Sklep Blizzard na Allegro - bonusy
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Do mnie również wszystko doszło. Biorąc pod uwagę, że miałem zamiar kupić podkładkę, a ta jest droższa niż te 30 zł wydane na Warcraft 3, a dodatkowo dostałem miniartbook + notes z Diablo 3 (z czego bardzo cieszy się moja dusza kolekcjonera), to była to dobra okazja.
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Już nie aktualne. Gratuluję, niezłe gadżety.
edit:
Błąd , raczej pilnuję się i staram by ich nie było, bardziej zrobię czasem błędy dźwiękowe , ze względu na mój ubytek 70% słuchu- obustronnie uszkodzony nerw.
edit:
Błąd , raczej pilnuję się i staram by ich nie było, bardziej zrobię czasem błędy dźwiękowe , ze względu na mój ubytek 70% słuchu- obustronnie uszkodzony nerw.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2014, o 20:12 przez RedEvil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
To była promocja na otwarcie sklepu na allegro. Zresztą pisałeś w tym temacie i jak dobrze pamiętam, to lekko wyśmiewałeś te bonusy. Ja od razu na zdjęciu zauważyłem, że to QCK i głównie dlatego brałem tego Warcrafta.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt: