5 dolarów paypal.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@smugglersun
Nic nie dostałem. Po prostu wczoraj wysłałem maila i dzisiaj dostałem odpowiedź i info o przelaniu pieniędzy.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Czyli byłeś jedną z pierwszych osób. Teraz zrobiła się nawałnica ludzi i support PP nie chcąc wysyłać pieniedzy po prostu nam kłamie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Pozew zbiorowy?
Edit: Imho jeszcze nie dziś ale kiedyś na tych wałkach się przejadą.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 10:55 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Mogę wykorzystać jakby co odpowiedzi na wasze zapytania do PP? Chciałbym zapytać support dlaczego wielu osobom odpisują całkowicie ze sobą sprzeczne rzeczy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

sergeron pisze: @smugglersun
Nic nie dostałem. Po prostu wczoraj wysłałem maila i dzisiaj dostałem odpowiedź i info o przelaniu pieniędzy.

A mam pytanie czy w mailu do nich pytałeś się czy Twoje konto "zasługuje" na promocję czy od razu prosto z mostu waliłeś coś w stylu "kiedy dostanę moje $" ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

A u mnie bez konkretnego rozwiązania wątpliwości:
Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego.

Panie (...), promocja ta skierowana jest do losowych użytkowników serwisu PayPal. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do niej dostanie Pan zaproszenie na adres email, na który zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal.

Mam nadzieję, że informacje, których udzieliłam powyżej, odpowiadają na Pańskie pytanie. W razie dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Z tego co widziałem na SB to zapytal się czy zasługuje (i pewnie uwzględnił, że jest modem na łowcach to od razu mu wysłali :trollface: )
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

@smugglersun
Ciekawe czy jest tak jak mówisz, że Ci co wysłali jako pierwsi do nich zapytania dostali te $5 a teraz jak robi się tłok to oleją następnych, czy np. są jakieś inne warunki które biorą pod uwagę, np. czy podpięta karta (nie sądzę), ilość środków na koncie, obrót z ostatniego miesiąca itp. U sergerona obrót podejrzewam jest niewąski przez akcje zbiorowe itp.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A mi napisali, że promocja od początku dotyczyła tylko użytkowników z Ameryki Południowej. :E
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pewnie ludzie zaczęli robić mulikonta.

Wczoraj doszedł spam na support i focha strzelili
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Eh i nie ma 5$ :<
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To mi pewnie odpiszą, że promocja dotyczyła Arktyki :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

xpaco pisze: To mi pewnie odpiszą, że promocja dotyczyła Arktyki :)
Ta, najlepiej jeszcze, że Atlantydy... Albo znajdzie się wierny fan serii Bioshock ze strony PP i powie zimną czcionką w mejlu, ze promocja dotyczyła tylko Rapture :E
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Panie Michale, kupony promocyjne wysyłane są do losowo wybranych użytkowników naszego serwisu, którzy wzięli udział w promocji. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do skorzystania z kuponu, otrzyma Pan wiadomość email na adres, pod którym zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal z zaproszeniem do skorzystania z kuponu.
No to lecę teraz z odpowiedzią, ze nie było nawet słowa o losowym rozdawnictwie. Ma ktoś pierwszą wersję regulaminu? Pamiętam, że pod koniec procesu było jasno napisane, że kupon dostanę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Może warto im wspomnieć że Amazon wraz z Amazon Payments niedługo zawita do Polski :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

smugglersun pisze:
Panie Michale, kupony promocyjne wysyłane są do losowo wybranych użytkowników naszego serwisu, którzy wzięli udział w promocji. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do skorzystania z kuponu, otrzyma Pan wiadomość email na adres, pod którym zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal z zaproszeniem do skorzystania z kuponu.
No to lecę teraz z odpowiedzią, ze nie było nawet słowa o losowym rozdawnictwie. Ma ktoś pierwszą wersję regulaminu? Pamiętam, że pod koniec procesu było jasno napisane, że kupon dostanę.
https://www.youtube.com/watch?v=VrGejWnj6WE

Mam tylko filmik, na którym jest napisane "limit one per customer". Nie ma nigdzie napisane, że rozdawanie kuponu odbywa się w sposób losowy.

Edit: dostałam odpowiedź
Szanowna Pani Klaudio xxx,

Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego.

Pani Klaudio, niestety Pani konto nie zostało wylosowane w promocji do wygrania kuponu w kwocie 5.00 USD

Wyrażamy nadzieję, że zostanie Pani zakwalifikowana w przypadku jednej z przyszłych ofert specjalnych.

Zachęcamy również do korzystania z serwisu PayPal na co dzień.

Dziękuję i pozdrawiam.
Tak, z PayPala kupowałam tylko paczki na Humble Bundle i czasem dopłacić parę groszy na Steam. W obu przypadkach mogę płacić też kartą, więc jak wydam pozostałe 20 zł, które tam mam to nie będę już go doładowywać.

Co jak co, ale myślałam że PayPal poważniej do tego podejdzie. Rozumiem zmianę, gdzie trzeba zapłacić minimum $6, żeby skorzystać z tego kuponu. Ale takie plątanie się w zeznaniach to już jest przegięcie :D
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 12:07 przez MSKOTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

smugglersun walcz! Dobrze robisz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Kod: Zaznacz cały

Szanowny Panie xxxxxxxxxxxxxx,

Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego na kwotę 5 USD.

Panie Radosławie, sprawdziłam Pańskie konto PayPal i widzę, że niestety Pana konto nie zostało wylosowane w promocji do wygrania kuponu w kwocie 5.00 USD.

Firma PayPal organizuje wiele promocji i dodatkowych ofert. Wyrażamy nadzieję, że zostanie Pan zakwalifikowany w przypadku jednej z przyszłych ofert specjalnych.

Zachęcamy również do korzystania z serwisu PayPal na co dzień.

Dziękuję i pozdrawiam.
odpowiedź dosłownie po 3 minutach od wysłania zapytania... nie wiem czy się coś uda dalej wywalczyć
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

@szala1981 - Ci też odpisał Adrian Z. ? Bo treści e-mail są prawie identyczne
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 12:10 przez MSKOTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany