Tomb Raider (seria)

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Benzacne pisze: 31 gru 2022, o 17:39 Ktoś świętuje dzisiaj z Larą? 🥳🥳🥳🥳
Trochę pobawiłem się w kuriera, w death stranding, ale Pani Lara musi być :trollface:

:macha: Szczęśliwego Nowego 2023 Roku :macha:
Ci użytkownicy podziękowali Kuwejt za ten post:
Dandyl
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Nie wiadomo czy doczekamy się drugiej części filmu z Alicią Vikander, ale za to szykuje się nam serial od Amazona - info
Wydaje mi się że Amazon chyba pozazdrościł HBO sukcesu oglądalności The Last of Us, i też się wzięło za ekranizację/adaptację hitu ze świata gier. Mam nadzieję że trafią dobrze z doborem odpowiedniej aktorki na Larę oraz że pójdzie im lepiej niż przy The Rings of Power.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 197 razy
Podziękowania: 408 razy
Kontakt:

Arbiter Elegancji pisze: 27 sty 2023, o 23:34 Nie wiadomo czy doczekamy się drugiej części filmu z Alicią Vikander
Wiadomo, nie doczekamy. W tamtym roku czytałem, że sequel został anulowany.
Arbiter Elegancji pisze: 27 sty 2023, o 23:34 Wydaje mi się że Amazon chyba pozazdrościł HBO sukcesu oglądalności The Last of Us, i też się wzięło za ekranizację/adaptację hitu ze świata gier. Mam nadzieję że trafią dobrze z doborem odpowiedniej aktorki na Larę oraz że pójdzie im lepiej niż przy The Rings of Power.
Z tego co kojarzę, to robią też serial na podstawie God of War. Jeżeli odpowiednio się do tego zobiorą to może wyjść coś całkiem dobrego(podobnie z Tomb Raider), ale Amazon to nie HBO, więc nie mam zbyt dużych oczekiwań. Z drugiej strony nie jest to też Netflix, gdzie na 1 dobry serial przypada 9 słabych. Dalej nie wiem jak mogli tak spieprzyć Wiedźmina...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 279 razy
Podziękowania: 280 razy

Arbiter Elegancji pisze: 27 sty 2023, o 23:34 Nie wiadomo czy doczekamy się drugiej części filmu z Alicią Vikander, ale za to szykuje się nam serial od Amazona - info
Wydaje mi się że Amazon chyba pozazdrościł HBO sukcesu oglądalności The Last of Us, i też się wzięło za ekranizację/adaptację hitu ze świata gier. Mam nadzieję że trafią dobrze z doborem odpowiedniej aktorki na Larę oraz że pójdzie im lepiej niż przy The Rings of Power.
Wierzę, że Phoebe Waller-Bridge świetnie zajmie się tym serialem. Jej dwa pierwsze sezony Killing Eve i serial Fleabag były genialne, więc myślę, że i tu nie zawiedzie. To na pewno nie będzie poziom pani Lauren od Wiedźmina. :E
Lara w wydaniu serialowym :piwo: To może się udać :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Ale byłaby to padaka - Amazon nabył prawa do Tomb Raidera
Kiedyś legendarna marka a dzisiaj zapomniana bo ani developerzy ani wydawcy nie mieli na nią pomysłu jak ją sprzedać współczesnym graczom. A kiedyś była to seria dla wszystkich także każuali...
https://www.gry-online.pl/newsroom/tomb ... py/z323fbf
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Embracer wydzierżawił prawa do marki Amazonowi, nie sprzedał, więc ja jestem dobrej myśli - może TR odżyje, bo zastrzyk energii mu się przyda. Grę nadal tworzy Crystal Dynamics, które jest związane z Embracerem właśnie, Amazon ją wyda.
Ci użytkownicy podziękowali Christoph za ten post:
Boberek00
ODPOWIEDZ