Typowe polaczkowe myślenie, każdy kto ma inne zdanie jest trollem.
Co prawda dzięki podwyżce cen mięsa mamy wolną Polskę, Wałęsę szanuje, ale ludzie wyszli na ulice. Łowcy wyszliby z bazaru?
Ja nie muszę się leczyć, nie jestem Polakiem tylko trzeźwo myślącą osobą.
zacznijmy od tego, że nadużywasz słowa algorytm
wcześniej nadużywasz słowa algorytm, teraz racjonalizm
Szkoda tylko, że siedzisz na POLSKIM forum, ktore jest częścią POLSKIEJ stronie i obrażasz POLAKÓW, nazywając nas wszystkich tymi nie myślącymi. Bo oczywiście twój jakże genialny pomysł jest dobry, wręcz najlepszy i nie ma innej możliwości, żeby tego nie wprowadzić! Pomyśl człowieku kto ci będzie płacił 20 zł msc za dostęp do bazaru... Nie taka jest jego idea. Naprawdę, jak tak ci zależy, żeby zmienić design wpłać tysiaka w jakiejś dotacji i będziesz szczęśliwy, że strona się dzięki tobie zmienia na (może) lepsze.Ja nie muszę się leczyć, nie jestem Polakiem tylko trzeźwo myślącą osobą.
Skąd taka niechęć do abonamentu?
No przeicież napisał w pierwszym poście: "Hej, korzystam z bazaru od kilku dni, bardzo intensywnie," xDSzachuu pisze: Ludzie, nie karmcie trolla, spójrzcie tylko na jego datę rejestracji na łowcach, jego konto na bazarze https://bazar.lowcygier.pl/user/Marek09 oraz steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198108142753/ Po prostu jakieś dziecko ma za dużo wolnego czasu i zaśmieca forum tworząc gównoburzę
Threhonir pisze:Szkoda tylko, że siedzisz na POLSKIM forum, ktore jest częścią POLSKIEJ stronie i obrażasz POLAKÓW, nazywając nas wszystkich tymi nie myślącymi. Bo oczywiście twój jakże genialny pomysł jest dobry, wręcz najlepszy i nie ma innej możliwości, żeby tego nie wprowadzić! Pomyśl człowieku kto ci będzie płacił 20 zł msc za dostęp do bazaru... Nie taka jest jego idea. Naprawdę, jak tak ci zależy, żeby zmienić design wpłać tysiaka w jakiejś dotacji i będziesz szczęśliwy, że strona się dzięki tobie zmienia na (może) lepsze.Ja nie muszę się leczyć, nie jestem Polakiem tylko trzeźwo myślącą osobą.
Skąd taka niechęć do abonamentu?
Piękne. Aha, no i ja wcale się nie czuję obrażona!Ja to już od dawna zdecydowałam, że nie jestem żadną Polką, tylko Europejką, a polskiego nauczyłam się z płyt i kaset, które zostały mi po polskiej sprzątaczce. Nie jesteśmy żadnymi Polakami, tylko Europejczykami, normalnymi ludźmi! (…) Każdy wie, że Polska głupi kraj, biedny i brzydki. Architektura brzydka, pogoda ciemna, temperatura zimna, nawet zwierzęta uciekły i schowały się w lasach. W telewizji złe programy, dowcipy niedowcipne, prezydent wygląda jak kartofel, a premier jak kabaczek. Premier wygląda jak kabaczek, a prezydent jak premier. We Francji jest Francja, w Ameryce Ameryka, w Niemczech są Niemcy i nawet w Czechach są Czechy, a tylko w Polsce jest Polska7.