Wg danych z wykresu sprzedaje się teraz około 150 kopii dziennie a zostały 3 dni więc niespecjalnie uda się zebrać 5000.
Z drugiej strony sam jestem negatywnie zaskoczony tą informacją z Facebooka, bo spodziewałem się, że bonus growy dla progu BTA będzie tak czy inaczej, a tu wychodzi na to, że może go nie być wcale.
GamesRage- topware bundle
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Było gdzieś o tym info pierwszego dnia na stronie bundla? Bo kupiłem BTA właśnie po to, żeby mieć wszystkie bonusy, a tu proszę - nagle okazuje się, że może nie być wszystkich? Jeśli tak, to podejrzewam, że nie tylko dla mnie będzie to koniec przygody z tym tworem.
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Zresztą, inna sprawa, że twórcy mówili, że bonusy będą tylko dla BTA, więc wziąłem BTA. A tu proszę, Jack Orlando na którym mi dość mocno zależało wylądował w progu dolarowym. Wiem że dałem tylko 80 centów więcej niż normalnie, ale takie coś wkurza. Jeśli do tego nie dadzą kolejnych bonusów to będzie to strasznie nieuczciwe wobec klienta.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
ale te bonusy nie są tylko dla BTA? Myślałem, że ich umiejscowienie na stronie to raczej pomyłka, ktoś kupował po ogłoszeniu bonusów i dostał je? Poza tym - w nonbta dodatek do gry będącej w bta? 

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Prawdę mówiąc nie bardzo wierzyłem w te opowieści o odblokowaniu dodatkowych gier po przekroczeniu progu 5 tys. bundli. A jednak:
https://twitter.com/GamesRageorg/status ... 7335234560
"Only 585 bundles left to unlock our last bonuses!"
Trochę przykre, że podczas trzeciej edycji dzieją się takie rzeczy.
Czy naprawdę tak wielkim problemem było napisanie, że pierwszy bonus odblokuje się po tygodniu a kolejny po pięciu tysiącach sprzedanym paczek?! Byłoby od początku jasne a tak to znowu wszyscy (całkiem słusznie) marudzą.
Ja na przykład czekam z zakupem bo nie wiem czy jest sens przebijać średnią. Na rynku jest tyle bundli, że 0,9$ to dość znaczna kwota za która mogę kupić coś co mnie naprawdę interesuje.
https://twitter.com/GamesRageorg/status ... 7335234560
"Only 585 bundles left to unlock our last bonuses!"
Trochę przykre, że podczas trzeciej edycji dzieją się takie rzeczy.
Czy naprawdę tak wielkim problemem było napisanie, że pierwszy bonus odblokuje się po tygodniu a kolejny po pięciu tysiącach sprzedanym paczek?! Byłoby od początku jasne a tak to znowu wszyscy (całkiem słusznie) marudzą.
Ja na przykład czekam z zakupem bo nie wiem czy jest sens przebijać średnią. Na rynku jest tyle bundli, że 0,9$ to dość znaczna kwota za która mogę kupić coś co mnie naprawdę interesuje.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Słabo to wygląda, tym bardziej, że na samej stronie nadal wzmianki o progu sprzedaży nie ma (a samą liczbę kupionych paczek też nie tak łatwo znaleźć). Przykro mówić, ale pachnie to krętactwem, znów będą w świecie gadać, że Polacy to złodzieje 
Żeby chociaż tym ostatnim soundtrackiem była ścieżka z Jacka Orlando i to w równie dobrej jakości co albumy z obu Two Worlds.

Żeby chociaż tym ostatnim soundtrackiem była ścieżka z Jacka Orlando i to w równie dobrej jakości co albumy z obu Two Worlds.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Cenowo drugi próg jeszcze jest spoko. Szczególnie, że żadnej z tych gier jeszcze nie miałem.
Jednak działanie strony, a najbardziej ładowanie całej strony dla ujawnienia jednego kodu, strasznie mnie denerwuje.
Jeżeli się bardziej nie postarają to nie wróżę im ciekawej przyszłości.
Jednak działanie strony, a najbardziej ładowanie całej strony dla ujawnienia jednego kodu, strasznie mnie denerwuje.
Jeżeli się bardziej nie postarają to nie wróżę im ciekawej przyszłości.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W komentarzach pod newsem o tym bundlu wypowiadał się ktoś z nim związany, polecam przeczytać. Teksty o ilości gier, że będzie ich o wiele więcej czy też komentarz mówiący wyraźnie o bonusach dla wszystkich co zapłacili powyżej bta. Natomiast zero informacji na stronie czy w komentarzach o progu 5tys sprzedanych sztuk. Jak dla mnie dorzucenie na tą chwilę jednej gry i jednego dlc to jawna kpina. Mam nadzieję, że po zakończeniu bundla poinformujecie o jego przebiegu na głównej.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
No tak napisali na twitterze: https://twitter.com/GamesRageorg/status ... 7552770048
Jakaś szansa jest, jeszcze niecałe 150 paczek.
Mam nadzieje, że skończy sie jak w grupiees, że mówia o progach żeby podkręcić sprzedarz, a w końcu i tak dadzą bonusy bez względu na wyniki. Jeśli nie, to robią sobie kiepski marketing tymi obiecankami wcześniejszymi, a tym sposobem sobie fanów nie przysporzą.