Generalnie tego nie robię, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
FrozenShade - ban za zawracanie mi gitary i ogólny trolling pomimo ostrzeżeń że tak się to skończy.
Porządek na forum
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Drugie ostrzeżenie dla cFalcon. Koleś już raz dostał bana, umówiliśmy się że jest tu na specjalnych prawach, bo jakoś, na nowym koncie, zyskał sobie trochę reputacji i starał się pomagać. Jednak widzę, że nic z tego nie będzie. Użytkownik postawił sobie za cel nieustannie mnie krytykować i obrażać. Daję ostatnią szansę. Jeszcze jeden pojazd po mnie bądź jakimkolwiek userze = ban forever. Na kolejne multikonta też.
- Kontakt:
AndrewBoss - surowa ręka admina prędzej czy później dopadnie każdego. Wziąłem się za sprzątanie komentarzy pod newsem o Humble Bundle i znalazłem twoją odzywkę "A jak szacunku nie masz to s***rdalaj na drzewo rąbać banany". Takim tonem tutaj nie rozmawiamy, więc przyznaję ci kolejne ostrzeżenie.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://lowcygier.pl/forum/memberlist.ph ... ile&u=3289 - ban na shoutbox
- Kontakt:
http://lowcygier.pl/forum/memberlist.ph ... ile&u=3337 warn, regulamin §14.
- Kontakt:
Jest to moja decyzja i, mowiac dokladniej, chodzi o komentowanie newsów. Nie wyobrazam sobie sytuacji, w której uzytkownik nie moze sie zapytac "jakie gry polecacie", bo dostaje ochrzan od Falcona:
A ty nie masz swojego zdania? Chyba z ponad 76 000 gier coś ci się spodoba.
Ja powiem że „A” jest fajne, tak samo „B” jest dobre a nawet warto zagrać w „C”, ty zagrasz i stwierdzisz, że wolisz „E”, „F” i „G”.
To po co ciągnąć debilne tematy, które są standardem na tej stronie czyli „ty jesteś … bo ci się nie podoba to co mnie”.
Ban co najmniej na miesiac. Jezeli na forum nie bedzie z toba zadnych problemow to zglos sie na pw i odblokuje ci mozliwosc komentowania.
- Kontakt:
cFalcon - ban na 2 tygodnie za obrażanie innego użytkownika przy recydywie z poprzednich "akcji":
Miałeś "szczęście", że ustawiając ci tego bana w pośpiechu przez smartfona zrobiłem to niepoprawnie. Zanim się zorientowałem, że nadal możesz pisać komentarze, ponownie zabłysnąłeś. Gratulacje.
Możliwość pisania komentarzy nie zostanie przywrócona przez minimum 6 miesięcy.Widzę przed tobą duże problemy ze zdaniem matury, ale nie przejmuj się robol im głupszy tym lepszy.
Ty chyba masz problemy ze zrozumieniem tak prostych pytań jak np. o własne nazwisko.
Miałeś "szczęście", że ustawiając ci tego bana w pośpiechu przez smartfona zrobiłem to niepoprawnie. Zanim się zorientowałem, że nadal możesz pisać komentarze, ponownie zabłysnąłeś. Gratulacje.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ban dla michal.okulski za multikonto i reklamę.
- Kontakt:
http://lowcygier.pl/forum/memberlist.ph ... ile&u=3702 - permanentna blokada na przeglądanie i używanie działu handlowego w związku ze skargami innych userów oraz podejrzeniami o oszustwo.
- Kontakt:
Zabko92 - ostrzeżenie za złamanie 23 punktu regulaminowego + naprawdę bardzo oczywisty i irytujący spam.
Wątek w pchlim targu usunięty + brak możliwości publikowania tam ofert przez 3 miesiące.
Edyta: drugie ostrzeżenie + dożywotni ban na SB za link do własnej aukcji na Allegro.
Wątek w pchlim targu usunięty + brak możliwości publikowania tam ofert przez 3 miesiące.
Edyta: drugie ostrzeżenie + dożywotni ban na SB za link do własnej aukcji na Allegro.