@smugglersun
Nic nie dostałem. Po prostu wczoraj wysłałem maila i dzisiaj dostałem odpowiedź i info o przelaniu pieniędzy.
5 dolarów paypal.
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Pozew zbiorowy?
Edit: Imho jeszcze nie dziś ale kiedyś na tych wałkach się przejadą.
Edit: Imho jeszcze nie dziś ale kiedyś na tych wałkach się przejadą.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 10:55 przez morganpl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Mogę wykorzystać jakby co odpowiedzi na wasze zapytania do PP? Chciałbym zapytać support dlaczego wielu osobom odpisują całkowicie ze sobą sprzeczne rzeczy
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 87 razy
- Kontakt:
A u mnie bez konkretnego rozwiązania wątpliwości:
Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego.
Panie (...), promocja ta skierowana jest do losowych użytkowników serwisu PayPal. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do niej dostanie Pan zaproszenie na adres email, na który zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal.
Mam nadzieję, że informacje, których udzieliłam powyżej, odpowiadają na Pańskie pytanie. W razie dalszych pytań prosimy o ponowny kontakt.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
@smugglersun
Ciekawe czy jest tak jak mówisz, że Ci co wysłali jako pierwsi do nich zapytania dostali te $5 a teraz jak robi się tłok to oleją następnych, czy np. są jakieś inne warunki które biorą pod uwagę, np. czy podpięta karta (nie sądzę), ilość środków na koncie, obrót z ostatniego miesiąca itp. U sergerona obrót podejrzewam jest niewąski przez akcje zbiorowe itp.
Ciekawe czy jest tak jak mówisz, że Ci co wysłali jako pierwsi do nich zapytania dostali te $5 a teraz jak robi się tłok to oleją następnych, czy np. są jakieś inne warunki które biorą pod uwagę, np. czy podpięta karta (nie sądzę), ilość środków na koncie, obrót z ostatniego miesiąca itp. U sergerona obrót podejrzewam jest niewąski przez akcje zbiorowe itp.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ktoś wczoraj dostał http://lowcygier.pl//forum/viewtopic.ph ... start=5780
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
No to lecę teraz z odpowiedzią, ze nie było nawet słowa o losowym rozdawnictwie. Ma ktoś pierwszą wersję regulaminu? Pamiętam, że pod koniec procesu było jasno napisane, że kupon dostanę.Panie Michale, kupony promocyjne wysyłane są do losowo wybranych użytkowników naszego serwisu, którzy wzięli udział w promocji. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do skorzystania z kuponu, otrzyma Pan wiadomość email na adres, pod którym zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal z zaproszeniem do skorzystania z kuponu.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=VrGejWnj6WEsmugglersun pisze:No to lecę teraz z odpowiedzią, ze nie było nawet słowa o losowym rozdawnictwie. Ma ktoś pierwszą wersję regulaminu? Pamiętam, że pod koniec procesu było jasno napisane, że kupon dostanę.Panie Michale, kupony promocyjne wysyłane są do losowo wybranych użytkowników naszego serwisu, którzy wzięli udział w promocji. Jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do skorzystania z kuponu, otrzyma Pan wiadomość email na adres, pod którym zarejestrowane jest Pańskie konto PayPal z zaproszeniem do skorzystania z kuponu.
Mam tylko filmik, na którym jest napisane "limit one per customer". Nie ma nigdzie napisane, że rozdawanie kuponu odbywa się w sposób losowy.
Edit: dostałam odpowiedź
Tak, z PayPala kupowałam tylko paczki na Humble Bundle i czasem dopłacić parę groszy na Steam. W obu przypadkach mogę płacić też kartą, więc jak wydam pozostałe 20 zł, które tam mam to nie będę już go doładowywać.Szanowna Pani Klaudio xxx,
Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego.
Pani Klaudio, niestety Pani konto nie zostało wylosowane w promocji do wygrania kuponu w kwocie 5.00 USD
Wyrażamy nadzieję, że zostanie Pani zakwalifikowana w przypadku jednej z przyszłych ofert specjalnych.
Zachęcamy również do korzystania z serwisu PayPal na co dzień.
Dziękuję i pozdrawiam.
Co jak co, ale myślałam że PayPal poważniej do tego podejdzie. Rozumiem zmianę, gdzie trzeba zapłacić minimum $6, żeby skorzystać z tego kuponu. Ale takie plątanie się w zeznaniach to już jest przegięcie

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 12:07 przez MSKOTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Szanowny Panie xxxxxxxxxxxxxx,
Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego na kwotę 5 USD.
Panie Radosławie, sprawdziłam Pańskie konto PayPal i widzę, że niestety Pana konto nie zostało wylosowane w promocji do wygrania kuponu w kwocie 5.00 USD.
Firma PayPal organizuje wiele promocji i dodatkowych ofert. Wyrażamy nadzieję, że zostanie Pan zakwalifikowany w przypadku jednej z przyszłych ofert specjalnych.
Zachęcamy również do korzystania z serwisu PayPal na co dzień.
Dziękuję i pozdrawiam.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
@szala1981 - Ci też odpisał Adrian Z. ? Bo treści e-mail są prawie identyczne
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 12:10 przez MSKOTOR, łącznie zmieniany 1 raz.