Wpisałeś kod pocztowy bez „-’’?benitosokal pisze: Hej, pytanie:
Założyłem zarówno Revolut jak również Tureckie konto PSstore. Niestety, każda próba płatności kartą wrzuca informację o błędzie (również przy próbie przelania tureckiej waluty na konto psstore do portfela). Co ciekawe, każda nieudana płatnośc widnieje w historii Revolut jako płatności na rzecz PSstore ok. 49 gr...
Czy ktoś z doświadczenia wie, co robię nie tak i jak można to rozwiązać?
Promocje gier na PS4 z tureckiego PSN
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Si,
W załączniku wygląd danych dla karty (konkretne nazwy zmienione, jednak oddają to, co jest)
http://www.image-share.com/ijpg-3824-50.html
W załączniku wygląd danych dla karty (konkretne nazwy zmienione, jednak oddają to, co jest)
http://www.image-share.com/ijpg-3824-50.html
Kondzoj pisze:Wpisałeś kod pocztowy bez „-’’?benitosokal pisze: Hej, pytanie:
Założyłem zarówno Revolut jak również Tureckie konto PSstore. Niestety, każda próba płatności kartą wrzuca informację o błędzie (również przy próbie przelania tureckiej waluty na konto psstore do portfela). Co ciekawe, każda nieudana płatnośc widnieje w historii Revolut jako płatności na rzecz PSstore ok. 49 gr...
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Dawałeś przy „osiedle niemoty 3 33” (XD) „/’’, bo zgaduje, że w rzeczywistości powinno być
I jeszcze jedno, dajesz dane do zakupy w przeglądarce czy w PS4? Bo to raczej działa tylko na PS4
I jeszcze jedno, dajesz dane do zakupy w przeglądarce czy w PS4? Bo to raczej działa tylko na PS4
Nie było, poprawione na os.niemoty 3/33
Nadal w efekcie zakupu: We've encountered an error while processing your order. Please try again later.
Co być może jest tropem, którego nie umiem odczytać, każda próba widnieje w Revolcie jako próba autoryzacji karty (to jest ta chwilowa blokada 49 gr ze strony PS). Jeżeli miałbym mieć by default jakąś blokadę na karcie na zakupy, to nigdzie takowej nie widze.
Ps. Próbuję przez przeglądarkę, przez ps4 tylko konto zakładałem.
Nadal w efekcie zakupu: We've encountered an error while processing your order. Please try again later.
Co być może jest tropem, którego nie umiem odczytać, każda próba widnieje w Revolcie jako próba autoryzacji karty (to jest ta chwilowa blokada 49 gr ze strony PS). Jeżeli miałbym mieć by default jakąś blokadę na karcie na zakupy, to nigdzie takowej nie widze.
Ps. Próbuję przez przeglądarkę, przez ps4 tylko konto zakładałem.
Mam takie pytanie - myslałem, żeby kupić Assassin's Creed Oddyssey - złota edycja kosztuje zaledwie 243 zł, ale CUSA się różnią pomiedzy polskim PSN'em i tureckim. Gdzie można sprawdzić dostepne jezyki? Nie chciałbym skończyć z tylko tureckim
:D

Czy może to ktoś potwierdzić ? Bo jeśli tak to anuluję zakup na tureckim PSN - mamy 14 dni. I zakupię normalną wersję u nas w PL. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Nie mogę powiedzieć na 100% ale nie powinno, gdyż często gram z Turkami na ps4. Czyli mają te same serwery. W BF1 jest ich dużo. W CoDach też ich łapie z Niemcami i Ruskimi. Także raczej powinno być ok, ale głowy nie dam.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Hej mam to samo. I dodatkowo cały czas mam: "We've encountered an error while processing your order. Please try again later."benitosokal pisze: Hej, pytanie:
Zna ktoś może rozwiązanie?
Wszystko już śmiga. Temat nieaktualny
Dotąd miałem tak, że miałem locka na 24h po każdym zakupie, ale dziś rano zalogowałem się (nie kupując nic wcześniej przez kilka dni) i nie mogę zrobić zakupów. Nie pyta mnie nawet o CCV. Mam nadzieję, że to minie, bo te zakupy są uzależniające...
Locka na 24 godziny dostaje się przy zakupie przez stronę. Kupiłem nowego TR przez stronę i nie mogłem już kupić Darksiders. Włączyłem konsole i tam płatność już bez problemu przeszła.
Teraz moje pytanie, czy ktoś wie jak jest z zakupem na tureckim PSN gier ubisoftu? Zastanawiam się nad zakupem preordera AC Odyssey. CUSA jest inne niż polskie. Pytanie, czy w grach ubisotu na PS4 jest możliwość zmiany języka na angielski (albo polski - mi to "wsio ryba"), bo granie po turecku mi nie odpowiada:).
Edit: Dobra, kupiłem AC po przeprowadzce
do Turcji. Dam znać po premierze jak wygląda sprawa języków.
Teraz moje pytanie, czy ktoś wie jak jest z zakupem na tureckim PSN gier ubisoftu? Zastanawiam się nad zakupem preordera AC Odyssey. CUSA jest inne niż polskie. Pytanie, czy w grach ubisotu na PS4 jest możliwość zmiany języka na angielski (albo polski - mi to "wsio ryba"), bo granie po turecku mi nie odpowiada:).
Edit: Dobra, kupiłem AC po przeprowadzce