To nie wszystkie tytuły nad którymi pracują. Jeszcze robią jedną grę dla Epica, sieciowego shootera w świecie Controla dla 505Games i jeszcze jedną grę dla wielu graczy. Wygląda na to, że teraz pracują nad 6 grami z czego Control 2 podobno ma wyjść jako ostatni. Żeby tylko się nie skończyło jak z Avalanche Studios, kiedy pracowali nad 3 grami jednocześnie i każda to był mniejszy lub większy zawód.Benzacne pisze: 7 kwie 2022, o 09:05 Tego się nie spodziewałem!
Czyli Remedy robi pełny remake Maxa 1 i 2, Alana Wake'a 2 i sequel Control?
Max Payne (seria)
- Podziękował: 349 razy
- Podziękowania: 343 razy
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
Pierwszą część Maxa ograłem pierwszy raz dopiero...dwa lata temu. Wtedy zrozumiałem dlaczego przy premierze (2001 rok) wszyscy mówili tylko o tej grze. Do dziś się zastanawiam skąd wynikał mój ówczesny afront wobec niej. Wymagania sprzętowe? Naprawdę nie pamiętamKamilovsky15 pisze: 9 lut 2022, o 19:56 Chyba trzeba będzie ograć jedynkę a później dwójkę, następnie Wolfenstein return to castle i gta 3![]()

Dwójka wciąż przede mną.
Return to Castle Wolfenstein mam "rozpoczęty". Również ogrywam go po raz pierwszy i również się zastanawiam - dlaczego dopiero teraz?
W każdym razie do obydwu tytułów polecam ESRGAN. Są to oryginalne tekstury, tyle że w wyższej rozdzielczości (sztuczna inteligencja). Efekt jest naprawdę zauważalny. Warto.
- Ci użytkownicy podziękowali mr.rorshack za ten post:
- TheLastJedi