Gry usunięte ze Steam

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Bożygrzmot pisze: fajnie, że twórcy zadbali o to, by dało się to kupić w każdym regionie :)
Spoko, pewnie GMG będzie to miało na stosie średniaków przez jakiś czas po wywaleniu tego ze sztim.
Ogólnie to nawet gdyby się dało kupić, to zniżka 67% raczej słaba, bo i sama gra taka se.

W ramach ciekawostki - ta gra najdroższa jest u ruskich :trollface: :tak:
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze:
Bożygrzmot pisze: fajnie, że twórcy zadbali o to, by dało się to kupić w każdym regionie :)
Spoko, pewnie GMG będzie to miało na stosie średniaków przez jakiś czas po wywaleniu tego ze sztim.
Ogólnie to nawet gdyby się dało kupić, to zniżka 67% raczej słaba, bo i sama gra taka se.

W ramach ciekawostki - ta gra najdroższa jest u ruskich :trollface: :tak:
Zrób chwilową "przeprowadzkę" do Turcji, to będzie za ok 7,50zł :E :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

To może ktoś napisze do twórców by dali złocisze i będzie szansa na zakup podczas winter/holiday sale?

EDIT:

Jest też opcja 5paka w wersji Deluxe za 21,1 $, wychodzi 4,22 $ za sztukę ! Ktoś robi forumowe grupowe zakupy? Rezerwuję jedną kopię jak coś.
Includes: 5 copies of Sword Coast Legends via Steam, Tome of Knowledge, Order of the Burning Dawn Cloak, Armor and Weapons, Beholder (DM use), Lost Mines dungeon tile set (DM use), Wisps (DM use cursors), Hero Forum Badge, DM Forum Badge, Game Soundtrack (Digital)
https://swordcoast.com/buynow
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Revan pisze: To może ktoś napisze do twórców by dali złocisze i będzie szansa na zakup podczas winter/holiday sale?

EDIT:

Jest też opcja 5paka w wersji Deluxe za 21,1 $, wychodzi 4,22 $ za sztukę ! Ktoś robi forumowe grupowe zakupy? Rezerwuję jedną kopię jak coś.
Includes: 5 copies of Sword Coast Legends via Steam, Tome of Knowledge, Order of the Burning Dawn Cloak, Armor and Weapons, Beholder (DM use), Lost Mines dungeon tile set (DM use), Wisps (DM use cursors), Hero Forum Badge, DM Forum Badge, Game Soundtrack (Digital)
https://swordcoast.com/buynow
Taniej na yuplayu pojedynczy deluxe niz w 5paku :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

eh, gdyby tylko łatwo dało się to z yuplaya kupić, już kilka kont mi zblokowali za zabawy VPNem :/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Soul Reaver pisze: eh, gdyby tylko łatwo dało się to z yuplaya kupić, już kilka kont mi zblokowali za zabawy VPNem :/
zawsze możesz próbować na gamazavr :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Furrak pisze: No ja zakupiłem grę jakiś czas temu, a teraz nie mam jak zdobyć dlc bo są darmowe x.x
Troszkę tym komentarzem wprowadziłem ludzi w błąd (sam źle zrozumiałem pewne informacje). Darmowe dlc w tej grze faktycznie są i aktywują się w samej grze. A na steam nie widać nić więcej niż edycje delux. Sorki.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Ze Steama i pozostałej cyfrowej dystrybucji zniknęły gry Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark, Transformers: Devastation i The Legend of Korra.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Wkrótce mają wylecieć ze steama:
http://store.steampowered.com/app/56959 ... _of_Owlia/
http://store.steampowered.com/app/45500/Clickr/
oraz http://store.steampowered.com/app/25803 ... _of_Magic/ (ze względu na nowy silnik będzie pod inną nazwą, savy będą niekompatybilne itp)
Ci użytkownicy podziękowali oLiardi za ten post:
Furrak
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

co do earthlocka to ci co maja teraz gre dostana nowa wersje?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Important to note: Anyone who owns Earthlock: Festival of Magic will get the new game for free (Steam/GOG/PS4/XboxOne).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Soul Reaver pisze: bardziej przydało by się info, gdzie takie gry można zakupić :D
Fable III dla przykładu można wciąż zakupić na Amazon.com.

Taka lista faktycznie przydałaby się bardziej.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

To Fable 3 ma czasem jakieś promo na Amazonie? Za ~10$ bym wziął, bo gra jest niezła i można z przyjemnością przejść.
Był też sklep co ciągle oferował Riddicka i raz na n miesięcy jest przecena.
Btw. a gdzie można dostać te usunięte świeżo Transformersy?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Jak dla mnie to ten temat jest troszkę pomyłką. Aby zająć się tematem warto by było małe podforum mu poświęcić, podzielić na gry zagrożone, na usunięte, na te które jeszcze można aktywować i na te zbanowane, no i programy dodatkowo, może też filmy. A w jednym temacie bałagan się masakryczny zrobi. - Problem z tym że ktoś musiałby się tym zajmować, a raczej dla samej wdzięczności kilkudziesięciu osób nikt się nie podejmie - choć było by miło się zdziwić ^^

Tutaj taka mała lista ze stronami i tytułami które można jeszcze zakupić. Choc nie wiem jak z aktualizacjami tego :(
Spoiler:pokaż
Warto dodać że jest jeszcze kilka innych opcji, ale mi się nie chce tego bardziej uzupełniać :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Oj w Fable 3 z chęcią bym pograł i liczę na promke od Amazona. Nawet nie wiedziałem, że gra jest na steam. Dziwne, że kompletnie jej wyszukać w sklepie nie mogą. Ok jakby po prostu nie można było kupić, ale nici, zero info o niej.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Revan pisze: To Fable 3 ma czasem jakieś promo na Amazonie? Za ~10$ bym wziął, bo gra jest niezła i można z przyjemnością przejść.
Był też sklep co ciągle oferował Riddicka i raz na n miesięcy jest przecena.
Btw. a gdzie można dostać te usunięte świeżo Transformersy?
1. Kiedyś bywał po te 10 albo i mniej, ale nie pamiętam
2. Ale chyba nie sztim, tylko do ściągnięcia z tagesem - gameplanet, gamersgate i gaming dragons chyba.
3. https://www.humblebundle.com/store/tran ... evastation :trollface:
poza tym gameplanet, ale w żadnym nie ma promo :gwizdany:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Revan pisze: To Fable 3 ma czasem jakieś promo na Amazonie? Za ~10$ bym wziął, bo gra jest niezła i można z przyjemnością przejść.
No właśnie chyba nie, ciągle mam ten link zapisany, ale jest też ponoć wiele problemów z działaniem, no i brak DLC.

A gra tak, świetna, parę razy przeszło się na Xbox 360. Trochę zaniedbana w paru elementach w porównaniu do części poprzednich, ale dla mnie wciąż tak samo wciągająca.
Hardkor pisze: Oj w Fable 3 z chęcią bym pograł i liczę na promke od Amazona. Nawet nie wiedziałem, że gra jest na steam. Dziwne, że kompletnie jej wyszukać w sklepie nie mogą. Ok jakby po prostu nie można było kupić, ale nici, zero info o niej.
Jedyne info to info o jej zniknięciu: https://steamcommunity.com/app/105400/d ... 565154719/

:cry:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ehhh, na jesiennym promo chciałem wziąć Transformersy bo były przecenione, ale powiedziałem sobie że kupię na zimowej, taki, ekhm, uj.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze: 3. https://www.humblebundle.com/store/tran ... evastation :trollface:
poza tym gameplanet, ale w żadnym nie ma promo :gwizdany:
akurat te transformersy sa jeszcze na allegro podobnie jak transformersy od activision.Jest tez legend of korra tyle ze czujni handlarze od wczoraj podniesli ceny prawie o 100%
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Furrak pisze: Jak dla mnie to ten temat jest troszkę pomyłką. Aby zająć się tematem warto by było małe podforum mu poświęcić, podzielić na gry zagrożone, na usunięte, na te które jeszcze można aktywować i na te zbanowane, no i programy dodatkowo, może też filmy. A w jednym temacie bałagan się masakryczny zrobi. - Problem z tym że ktoś musiałby się tym zajmować, a raczej dla samej wdzięczności kilkudziesięciu osób nikt się nie podejmie - choć było by miło się zdziwić ^^

Tutaj taka mała lista ze stronami i tytułami które można jeszcze zakupić. Choc nie wiem jak z aktualizacjami tego :(
Część pozycji jest faktycznie nieaktualna a większość w zaporowych cenach detalicznych po 30-50 $/euro. Z takich w ludzkiej cenie to najciekawszą dla mnie pozycją jest Actua Soccer 3 za 6,99. Tanio jest też takie Motor Rock za 3$, ale na gameplayach wygląda tak paskudnie, że mi się odechciało.
ODPOWIEDZ