Promocje gier na PS4 z tureckiego PSN

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

benitosokal pisze: Hej, pytanie:

Założyłem zarówno Revolut jak również Tureckie konto PSstore. Niestety, każda próba płatności kartą wrzuca informację o błędzie (również przy próbie przelania tureckiej waluty na konto psstore do portfela). Co ciekawe, każda nieudana płatnośc widnieje w historii Revolut jako płatności na rzecz PSstore ok. 49 gr...

Czy ktoś z doświadczenia wie, co robię nie tak i jak można to rozwiązać?
Wpisałeś kod pocztowy bez „-’’?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Si,

W załączniku wygląd danych dla karty (konkretne nazwy zmienione, jednak oddają to, co jest)

http://www.image-share.com/ijpg-3824-50.html
Kondzoj pisze:

Założyłem zarówno Revolut jak również Tureckie konto PSstore. Niestety, każda próba płatności kartą wrzuca informację o błędzie (również przy próbie przelania tureckiej waluty na konto psstore do portfela). Co ciekawe, każda nieudana płatnośc widnieje w historii Revolut jako płatności na rzecz PSstore ok. 49 gr...

Wpisałeś kod pocztowy bez „-’’?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dawałeś przy „osiedle niemoty 3 33” (XD) „/’’, bo zgaduje, że w rzeczywistości powinno być
I jeszcze jedno, dajesz dane do zakupy w przeglądarce czy w PS4? Bo to raczej działa tylko na PS4
Awatar użytkownika
Łowca

Nie było, poprawione na os.niemoty 3/33

Nadal w efekcie zakupu: We've encountered an error while processing your order. Please try again later.

Co być może jest tropem, którego nie umiem odczytać, każda próba widnieje w Revolcie jako próba autoryzacji karty (to jest ta chwilowa blokada 49 gr ze strony PS). Jeżeli miałbym mieć by default jakąś blokadę na karcie na zakupy, to nigdzie takowej nie widze.

Ps. Próbuję przez przeglądarkę, przez ps4 tylko konto zakładałem.
Awatar użytkownika
Łowca

Usuń "/" zostaw samo os. niemoty ;-)
Awatar użytkownika
Łowca

Mam takie pytanie - myslałem, żeby kupić Assassin's Creed Oddyssey - złota edycja kosztuje zaledwie 243 zł, ale CUSA się różnią pomiedzy polskim PSN'em i tureckim. Gdzie można sprawdzić dostepne jezyki? Nie chciałbym skończyć z tylko tureckim :D:D
Awatar użytkownika
Łowca

Pytanko, kupiłem na psn tureckim pes2019 Beckham. Niestety po zalogowaniu na konto pl nie mam dodatków z tej wersji. Macie jakieś rozwiązanie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

stofek pisze: Pytanko, kupiłem na psn tureckim pes2019 Beckham. Niestety po zalogowaniu na konto pl nie mam dodatków z tej wersji. Macie jakieś rozwiązanie?
A na tureckim koncie są te dodatki?
Awatar użytkownika
Łowca

Na tureckim sa
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Teraz to mnie wystraszyłeś, bo kupiłem u Turków Shadow of the Tomb Raider w Croft Edition i boje się, że nie będę miał DLC
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Gdzieś niedawno czytałem, że duże DLC w stylu SP działają na wszystkich kontach, a takie mniejsze, jak te z preorderów, tylko na koncie z zakupioną grą.
Awatar użytkownika
Łowca

serafek5 pisze: Gdzieś niedawno czytałem, że duże DLC w stylu SP działają na wszystkich kontach, a takie mniejsze, jak te z preorderów, tylko na koncie z zakupioną grą.
Czy może to ktoś potwierdzić ? Bo jeśli tak to anuluję zakup na tureckim PSN - mamy 14 dni. I zakupię normalną wersję u nas w PL. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Musze cię zasmucić. Są 2 warunki do spełnienia, aby mieć zwrot: nie może przekraczać 14 dni i NIE MOŻE BYĆ POBRANA
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Kondzoj pisze: Musze cię zasmucić. Są 2 warunki do spełnienia, aby mieć zwrot: nie może przekraczać 14 dni i NIE MOŻE BYĆ POBRANA
Jak może być pobrana, skoro nie było premiery?
Awatar użytkownika
Łowca

Witam, mam pytanie odnośnie kupna Fifki 19 w Tureckim PSN, czy jeśli zakupie fifke u nich będzie to miało jakiś negatywny skutek - w sensie serwery itd
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Xemnas pisze: Witam, mam pytanie odnośnie kupna Fifki 19 w Tureckim PSN, czy jeśli zakupie fifke u nich będzie to miało jakiś negatywny skutek - w sensie serwery itd
Nie mogę powiedzieć na 100% ale nie powinno, gdyż często gram z Turkami na ps4. Czyli mają te same serwery. W BF1 jest ich dużo. W CoDach też ich łapie z Niemcami i Ruskimi. Także raczej powinno być ok, ale głowy nie dam.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

MDA pisze:
Kondzoj pisze: Musze cię zasmucić. Są 2 warunki do spełnienia, aby mieć zwrot: nie może przekraczać 14 dni i NIE MOŻE BYĆ POBRANA
Jak może być pobrana, skoro nie było premiery?
PES 2019 już miał premierę i pobrał skoro twierdzi, że nie ma DLC
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Hej mam to samo. I dodatkowo cały czas mam: "We've encountered an error while processing your order. Please try again later."

Zna ktoś może rozwiązanie?

Wszystko już śmiga. Temat nieaktualny
Awatar użytkownika
Łowca

Dotąd miałem tak, że miałem locka na 24h po każdym zakupie, ale dziś rano zalogowałem się (nie kupując nic wcześniej przez kilka dni) i nie mogę zrobić zakupów. Nie pyta mnie nawet o CCV. Mam nadzieję, że to minie, bo te zakupy są uzależniające...
Awatar użytkownika
Łowca

Locka na 24 godziny dostaje się przy zakupie przez stronę. Kupiłem nowego TR przez stronę i nie mogłem już kupić Darksiders. Włączyłem konsole i tam płatność już bez problemu przeszła.

Teraz moje pytanie, czy ktoś wie jak jest z zakupem na tureckim PSN gier ubisoftu? Zastanawiam się nad zakupem preordera AC Odyssey. CUSA jest inne niż polskie. Pytanie, czy w grach ubisotu na PS4 jest możliwość zmiany języka na angielski (albo polski - mi to "wsio ryba"), bo granie po turecku mi nie odpowiada:).

Edit: Dobra, kupiłem AC po przeprowadzce :trollface: do Turcji. Dam znać po premierze jak wygląda sprawa języków.
ODPOWIEDZ