A ja się cieszyłem, że mi folia za 1,50 zł wypadła

Z tego Perils of Man karta 85 zł Ci wypadła? Kurde, ja nigdy więcej jak kilka złotych za folie nie dostawałem a dawniej kilka euro.kamil_999666 pisze: No to kupiłem sobie dwie gierki na razie za 8 zł.
I pierwsza karta jaka mi wypadła rano z przygodówki okazała się być folią którą sprzedałem za 85zł od ręki (74 do portfela). Nie wiem nie znam się, nigdy nie obracałem na rynku sztima większymi kwotami niż parędziesiąt groszy, więc nie wiem czy to fuks czy kartę można było wystawić nawet drożej. Puki co jestem zadowolony, starczy może nawet do następnej wyprzedaży jak nie będę szalał zbytnio
https://www.youtube.com/watch?v=-qp5LJp ... e=youtu.be
Przykłady?amnum pisze: Patrze na to co poniektórzy użytkownicy tego portalu kupili na SS i wychodzi na to, że te promocje to 2x większa cena za te same gry które kupiłem w przeciągu ostatnich dwóch lat. Polecam allegro, bo tam idzie często wyrwać taniej niż na bazarku... Wiem że nic nie wnosi, ale taka jest prawda... Valve ma w *zadzitrata* Polskę...
Na przykład w zimowej wyprzedaży na nuuvem.com w 2015 roku:Hardkor pisze:Przykłady?amnum pisze: Patrze na to co poniektórzy użytkownicy tego portalu kupili na SS i wychodzi na to, że te promocje to 2x większa cena za te same gry które kupiłem w przeciągu ostatnich dwóch lat. Polecam allegro, bo tam idzie często wyrwać taniej niż na bazarku... Wiem że nic nie wnosi, ale taka jest prawda... Valve ma w *zadzitrata* Polskę...
Ja tylko przypomnę, że niektórzy kupują za hajs z kart/itemów i w sumie to wychodzi za darmo, więc co ich inne strony interesująamnum pisze: Patrze na to co poniektórzy użytkownicy tego portalu kupili na SS i wychodzi na to, że te promocje to 2x większa cena za te same gry które kupiłem w przeciągu ostatnich dwóch lat. Polecam allegro, bo tam idzie często wyrwać taniej niż na bazarku... Wiem że nic nie wnosi, ale taka jest prawda... Valve ma w *zadzitrata* Polskę...
Tak właśnie kupiłem GTA V i DOOM'a. :>aRo pisze:Ja tylko przypomnę, że niektórzy kupują za hajs z kart/itemów i w sumie to wychodzi za darmo, więc co ich inne strony interesująamnum pisze: Patrze na to co poniektórzy użytkownicy tego portalu kupili na SS i wychodzi na to, że te promocje to 2x większa cena za te same gry które kupiłem w przeciągu ostatnich dwóch lat. Polecam allegro, bo tam idzie często wyrwać taniej niż na bazarku... Wiem że nic nie wnosi, ale taka jest prawda... Valve ma w *zadzitrata* Polskę...
Akurat Doom był wielokrotnie po ~ 25 zł i nawet teraz jest w keyshopach po ~ 30 zł, więc wydawanie na niego nawet hajsów z itemów w cenie 65 zł jest dosyć mało opłacalne.amnum pisze:Tak właśnie kupiłem GTA V i DOOM'a. :>aRo pisze:Ja tylko przypomnę, że niektórzy kupują za hajs z kart/itemów i w sumie to wychodzi za darmo, więc co ich inne strony interesująamnum pisze: Patrze na to co poniektórzy użytkownicy tego portalu kupili na SS i wychodzi na to, że te promocje to 2x większa cena za te same gry które kupiłem w przeciągu ostatnich dwóch lat. Polecam allegro, bo tam idzie często wyrwać taniej niż na bazarku... Wiem że nic nie wnosi, ale taka jest prawda... Valve ma w *zadzitrata* Polskę...
to było półtora roku temu...Akurat Doom był wielokrotnie po ~ 25 zł i nawet teraz jest w keyshopach po ~ 30 zł, więc wydawanie na niego nawet hajsów z itemów w cenie 65 zł jest dosyć mało opłacalne.
Kontrowersyjny ten Twój dobór tych "lepszych" tytułów