który CoD?

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Co osoba to kazdy inne zdanie. Mi najbardziej przypadly do gusty produkcje Trayarch i szczerze mowiac nie moge sie doczekac co zaprezentuja za rok. W necie pojawialy sie juz nawet grafiki odnosnie World At War 2, czyzby modly o FPS z WŚ2 zostaly wysluchane wkoncu ? Zobaczymy.

Statsy z multi:
BO1 560h
Ghosts 341h
BO2 336
WaW ~300h
MW2 244h
MW1 mam okolo 100h bo jeszcze nie bylo steamowe
MW3 51h

I tak tez oceniam popularnosc poziomow CoD dla mnie.
Ghosts na pewno jest wolniejszy i bardziej taktyczny co przelozylo sie na kampienie :) ale kazdy lubi co innego
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Skoro temat już został odkopany to też włożę swoje pięć groszy ;).

BOII w multi jest znakomite, podobnie MW i BO. MW2 i MW3 nie ogrywałem zbyt wiele, natomiast Ghosts jest po prostu niegrywalne z powodu beznadziejnych map, kamperów, bardzo wolnej rozgrywki i fatalnej optymalizacji samej gry.
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

RoyKeane pisze: Skoro temat już został odkopany to też włożę swoje pięć groszy ;).

BOII w multi jest znakomite, podobnie MW i BO. MW2 i MW3 nie ogrywałem zbyt wiele, natomiast Ghosts jest po prostu niegrywalne z powodu beznadziejnych map, kamperów, bardzo wolnej rozgrywki i fatalnej optymalizacji samej gry.
Właśnie mi uświadomiłeś dlaczego Ghosts nie przypadł mi do gustu. Mapy! One po prostu są słabe i nie zapadają w pamięć. Każdy CoD ma jakąś kultową mapę jak choćby: Terminal, Nuketown czy Crash.

I tak pewnie go w końcu kupię jak będzie dobra okazja, coby kampanię przejść...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Imo tylko mw1 albo bo1. O ile dobrze pamiętam to tylko te części miały dedyki, więc wszystkie inne części pod technicznym względem multi to kupa. Mw i bo1 były też w miarę dobrze zbalansowane, nie było zbyt wielu bzdurnych i niepotrzebnych gadżetów i killstreaków.
Awatar użytkownika
Łowca

Dokładnie co osoba to inne zdanie. Moim zdaniem BO2 > Ghosts > reszta >BO1. Na dniach planuję zakup AW. Jako że uwielbiam Titanfalla zapewne ta część także przypadnie mi do gustu. W BO2 chyba tylko single jest słabszy, strasznie się na nim męczyłem.
Awatar użytkownika
Łowca

Graj w MW3!
ODPOWIEDZ