring Fling zagram z miłą chęcią, Cave Story + mam i polecam. Basement mnie nie interesuje.
EDIT:Mam do oddania za darmo klucze On Live do gier ze starszych HiBów, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na steam lub PW.

A co do dodanych gier to jest naprawdę nieźle. W Offspring Fling zagram z miłą chęcią, Cave Story + mam i polecam. Basement mnie nie interesuje.
EDIT:Mam do oddania za darmo klucze On Live do gier ze starszych HiBów, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na steam lub PW.