Telefon do 1500 zł
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Tak wiem, że samemu mogę zrobić, ale nie chce się bawić, a ojciec jest właścicielem, więc samemu do play podskoczyć nie mogę. No jak się okaże, że coś zasięgu nie łapie to będzie bida, ale no to by był cud, żeby iphone 8 miał simlocka skoro nikt ich już chyba nie robi xD Jedynie mógłby mieć wadę fabryczną jakąś, ale no nieaktywowany i takie coś? Wydaje mi się, że zrobiłem bardzo dobry deal
- Kontakt:
Może nie wracajmy do ostatnich postów z tego tematu, a samego tematu. Rzuciłem okiem i widzę z waszych polecanych to Samsung S7/S8. Również LG G6 jest w spoko cenie, a też spotkałem się z dobrą opinią co do Motorola Moto G6 Plus. Jakieś jeszcze? Xiaomi zgaduję w normalnej cenie dostane w Krakowie w ich punkcie czy też dobre promki tylko w chinach (ale gwarancja itp respektowana w PL w ich puntkach?) Bo szczerze nie wiem jak to jest z tym xiaomi 

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 377 razy
- Kontakt:
Szczerze to polecam Ci Honor 9, sam używam poprzedniej wersji czyli 8 i lepszego telefonu w tym przedziale cenowym nie miałemHardkor pisze: Może nie wracajmy do ostatnich postów z tego tematu, a samego tematu. Rzuciłem okiem i widzę z waszych polecanych to Samsung S7/S8. Również LG G6 jest w spoko cenie, a też spotkałem się z dobrą opinią co do Motorola Moto G6 Plus. Jakieś jeszcze? Xiaomi zgaduję w normalnej cenie dostane w Krakowie w ich punkcie czy też dobre promki tylko w chinach (ale gwarancja itp respektowana w PL w ich puntkach?) Bo szczerze nie wiem jak to jest z tym xiaomi

- Kontakt:
Właśnie też dostałem tą propozycję. Narazie patrzę na :
LG G6
Asus ZenFone 4
P20 Lite
Xiaomi Redmi Note 5 Pro (trudno dostać, ale cena super)
Xoaimi Mi6 (super, ale boli brak mini jacka)
LG G6
Asus ZenFone 4
P20 Lite
Xiaomi Redmi Note 5 Pro (trudno dostać, ale cena super)
Xoaimi Mi6 (super, ale boli brak mini jacka)
Odpuściłbym sobie czytanie opinii na Pepper. Tam wszyscy zachwalają tylko Xiaomi.
W tym pułapie cenowym masz fajne telefony do wyboru:
LG G6, którego kupisz poniżej 1500zł. Ma świetny aparat szerokokątny. Teraz działa na Android 8.0.
Zenfone 5.
HTC U 11
Motorola g6 plus
Może znajdziesz Huawei Honor 10, bo ostatnio widziałem za 1600zł.
Galaxy S8 raczej za drogi.
Odpuść sobie Mi6 czy Redmi Note 5. Nie ma sensu w tym przedziale cenowym. Mi6 robi gorsze zdjęcia jak Galaxy S6, także sam sobie dopowiedz.
PS. Takie pytanie zadawaj na forach typu pclab.
W tym pułapie cenowym masz fajne telefony do wyboru:
LG G6, którego kupisz poniżej 1500zł. Ma świetny aparat szerokokątny. Teraz działa na Android 8.0.
Zenfone 5.
HTC U 11
Motorola g6 plus
Może znajdziesz Huawei Honor 10, bo ostatnio widziałem za 1600zł.
Galaxy S8 raczej za drogi.
Odpuść sobie Mi6 czy Redmi Note 5. Nie ma sensu w tym przedziale cenowym. Mi6 robi gorsze zdjęcia jak Galaxy S6, także sam sobie dopowiedz.
PS. Takie pytanie zadawaj na forach typu pclab.
- Kontakt:
Okej to wbije na pclab. Ja mowilem o xiaomi w wersji PRO, nie zwyklej
Zwykla latwo dostac. Nie patrzylem na ceny samsungow. Szukam tez, aby telefon najlepiej nyl z 2018 roku. Wydsje mi sie, ze lepsza opcja jezy wziac taki z 2k18 niz te sama parametry z 2k17.

- Kontakt:
Polecano mi Nokie 8, ale patrzę na tą 7 to nie mój pułap cenowy, bo ona praktycznie na 1500 stoi. A co powiesz o Nokii 8 ? Tańsza jest, a też wydaje się spoko, a bardzo przekonałeś mnie tym czystym androidem

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 11 razy
Iphona kupiłeś za więcej niż 1500 i nie przeszkadzało Ci to. Nokii 8 nie wartoHardkor pisze:Polecano mi Nokie 8, ale patrzę na tą 7 to nie mój pułap cenowy, bo ona praktycznie na 1500 stoi. A co powiesz o Nokii 8 ? Tańsza jest, a też wydaje się spoko, a bardzo przekonałeś mnie tym czystym androidem
- Kontakt:
I przez to, że wdupiłem na nim kase to teraz muszę wydać mniej
Pozatym co innego dopłacić więcej, a teoretycznie miał być to o wiele droższy telefon, a co innego jak jego cena jest stała

- Kontakt:
Owszem wiekszosc mi polecan Nokie jako najlepsza... ale też najdroższa :/ Jest gdzieś jakaś lista, które telefony są w programie Android One czyli ten czysty android i długie aktualizacje? Czy to tylko czysty android 

- Kontakt:
Już widziałem. Narazie jestem zdecydowany na Nokie 7 Plus i czekam na dobrą promke
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Możesz też sprawdzić https://en.wikipedia.org/wiki/Android_One
Aktualna lista telefonów z Android One.
Aktualna lista telefonów z Android One.
Co do telefonu to przez ostatnie pół roku męczę się na starym Sony Xperia Z1 compact. Utopiłem iPhone'a 6s niestety i jakoś tak nie umiałem się wyzbierać z naprawą. W końcu dowiedziałem się, że naprawa się nie opłaca, bo kosztuje około 500 zł, przy czym wyświetlacz nie działa już tak dobrze jak wcześniej. Znajomy naprawiał i mówi, że wyrzucone pieniądze. Wziąłem sobie właśnie na raty iPhone'a 7. Coraz bardziej mnie jednak ciekawi Xiaomi i niewykluczone, że jeszcze kolejnym smartfonem będzie coś tej marki. Zobaczymy, ale chętnie dałbym mu szansę