Playfire

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Leigam pisze:
RoyKeane pisze:
Nie musisz instalować Playfire, aby naliczało Ci acziki, a tym samym kredyty.
Tz. stworze konto na GMG i zsynchronizuje ze steam i tyle?
Czy są jakieś dodatkowe wymagania żeby później wydać zgromadzone pieniądze, czy niema z tym problemów?
Musisz mieć jedynie konto na GMG oraz na Playfire, do którego podpinasz Steama i tyle.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Niektóre są strasznie czasochłonne, a ja nie mam zbytnio czasu, więc pytanie, czy ktoś bawił się Steam Achievement Managerem? Ktoś obeznany może nawet na pw jakieś info dać.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Dobra sprawa, wchodzę na GMG a tam $1,10 GMG Credit. Znalazłem mail że playfire wyśledziło u mnie 2 gry i 0 achievemntów i dają mi za to 0.60 funta. Miło z ich strony, ale nadal nie wiem jakie to gry. Jest gdzieś obecna lista gier za które się kasę dostaje?

EDIT: A dobra, już wiem, wszystko jest w profilu na Playfire.
Szkoda, że nie dają wstecz za już zdobyta osiągnięcia bo mnie kilka nagród minęło.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Nie ma jakiegoś sposobu na tego Playfire? Bo jak widzę, to gdyby wszystko poprawnie chodziło, to powinienem mieć po 0,45 funta od FF8 i Hitman: Absolution, włączyłem na chwilę FF8, by sprawdzić czy naliczy mi za achievementy i nic, a wolałbym nie zmarnować okazji :p
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Mam podobny problem, napisałem nawet w tej kwestii przed chwila do supportu. U mnie balance z tego tygodnia jest ciągle na zerze mimo zainstalowania klienta, posiadania achievementów z FF VIII i Sleeping Dogs. Uruchomienia Thief'ów. Zobaczymy co odpowiedzą.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 68 razy
Podziękowania: 84 razy
Kontakt:

Mi brakowało 2 aczików, napisałem do supportu i dodali mi od razu dolary do portfela GMG. Co ciekawe aczików nadal nie mam odblokowanych w profilu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Ja mam z kolei inne pytanie. Jakim cudem zalicza Wam bonus w dolarach, zamiast w funtach? :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Camillo pisze: Ja mam z kolei inne pytanie. Jakim cudem zalicza Wam bonus w dolarach, zamiast w funtach? :)
Nalicza w funtach. Transferuje na GMG w dolarach.
Awatar użytkownika
Łowca

O, to ciekawe. Dziękuję za info. Niestety mimo paru funtów zgromadzonych na playfire, na GMG ciągle 0.10$
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Każdy kto ma jakiś problem z tym przelewem kasy na GMG - warto napisać do supportu - mimo długiego czekania(około 6 dni), nareszcie mogę się cieszyć moją kaską :)
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Jeżeli wczoraj lub dzisiaj ci przelali kasę, to nie przez napisanie do supportu, a po prostu wczoraj większość osób dostała.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Ehh no to może, u mnie pieniędzy nie było przez bardzo długi czas (zawsze było do 24h a tu prawie że tydzień) więc myślałem że skoro wczoraj mi odpowiedzieli to przez to dostałem - no nic, dobrze wiedzieć że to był najzwyczajniejszy w świecie błąd w becie :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Otrzymywanie nagród na tej stronie w dużej mierze zależy od szczęścia- ale trzeba przyznać warto spróbować za pełne achi z danej gry (+ 1 zagranie) można zgarnąć około 1.7$, więc kilka takich i jest darmowa gra w bibliotece :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Dostałem 1Ł (2,25$) za zapisanie się do newslettera oraz podpięcie konta steam. Kasa na GMG przeszła bezproblemowo w ciągu 24h, ale mam problem. Na profilu Playfire w ogóle nie widać moich gier ze Steama, nie mówiąc już o zdobytych achievementach, jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wow, dostałeś za steam >.< Ja ciągle na to czekam...
Gry ze steam "powinny" aktualizować się automatycznie- spróbuj załączyć jakąś grę przez Steam mając Playfire Vulcan w tle. Jeśli to nie pomoże- albo na forum w dziale https://forums.playfire.com/suggestions ... ead/116499
I dobra rada- zaloguj się również na stronie przez przeglądarkę, to też może pomóc.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

grrozzny pisze: Dostałem 1Ł (2,25$) za zapisanie się do newslettera oraz podpięcie konta steam. Kasa na GMG przeszła bezproblemowo w ciągu 24h, ale mam problem. Na profilu Playfire w ogóle nie widać moich gier ze Steama, nie mówiąc już o zdobytych achievementach, jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
Po pierwszym uruchomieniu gry po instalacji playfire powinno ci dodać do obserwowanych (zwykle mejl z takim info dostaje po paru godzinach)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

grrozzny pisze: Dostałem 1Ł (2,25$) za zapisanie się do newslettera oraz podpięcie konta steam. Kasa na GMG przeszła bezproblemowo w ciągu 24h, ale mam problem. Na profilu Playfire w ogóle nie widać moich gier ze Steama, nie mówiąc już o zdobytych achievementach, jakiś pomysł jak to rozwiązać ?

Ja juz tu wspominałem, że moje gry sa przez Playfire traktowane szalenie wybiórczo. Dziwne, że w ogóle coś tam działa.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

W którym miejscu można zapisać się do newslettera (tylko przy zakładaniu konta) ?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Mi ostatnio wszystkie nowe zadania zalicza w tym samym dniu. Wcześniej było z tym o wiele gorzej (często nie zaliczało wcale). Co do przelewu na GMG, to dość długo czekałem, ale wczoraj mi przelali (tak jak sporej części osób).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

warhameron pisze: W którym miejscu można zapisać się do newslettera (tylko przy zakładaniu konta) ?
Chyba masz w edycji profilu, ale w robocie nie mam jak sprawdzić.
Zablokowany